Osobní zkušenost s vaginálním mapováním

Úžasný den, krásky!
Nějaký čas jsem přemítala nad tím, co konkrétně vám o tom do tohoto článku napíšu a jelikož miluji autentičnost, rozhodla jsem se, že je čas přestat přemýšlet a jít do akce. Popíšu moji zkušenost přesně takovou, jaká byla.

Jela jsem na tento seminář se záměrem zvýšit citlivost vaginálních stěn a tím pádem si mnohem více užívat milování se svým partnerem.

Byla jsem dost nervózní. V hlavě mi vyvstávaly myšlenky typu:

  • Co když mi to nepomůže?
  • Co když stejně nic neucítím?
  • Co když se neuvolním a nebudu se moci pořádně otevřít osobě, která mě bude mapovat?
  • Co když to bude nepříjemné a bolestivé?

A mnoho dalších otázek, na nichž jsem neznala odpověď a tím jsem byla ještě nervóznější. Ale přesto jsem cítila volání svého srdce, které mi říkalo: „Nemáš se čeho bát…“

Kurzy Denisy a Richarda si dávají za cíl dostat účastníky co nejvíce z hlavy zpátky do těla a tento kurz obzvlášť. Absolvovali jsme hned na začátku cvičení na rozpohybování a uvolnění se. Následně probíhalo seznamovací kolečko s ostatními účastníky kurzu a poté následovala teorie o tom, jak technicky vaginální mapování provést. Vyhovovalo mi, že jsme se teorií zabývali jen krátce, protože já všeobecně u vysvětlování jakýchkoli pravidel a postupů usínám.

Nejvíce jsem ocenila praktickou ukázku vaginálního mapování s asistenty kurzu, na které bylo jasně vidět co a jak má kdo dělat. Co dělá ten, kdo mapuje (dávající) a co má dělat žena, která je mapována (přijímající). Zjistila jsem, že je prakticky všechno na té přijímající a že dávající je tam pouze pro ni, dává jí svou plnou pozornost a dělá to, co si ona přeje.

Během kurzu jsme si už měli rozmyslet, s kým budeme ve dvojici a od koho se necháme mapovat. U mě to bylo jasné, byla tam žena, která mi byla hodně sympatická, takže jsem se domluvila s ní.

Následovala pauza na oběd a po této pauze přišla řada na akci.

potrat

Byla jsem přijímající. A povím vám, byla to síla.

Představte si obrovský pokoj plný plačících a křičících žen, které znovu prožívaly bolest a odblokovávaly staré rány. I já křičela. Znovu jsem si prožila operaci slepého střeva. A asistenti mi u toho léčili jizvy.

A já si v tu chvíli uvědomila obrovský AHA moment. Moje tělo po všech těch útrapách, které jsem mu kdy způsobila, si konečně zaslouží, abych jej měla ráda! Abych jej neposuzovala, že je takové a mělo by být jiné. Ono není náhoda, že je zrovna takové, jaké je.

Náhle v té vší bolesti mě zaplavila bezpodmínečná láska k mému tělu. Vždyť i přesto, čím si už prošlo, je tady stále pro mě a bezvadně mi funguje! I přesto, jak jsem se k němu chovala a odsuzovala jej, je stále tady a připravené mi jakkoliv sloužit!

 

MILUJI SVÉ TĚLO! Je úžasné!

A druhý AHA moment přišel ve chvíli léčení jizev. Ta ukrutná bolest.
Bolest. Ukrutná? Proč ukrutná?
Bolest nám ukazuje, že žijeme. Je náš přítel. A bolest léčí.

Procházet si bolestí je neuvěřitelně léčivé.

Zdá se vám to zvláštní? Ano, i mě by to tak přišlo! Kdybych ovšem neměla s tímto osobní zkušenost. Zjistila jsem, že čím více mi při vaginálním mapování tlačili na moje jizvy, tím více bolest odcházela. A teď? Cítím se báječně.

Vím, že po jednom mapování moje cesta nekončí, a že mě ještě čeká spousta práce. Ale těším se na ni. Je to totiž ten stav, kdy vím, že jsem konečně na dobré cestě a že jdu tím správným směrem.

Krásky, smyslem tohoto článku nebylo vás nějak vystrašit. Třeba si to mapování budete užívat.
Jako žena, které jsem dávala mapování. Byl to úžasný zážitek. Ale i tak, netřeba se bát.

Jak jsem už říkala – bolest je léčivá a je naším přítelem.

 

Mějte nádherný den.

jana_czernekova

 

Jana Czerneková

www.koucpromlade.cz

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.