Už vím, že s láskou přijde vše!

srdíčka

Od začátku roku jsem nastudovala mnoho knih a všechny mě posílaly do vyšších vibrací, také na Facebooku se objevili noví duchovní přátelé a jsem vděčná za jejich láskyplné příspěvky. Na druhou stranu, změna mého Já způsobila také obrovskou změnu v mých vztazích.

Moji přátelé se mi začali vzdalovat a se spoustou jsem se musela rozejít. A to i s mou kolegyní a tím jsem opustila firmu.

Ani na vteřinu jsem těchto rozhodnutí nelitovala,
přišlo to vše s proudem a nebylo vlastně jiných možností.

Stalo se to tím, že jsem najednou šla po trochu jiné cestě a tak jsme se každý vydal svým směrem. Ale nebála jsem se. Potkala jsem nové duše a s těmi je mi dobře. Jsem šťastná. V mém životě jsou i lidé, kteří kráčí po mém boku dlouhá léta a moc jim za to děkuji.

Jsem za ně moc ráda a vím, že ti mě nikdy neopustí, to jsou opravdoví přátelé. Jsou to lidé, kteří jsou tu pro mě vždy a já pro ně také. Jsou to mé duše spřízněné. Přátelé v dobrém i zlém. Pokud jsem požádána, ráda předám své poselství dál. A jak mi bylo nedávno napsáno – Se ženou, která se má ráda, je každý rád. A to je velká pravda. Přesvědčuji se o ní každý den.

Od ledna jsem na své cestě ušla pořádný kus

Životní kus. Kroky to nebyly vůbec snadné, ale potřebné. S přítelem jsem se rozešla. Našla svou ztracenou sebelásku, potkala se s Anděly a s těmi je mi stále velmi dobře. Dostávám znamení a peříček mám na rozdávání. Stále ty samé písničky mi přinášejí poselství a jsou dny, kdy na mě přímo útočí duální čísla. Ale nejhezčí pocit zažívám, když mě hladí svými křídly a laskají mne.

Také jsem se vypravila za maminkou, s kterou jsme neměly moc dobrý vztah. Povídaly jsme si, plakaly jsme a odpouštěly si. Bylo to tak bolestně příjemné osvobození. Také jsem si hodně vyříkala s tátou a překvapilo mě, jak moc jsem ho milovala a jak jsem mu nikdy neodpustila, že zemřel. To zjištění a propuštění jeho duše bylo tolik potřebné.

A v poslední fázi odpuštění jsem odpouštěla sama sobě…

Odpustila jsem si všechny své chyby a nedokonalosti, vše, co jsem způsobila nevědomým chováním sobě, dětem, rodičům a i bývalým partnerům a lidem okolo sebe, kteří mne měli rádi, často i já je. Najednou mi bylo dobře. Najednou tu bylo ještě více lásky. Přišla ke mě, přišla k nám a já stále zůstávám v její laskavé náruči.

Cesta nekončí, naopak začíná a práce je pořád mnoho.

Změna v mém osobním životě přinesla změny v mém profesním životě. Přišla skvělá nabídka a já hned věděla, že to je přesně to, co bych chtěla. Kouzlo, vibrace a rezonance, mi přinesly do života Nathánka. Jsem chůva mého desetiměsíčního půjčovacího štěstí. Chvíle výdechu dopřála času k novým nápadům a tak od Nového roku zakládám svou vlastní firmu, kterou už nikomu nebudu muset odevzdat. Mé nové dítě, má nová láska. Věřím, že se mi bude dařit a celému mému týmu také. Vlastně o tom vůbec nepochybuji.

Jenže ti muži!

Jsem sice v pohodě a mám se důvod pořád usmívat, ale za zády v mém stínu se stále krčí jistá část mé minulosti. Muži jsou ti, co mi často ublížili. Uvědomila jsem si své chyby, které jsem ve vztazích dělala. Často jsem byla podvedená svou životní láskou a tím vždy skončila.

V čase hledání tatínka jsem mnohokrát ublížila i já a v některých vztazích se mi povedlo na mnoho let uvíznout. Otočila jsem se za létem a tím se ocitáme prakticky v mé přítomnosti. Léto bylo plné hudby a mých bývalých lásek. Nikdo nový mi do života nepřišel. Ono jenom dobře, stále jsem hledala sebe samu.

Bylo mi opět zle z ublížení, právě u toho letitého uvíznutí. Najednou jsem si mnohé uvědomila, opět mi pomohli ti, které jsem oslovila. Moji duchovní učitelé. Přišla rada, pomoc a uvědomění si. A tak jsem udělala poslední a další důležitý krok.

Zavřela jsem dveře za svojí minulostí.

Bolelo to, plakala jsem, meditovala a uzavírala vše potřebné. Za  každý vztah jsem podělovala, za to hezké i za to zlé. Uvědomila jsem si, co mi přinesl a s láskou a v míru toho člověka poslala dál. Osvobodila jsem se a jsem svobodná. Láska totiž nebolí. A já už ani žádnou bolest nechci.

Přeju si partnera, toho pravého, který bude s tou pravou. Dvě pravé polovičky, které utvoří dokonalý celek. Spojení dvou křídel, abychom mohli společně vzlétnout. Přála jsem si a své přání poslala Vesmíru. Věřím, že bude vyslyšeno a proč by nemělo? Vždyť zázraky se dějí každý den.

Mezitím budu pomáhat, tam kde je potřeba.
Rozdávat lásku dál skrze své Já.
Milovat svět takový, jaký je.

Objevit svá přání

 

Každý máme své poslání, svou cestu, svou duši a všichni, každý jeden, máme právo se rozhodnout, jak budeme žít. Já se rozhodla pro Lásku. Pro bezpředmětnou a bezpodmínečnou Lásku. A v této lásce jsem šťastná, jsem šťastná sama se sebou a se všemi, kteří se v té mé lásce hřejí, kteří přidávají lásku svou. Je to krásný Svět, svět v lásce, svět bez hranic.

Dokonalý svět v Božství.

Přeji Vám všem, abyste svou Lásku našli. Nejprve v sobě a po té v tom ostatním.

Tajemství šťastného vztahu

aneb jak na to, aby se vás láska, vášeň, naplnění, porozumění 
a skvělý sex držely jako klíště?

… ať už jste spolu 20 let, nebo teprve čekáte na první rande..

 

Takové rovině vztahu se žádné růžové brýle ani zdaleka nevyrovnají.

Jestli chcete, pojďte ji s námi objevit >>> 

 

S Láskou přijde vše

Uznání, úspěch, partnerství, peníze, přátelé… vše, co ze sebe dáváme, to nám Universum vrací. Dávejme lásku, dostávejme lásku zpět.

A nikdy, prosím už nikdy, nenechte strach, aby vás paralyzoval. Ze strachu vzejde zase jen strach. A to, čeho jsme se báli, to se nám zase vrátí.

Nebojte se dát větší dýžko, dát korunu potřebným, tím se vám zase peníze vrátí, vždy to tak je, samy si k vám najdou cestu. A vše se snažte dělat, jak nejlépe umíte. Ukažte si, jak nejlépe se umíme mít rádi. Vše co uděláte s láskou, to vám Vesmír v lásce vrátí.

Važte svá slova a myšlenky.
Říkejte věci krásné a pozitivní.
A nezapomeňte si přát.

Přejte si dobré a vzácné, přejte si srdcem a vaše přání se vyplní.
Mám Vás ráda!

S Láskou a Světlem

Iva Raganová

DEFINICE LÁSKY

Láska nekřičí – šeptá nebo mlčí
Láska nebolí – hojí a lechtá
Láska nebere – dává a dělí
Láska si nevynucuje – přijímá a hřeje
Láska nestudí – objímá a hřeje
Láska netruchlí – vesele se směje
Láska neponižuje – podporuje a zvedá
Láska se neschovává – nese pochodeň
Láska neumírá – žije a přežívá
Láska neničí – tvoří a buduje
Láska netluče – laská a hladí
Láska nežárlí – věří a důvěřuje
Láska nelže – pravdu miluje
Láska nesvazuje – svobodu dává
Láska netrestá – odpouští
Láska se nepovyšuje – s pokorou jde
Láska jen lásku rozdává

– Jana Polcarová, Nebe na Zemi

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. JaneX napsal:

    To je pravda. Láska je skutečně pro život a nějakou životní integritu jedince velmi důležitá. Já jsem hodně dlouho hledala někoho, s kým bych mohla skutečně sdílet maximum svého života. Hodně se mi líbí nákup a prodej umění. Takže chodím po galeriích, ráda se nechám unést maličkostmi… Snad to někdo znáte. :) Až jsem našla, kde jinde než v galerii, člověka, který to má taky stejně. :)

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.