Močový měchýř jako odraz vztahu k sobě sama

images

Milá Ženo!

Chci s tebou sdílet svůj příběh, kdy jsem od nenávisti k sobě samé došla k pravému opaku. Možná to ani není opak. Je to bezpodmínečná láska! Ta přesahuje všechny emoce. Je to čiré bytí a stav sjednocenosti, pocitu bezpečí a všeobjímající lásky.

Kdy to všechno začalo?

Už od útlého věku jsem cítila, že tu musí být „něco“ víc. Vnitřně jsem vnímala dualitu mezi mnou, jakožto mým tělem (hmotou) a mou pravou podstatou (vědomím). Ptávala jsem se často členů mé rodiny: Kdo jsem já? Proč zrovna já jsem já? Čí je tohle tělo?“ Nedokázali mi odpovědět… Dlouhou dobu jsem „hledala“ odpovědi na tyto otázky. Ale zodpovědět jsem si je mohla pouze sama.

Od svých 15 ti let jsem začala mít zdravotní problémy a hodně jsem se trápila. I přesto, že jsem se usmívala a mé okolí mě nazývalo smíškem, uvnitř jsem byla často nešťastná. Brečela jsem tajně večer do polštáře s pocity odloučenosti, vnitřní samoty a nejistoty. Neviděla jsem smysl života a nechápala proč žít, proč se o něco snažit. Do toho jsem se často hádala se svým partnerem a ztrácela kontrolu nad svými emocemi.

sebevědomá-žena

Když mě začal močák bolet, byla jsem na sebe hnusná, nadávala jsem, brečela jsem. Byla jsem tak zoufalá, že bych si ho nechala vyříznout, kdyby to bylo možné. Pocity nenávisti a sebelítosti byly převažující emocí v mém těle a to způsobovalo další problémy. Začarovaný kruh.

Mé zdravotní problémy s močovým měchýřem, které nebraly konce a byly čím dál častější, mne dovedly na cestu sebe-poznání. Postupně jsem začala zjišťovat, že můj zdravotní stav je odraz toho, jak se cítím uvnitř.

Také jsem navštívila kamarádku, která dělá regresní terapii, ve které jsem prošla svými minulými životy a hledaly jsme příčinu mého zdravotního problému. Byl to silný emoční zážitek, ale od té doby se vše začalo měnit k lepšímu. Pustila jsem slzy a bolesti, které jsem měla uložené v podvědomí a odpustila všemu, co mě ranilo.

„Proč právě ten močák? Jakou to má souvislost s mojí psychikou?“

Začala jsem také pravidelně navštěvovat lekce Hatha – jógy, kde jsme se učily vnímat své tělo, své emoce a myšlenky. Navštěvovala jsem všelijaké semináře a přečetla spoustu knih o osobním a duchovním rozvoji.

naked-453253_1920

Díky tomu všemu jsem pochopila, že můj močový měchýř byl vždy odrazem mého vztahu k sobě samé jakožto k ŽENĚ. Až ve chvíli, kdy jsem odpustila své mamince, jednomu muži, sobě a svému močáku, mé ženství začalo vzkvétat.

Dnes děkuji a miluji

Dnes děkuji a miluji svůj život a svůj močový měchýř, který byl celou tu dobu mým ukazatelem a průvodcem na cestě k sebelásce a sebe-vědomí. Byl a stále je mým pomocníkem k vědomí, že jsem ŽENA!  Nebyla to lehká cesta, ale jsem za ni vděčná. Dnes díky tomu mohu pomáhat a ukazovat ostatním ženám skrze svůj příběh a zkušenosti možnosti a cestu, jak dosáhnout vnitřní spokojenosti díky sebepoznávání, meditaci, odpuštění a lásce k sobě samé.

Má rada na závěr?

  • Miluj své tělo bezpodmínečnou láskou. Máš jediné na celý svůj život!
  • Dělej a říkej to, co ti napovídá tvé srdce. Tam je jedině pravda.
  • Uvědomuj si své myšlenky, pocity a emoce a uvědom si, že nejsi jimi. Jsou pouhými společníky tvého vědomí.

Screenshot_1

Lenka Hrušková
Autorka e-booku Sebe-vědomou ženou krok za krokem a blogerka webu www.lenkahruskova.cz

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. LbZOYT napsal:

    evolution korea
    058LbZOYT@?“

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.