Očima muže: Co dělá ženu ženou?

Po boku opravdové ženy má místo pravý muž – muž s velkým M.

Cesta spokojené ženy je prostor, ve kterém se my ženy dostáváme přes nánosy škatulek a mýtů, které nám byly dány společností, i těmi nejbližšími častokrát v dobré víře a s láskou, a máme tak možnost posunout se na své cestě dál a být zas o kousek blíž :-) ŽENĚ v plné kráse.

Ale co muži? Jak mohou oni být takoví, po kterých prahne naše duše? Po kterých toužíme a kteří budou s námi, ne jen vedle nás. Kteří nás budou vnímat jako skutečnou výjimečnou bytost se vším všudy, tady a teď, zcela přítomně.

Cesta pravého muže je přesně tou výzvou, která budí nezničitelnou sílu a skutečnou moudrost v muži. V dnešní době není třeba prolít krev, aby se v mužích probudil bojovník – lev hluboko v jejich duši. Dnes „stačí“ udělat krok a vydat se na Cestu. Nebude to bloudění bez mapy a průvodce – naopak. Je to jasný úkol 7 výzev…

Nedalo mi to a položila jsem „zákeřnou“ otázku těm pravým mužům – mentorům Cesty pravého muže:

Co dělá nejvíc ženu ženou?

CPM_zdenekZdenek Weber

… především to, že je jí dáno ženské tělo, bez ženského těla by těžko byla žena ženou. Ženské tělo je pro mě základní a nejvíce fascinující projev ženství, a pokud je žena ženou je to ta žena, která je v míru a souladu a s vděčností se svým tělem a jeho silou a proměnlivými procesy.
Samozřejmě ženu dělá ženou její jedinečná krása a půvab a sklony k etice a čistotě.

Já bych vyzdvihl velmi často opomíjenou, ale velmi mocnou, EROTICKOU přitažlivou SÍLU ŽENY, která, pokud to tak cítí, tak může udělat vše během chvíle  v životě úplně jinak, především v našem mužském životě :).

Dále dělá ženu ženou Láska. Žena je láskou a láska je ženou, když jsem se ženou, která je v souladu se svým tělem a v jejím srdci je přítomna láska, je mi jedno, jestli dobře vaří, nebo žehlí :).

Za třetí dělá ženu ženou moudrost a to především moudrost o sobě a vztazích, a o lidech. Žena je pro mě především ženou v permanentním vztahování se. Podle mého 40letého pozorování je skutečná žena, vztahem samotným, vztah a žena jsou často neoddělitelné. Proto ženu dělá ženou její schopnost sdílet své pocity a prožitky o lidech, třeba o mě :).

Za čtvrté ženu ženou dělá její mystická cesta a kontakt se silou, která jí poskytuje duchovní vedení a ochranu.

A samozřejmě a především, ženu ženou dělá její mateřství, schopnost nosit, rodit, vychovávat, pečovat, chránit, myslet na druhé, milovat nás, kteří jsme byli a tak trochu stále jsme, děti našich matek. A to úplně všichni.

Nakonec, abych se zbavil veškerých krabiček o tom, co dělá ženu ženou – každá žena má svou barvu duhy, své jedinečné poslání jak své ženské kvality zrealizovat a to ji, bez ohledu na všechny předpoklady, dělá ženou.

 

CPM_sidVladimír Sid Smutný

Ženu dělá nejvíce ženou vše ženské – odevzdání se, přijetí, plynutí, mateřství, záře, jemnost, city, barvy, tělo, vlasy, prsa, tanec, laskavost, péče, láska, srdce a především smíření se sebou a životem.

Svět i život jsou pro mě povahy ženské. Žena je tedy život.
Přijme-li žena v sobě ženskost, tak přijme svět i život. Miluji ženy. Miluji život.

Žena je pro mě vyjádřením energie chaosu. Chaos je taky vyjádřením nejvyšší kreativity. A chaos je taky nejvyšší forma řádu. A z chaosu se rodí nové věci. Nový život. Děti. Schopnost zachovávat rod a život. Schopnost stvořit „něco“ z „ničeho“. Schopnost věci materializovat. Schopnost milovat…

 

CPM_martinMartin Švihla

Pro mně je zázračné vidět přirozenou a spokojenou ženu.

Jednoduše, když je žena sama sebou, a je s tím spokojená, něco se v ní spojí a pak najednou září a je nesmírně přitažlivá. Na věku, barvě vlasů, temperamentu ani dalších mírách pak vůbec nezáleží. Prostě je ženou.

 

 

CPM_janJan Polak

Pre mňa ženu robí ženou unikatna kombinácia jej tela, mysle a emocii.

Navonok je to pôvabne ženské telo v rôznych tvaroch a veľkostiach, a schopnosť priviesť na svet a starať sa o nový život.

Z vnútra vyvierajúca nezlomná sila, jemnosť, pozornosť, emotívnosť a intuícia. Skutočná ženskosť je umocnená vtedy, ak má žena radosť zo života, nebojí sa byť sama sebou, a nesnaží sa ani podriadiť ani podobať mužom, ale je im prirodzene rovnocenným partnerom a protipólom.

 

Cesta pravého muže = 7 výzev v 7 týdnech

Zakladatelka a ♥ projektu Ženy ženám Alice je žena, která svým velkým srdcem, otevřeností, lehkostí, citlivostí, originalitou a důvtipem boří staré hranice a vytváří neomezený prostor pro růst. Je milovnicí lehkosti a svobody, zvířat, vaření, útulné atmosféry, cestování a také autorkou knihy 17 tváří ženy.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. lptIYt napsal:

    evolution casino
    964lptIYt“[%

  3. jlgtCV napsal:

    evolution korea
    684jlgtCV.=%

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.