Dvanáct let vedle jednoho muže

Tak letos to bude už dvanáct let, co jsem tě uviděla poprvé. Stál jsi ve dveřích volební místnosti, v obleku, vysoký, černovlasý – ach, tak krásný! ♥ Jak ráda bych viděla všechny ty andílky kolem nás, kteří se radovali z této výjimečné chvíle, chtěla bych vidět, jak nás k sobě postrkovali, a jak nám našeptávali, že jsme pro sebe ti praví :) Já jsem to věděla už po pár hodinách, které jsem se tebou strávila ve volební komisi, že jsi ON, a jako důkaz mám zápis ve svém deníčku, kam jsem si napsala, že tohohle chlapa si jednou vezmu a budeme mít spolu krásnou holčičku

to jsme my

Nebudu psát o tom, jak to letí, i když je to pravda, a jsem s tebou už déle, než třetinu svého života. Důležité je, že jsme spolu, a že jsme ustáli všechno, co nás za těch deset let potkalo. Samozřejmě byly těžší chvíle, ať už se to týkalo snažení o miminko, nebo problémů s prací. Ale všechno má dvě strany a zjistili jsme, že vše se dá zvládnout, když je ve vztahu dost LÁSKY. Nevím, jestli je dvanáct let už dost na to, abychom mohli dávat recept na spokojené manželství :) Ale jestli jo, tak jsem si jistá, že bys se mnou souhlasil, že naše síla je v tom, že to mezi námi pořád JISKŘÍ, umíme se spolu SMÁT, a RADOVAT Z MALIČKOSTÍ. Taky si spolu hodně POVÍDÁME a máme stejný POHLED NA ŽIVOT A ŽIVOTNÍ HODNOTY. Máme SPOLEČNÉ SNY a umíme si i s holčičkama najít ČAS JEN PRO NÁS DVA. A pochopila jsem, že základ všeho je KOMUNIKACE, i když mi to chvíli trvalo, protože jsem myslela, že mi umíš číst myšlenky a poznáš, když chci s něčím pomoct :) A ještě na jednu důležitou věc nesmím zapomenout – na DŮVĚRU.

Jsem moc a moc šťastná, že tě mám, nebylo to štěstí ani náhoda, že jsme se tenkrát potkali, že jedna paní z komise onemocněla,a ty jsi se tam dostal na poslední chvíli jako náhradník :) Kdysi dávno jsme si to naplánovali, že se takto setkáme, a půjdeme životem spolu. Nevím, co nás čeká v dalších letech, ale v mých představách to vidím zcela jasně a myslím, že se máme ještě na co těšit ♥ Děkuju za každý den s tebou, miluju tě z celého srdce!

Marika

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Romča napsal:

    Moc krásný a dojemný příběh! Je to nádhera, když spolu dva jdou životem. Naučí se spolu žít, radovat se, budovat rodinu :-)
    Děkujeme Mariko za krásný příběh.

  2. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.