Nebaví mě nakupovat. Jsem normální?

My ženy se vnímáme jako uštěbetané, co pořád chodí po těch nákupech a rozplývají se nad korálky a tričky.

Pokud to takhle nemáte a připadáte si divná, podívejte se na tohle video :)

 

 

Táňa Havlíčková

www.tanahavlickova.cz

Latest posts by Táňa Havlíčková (see all)
Komentáře
  1. Sapicek napsal:

    Určitě normální jsi, proč by jsi nebyla :) Mě také nakupování moc nebaví, respektive to, které je v kamenných obchodech nebo v obchodních centrech. Třeba daleko více mě baví nakupovat online a ještě když najdu nějakou super slevu, to je potom parádička :) Znám super stránku na tyto slevy a je to http://kuponozdroj.cz

  2. Ivule napsal:

    Tak mě třeba nakupovat baví a to hodně :-D Já osobně jsem tím doslova posedlá a hledám různě po internetu neustále nějaké slevy a nakupuji prakticky, co se dá. Jen teda nenakupuji zbytečné věci, k tomu jsem se ještě nesnížila :-) Pro ty, které chtějí nakupovat také ve slevách je tu třeba super web jako je https://slevovykupon.net

  3. Ivulena napsal:

    Tak to mě třeba nakupovat baví a to hodně a nejvíce mne to baví třeba i za pomocí těchto stránek zde – https://www.mujletak.cz , protože jsou tam různé letáky a slevy do obchodů, kam chodím já moc ráda a tak se spojuje příjemné s užitečným a ještě u toho ušetřím :)

  4. Polly napsal:

    Nic si z toho nedělej mě taky nebaví nakupovat. Nejsem prostě ten tip. Nesnáším chodit po obchodech a hrabat se ve věcech. Přijde mi to jako ztráta času. Hlavně těch lidí. Bože, každý se žene za hloupostma. Proto ráda nakupuji v klidu z domova přes kde-nakoupim.cz a mám klídeček a pohodu.

  5. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  6. JanaXYZ napsal:

    Hele nic si z toho nedělej. Já taky nejsem žádná módní fanatička. Na doma mi stačí obyčejné crocs boty a když si mám jít koupit něco formálního do práce, tak se k tomu týden odhodlávám. Prostě ne každá má zafixované v genofondu, že se jí musí líbit pěkné oblečení a nakupování. Nežijeme v Sexu ve městě. :-)

  7. QFIQvI napsal:

    evolution casino
    348QFIQvI$’#

  8. GpyjxC napsal:

    evolution korea
    036GpyjxC!~“

  9. Valll napsal:

    Jste normální, já nakupování také nemám moc ráda. Teď jsme třeba kupovali tepelné čerpadlo. Manžel se chtěl poradit ohledně jeho výběru, ale vzhledem k tomu, že se v tom nevyznám, tak jsem to raději nechala celé na něm. Co se nám ale povedlo je získání dotace na tepelná čerpadla, to je určitě pozitivní.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.