Mužská erekce

Existuje citlivější téma než mužská erekce?

Donedávna jsem pracovala pouze se ženami, které se samy umí báječně dotlačit do života, který jim není vlastní. Uvědomění, že si toto vytvořily samy, je pro ně možná v první fázi překvapivé, ve druhé fázi přijde úlevné zjištění – že nemusí. Že skutečně nemusí žít to, co si po mnoho let vytvářely.

Nemusím – je nádherné téma i pro muže.

To, že fungování jejich mužnosti je úzce spojeno s psychikou, je dnes již známé. Někdy stačí pouhé uvědomění, že se nic neděje, když to prostě nebude. Páni mají velkou nevýhodu v tom, že jejich situace je vskutku viditelná, cítitelná. Jsou pod ohromným tlakem, který si bohužel často podporují svým myšlením. Velmi běžně si tento tlak v sobě vytvoří sami, ano, třebas na základě necitlivosti partnerky, nebo řečí úzkoprsé matky.

Z mé praxe jsem se setkala s tím, že muž začal slábnout po rozvodu – vnímal ho jako osobní prohru, nebo když měl velký stres v práci, když nevydělával peníze. Prostě situace, kdy si nepřipadal jako chlap, situace, kdy měl pocit, že selhal. Proto je práce na erekci ve skutečnosti práci na uvolnění, na nalezení vnitřního klidu a hlavně na sebevědomí.

Jak vypnout šrotující mozek, který neustále podporuje myšlenky minulých selhání? Jedna z cest je přes vnímání přítomného okamžiku, když se naplno soustředíte při milování zcela do svého těla, do své ruky, do těla, kůže své partnerky. Když jste totálně v tom, co děláte, tak není prostor pro přemýšlení. Meditace a zklidnění, nehodnocení. Je to velmi podobné jako u žen, které zase mívají problém přijímat, skutečně se otevřít.

Cítím jako důležité, aby si muž byl vědomý sebe. Toho kdo je, co chce, kam v životě jde. A aby si uvědomil, že ve skutečnosti nemusí vůbec nic, co nechce on sám. Pokud v sobě najde sílu, cítí se silný, tak není s erekcí problém (za předpokladu, že většina problému je psychických). Vložte svoji sílu do víry. Do víry v sebe, v to, že jste v pořádku, zdravý, fungující chlap. A jako takový víte, že pokud nejste v klidu, ve správné energii, se správnou ženou, tak je klidně možné, že váš druhý mozek si prostě postaví hlavu a dá si šlofíka. Nenadávejte mu to za to, on má dobrého pamatováka.

Všechna slova, která vás napadnou ve chvílích slabosti, to jsou možná témata na práci. Je to práce se změnou myšlení, k propuštění starých přesvědčení, k léčbě traumat ze selhání. Jakmile začnete věřit tomu, že už to nikdy nebude takové, jaké to bývalo – tak to tak pravděpodobně bude. Jistě, že procesy v těle se mění, proto je dobré tělu pomoci třeba i detoxikací, úpravou stravy. Doporučuji pracovat ze třech směrů – tělo, emoce, mysl. Upřímně – změnit program, který jede v hlavě, to chce skutečný trénink. Takže buďte k sobě sice shovívaví, ale také disciplinovaní. Kvůli sobě, abyste se cítili v maximální síle. Je fajn něco dělat pro partnera, ale efekt je daleko silnější, když to děláte pro sebe. Pro svoje zdraví, svoji živost, svoje potěšení, svoje sebevědomí. A jestli se chcete spokojit s málem, je to vaše volba.

Víte, kolikrát se mi ulevilo, že po mě muž nic nechtěl? Strávila jsem nádherné chvíle s někým, kdo nebyl hnán touhu se udělat. Nebo mě udělat. Milování může být jak nádherný tanec. Bud se to stane, nebo ne.

Jistě, může se stát, že v jednom z partnerů vnikne přetlak, energie se vybudí tak, že je to nepříjemné, bolestivé. Prosím vás, vpusťte do své postele i humor. Ano, žena, která je přerušena těsně před vrcholem, je schopná muži i nabančit, skončí v pláči a podobně. To je přirozený ventil, který ji pomáhá zpracovat přetlak, který vznikl. Stačí být s ní a chvíli ji držet. Dovolte si i to, že každý den není posvícení, jste snad nějaký stroj? Ne. Tak co? Nemusíte vůbec nic. A pokud se chcete milovat, tak se milujte. Buďte přítomní a užívejte si každý dotek.

A když to přijde a ve vás se probudí tvrdý proud, tak si užijte ten pocit. Jako když máte božský nástroj, který vám je svěřen k tomu, abyste ženu uvedl do sídla rozkoše. Pohled na nepříčetnou ženu, na ženu, která se vám totálně odevzdá, stojí za to. Jednak to velmi léčí vaše srdce, a také to posiluje vaše sebevědomí.

Každopádně, když vám žena opakovaně sděluje, že není uspokojená, neberte to na lehkou váhu. Pokud s ní chcete žít, tak po ní nemůžete chtít, aby se spokojila s ničím (to platí i naopak). Postavte se tomu čelem, humor je ideální pomocník. Vyzkoušejte nové techniky, vyražte spolu někam, zkuste něco. Když budete hledat, akce, rada, kniha se vždy objeví. Pokud na to půjdete laskavě a s hravostí, nebude to dřina ani otrava. Pracujte, podporujte sami sebe ve zdravém sebevědomí, a půjde vše, co skutečně chcete. Vy máte tu moc.

Magda Křepelková

www.zenyvpohode.cz

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Dominika napsal:

    Můj muž neměl nikdy problém s tím, když jsme se bavili o sexu, protože neměl žádný „problém“, ale je to tak rok zpátky, co už jeho erekce není to, co bývala, tak je od té doby na toto téma dost citlivý. Já mám na sex pořád chuť a taky mě trápilo, že už nám to tolik nejde, tak jsem mu objednala speciální prášky z https://kamagris.com/ , a i když byl chvíli dotčený a možná se cítil poníženě, tak od té doby, co je vzal na milost, tak je náš sex zase plnohodnotný :-) .

    • Lenulaaa napsal:

      Řešíme teď doma úplně ten stejný problém. Pomohlo to teda? Já si právě říkám, že bych manželovi taky něco na podporu erekce koupila. Chtěla bych ale spíš něco přírodního. Dívala jsem se na různé léky na erekci a většinou to je spíš chemie. Na druhou stranu u těch přírodních přípravků člověk moc nemá jistotu jestli opravdu zafungují nebo ne, no.

      • Jana napsal:

        Já bych teda prvně určitě vyzkoušela spíš něco přírodního. Pokud to nepomůže, tak tím myslím i tak člověk nemůže nic pokazit. Až pak bych se začala dívat po něčem jako je například viagra. Ta sice funguje spolehlivě (máme to doma odzkoušené), ale zase ji také nelze brát dlouhodobě. :)

  2. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  3. UTkxAX napsal:

    evolution korea
    594UTkxAX):{

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.