O karmě jinak aneb Víte, že vás může zabít?

Možná nejste v bezprostředním ohrožení života, ale možná sdílením této zprávy zachráníte život někomu blízkému, protože nikdy nevíte, kdo ve vašem okolí má v bytě špatnou nebo velmi starou KARMU.

K napsání této zprávy mě přiměla informace od mého přítele, který mi včera večer řekl: „Už zase v Praze zemřeli lidé kvůli karmě.“

A mně z toho bylo smutno, protože mi došlo, že s tím zase nikdo nic nedělá. Nebo jinak: Ještě pořád s tím nikdo nic nedělá. A proto jsem se alespoň touto formou rozhodla sdílet svůj vlastní příběh.

Věřte, nevěřte

Před 7 lety jsem po návratu z práce našla svého přítele mrtvého ve vaně. Člověk by, věřte mi, nikdy neřekl, že se něco takového může stát zrovna jemu, ale tyhle věci se dějí. Dějí se denně. Možná, a já vám to opravdu nepřeji, se to již stalo nebo může stát i vám.

V bytě na pražském Žižkově, v Přemyslovské ulici – tedy jen pár metrů od stanice metra Flora – jsem necelý rok bydlela s přítelem v bytě, kde nikdo nekontroloval karmu (karma je přístroj, který ohřívá plynem vodu).

Pokud není karma v dobrém stavu a odtahový komín je ucpaný, může dojít k neštěstí, což v mém případě nastalo.

Děsím vás? Ale já vás přeci chci vyděsit. Jak jinak se začne něco dít?

Plyn CO, který se ze špatného spalování uvolňuje, nebo i z karmy, které špatně táhne komín, se váže na krev 200 x rychleji než kyslík.

V praxi to znamená, že kyslík, co se běžným vdechováním váže do krevního řečiště, nemá šanci nasednout na hemoglobin, na který normálně nasedá, protože už je zde obsazeno jiným plynem – plynem CO.

6 tipů pro úspěšné dokončení vytyčeného cíle

Výhoda této smrti?

Je to rychlost, s jakou vás ochromí. Prakticky okamžitě upadnete na zem, usnete a pak se ve „spánku“ udusíte. Je to rychlé a bezbolestné. Četla jsem výpovědi lidí, co zplodiny z karmy přežili. A ti uváděli, že usnuli a vlastně o sobě ani nevěděli.

Pokud se k vám dostane pomoc včas, můžete přežít bez následků. Pokud ne, můžete mít ovlivněn intelekt či cokoliv jiného. Hovoříme zde o funkcích mozku, o neokysličeném mozku. Může se vám stát cokoliv.

V tom „horším“ případě můžete slintat až do konce vašich dní někde v ústavu do polštáře. To prostě není život.

Někomu pár stovek možná stojí za výše uvedené riziko. Tento text píšu hlavně proto, abyste si nechali zkontrolovat karmu a odtahový komín.

Pokud se sprchujete v těchto vedrech, hrozí, že se vám vlivem teploty vytvoří v odtahovém komínu tlakový špunt a plyn tak nebude moct odcházet ven. (což se stalo mému příteli)

Bude se hromadit ve vaší koupelně. A ten sajrajt, jak jsem psala výše, se váže na krev 200 x rychleji než kyslík.

Řešením může být nesprchovat se přes den ve vedrech a pořádně větrat – klidně si nechat při sprchování otevřené dveře a okna.

Stojí vám pár stovek za takový hazard se životem?

Honzovi bylo 22 let, když zemřel. Stalo se to v červnu roku 2008. Tento rok by mu bylo 4. prosince 30 let. Byl to velmi chytrý, hodný a čestný člověk. Studoval ČVUT. Už nikdy neuslyším jeho smích a už nikdy se mu nepodívám do očí.

Sdílení vás bude stát jen pár vteřin vašeho času. Vím, že nedonutím města k tomu, aby se starala o lidi, ale snad můj příběh inspiruje někoho k tomu, aby si ten krám buď nechal zkontrolovat, anebo aby se přestěhoval.

I kdyby šlo jen o jednoho člověka, pak má zpráva měla smysl.

Děkuji, že jste dočetli až sem a za vaše sdílení.

Kateřina Botová

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.