Silná žena chybuje, což je v pořádku

<s23153_mahenovo-divadlo.jpg>Od sobotního dne, kdy se konalo velké přátelské setkání v Mahenově divadle v Brně, k sepsání tohoto článku, uplynuly celkem čtyři dny. S velkou vděčností ti mohu sdělit, že to byl den natolik velkolepý, že ten pocit obrovského nadšení a štěstí stále cítím a budu cítit ještě dlouho uvnitř sebe.

Samozřejmě přišly otázky, zda mám na další akci Ženy ženám jet. Přicházely otázky, mohu vydat tolik financí za lístek, zasloužím si to? Odpovědi přicházely a vždy v pozitivním duchu, které podpořily moje konečné rozhodnutí. Romčo, jeď! Bude to stát za to.

Když nevím, jak se rozhodnout, naslouchám svému vnitřnímu hlasu, který mě nikdy nezklamal. A opět se mi to potvrdilo! Protože setkání tolika žen stálo za to. Nejde slovy popsat, jak silná energie se sálem rozprostírala. To musíš zažít!

Velkou radost jsem měla z faktu, že je tu tolik žen, kterým není jejich život lhostejný a touží se neustále sebe-vzdělávat. Udělat cokoliv pro to, aby byly ony samy šťastné, následně jejich rodiny. Protože jak řekla Alice, pokud jsou šťastné ženy, jsou šťastné jejich rodiny, následně celá společnost.

POJĎME SPOLEČNĚ VYTVOŘIT LEPŠÍ SPOLEČNOST PRO NAŠE DĚTI. Vždyť o tom to je, o štěstí, radosti z lidského bytí. Činit, co nás naplňuje obrovsky pozitivní energií, že děláme dobro pro ostatní. To je neskutečně uspokojivý pocit.

neznámý.jpg

Na setkání jsem se potkala s ženami, se kterými jsem udržovala do té doby vztahy jen na virtuální úrovni, převážně facebookové stránce Kouzlo motivace, jejíž jsem tvůrkyní. Takže to byla dvakrát velká radost. Prvně jsem byla na setkání tolika pozitivně naladěných žen (minulý ročník jsem totiž prošvihla) a ještě se potkala s ženami, které bych stejně jednou potkala, ale kdy? Takže jsme to spojily a to je nádhera :-)

Ono, když něco chceš, vše se spojí tak, aby se to splnilo! A to je ono KOUZLO! Po kterém tolik toužíme. Nejsou to hmotné věci, o kterých si myslíme, marně doufáme, že nás udělají šťastnými. Jsme to my sami, kdo se můžeme „vyrobit“ naplněnými a šťastnými.

Jak? Pomůžu Ti :)

  • RADUJ SE Z MALIČKOSTÍ
  • USMÍVEJ SE
  • BUĎ VDĚČNÁ (i za skutečnosti, které ti přijdou jako samozřejmost)
  • OBDAROVÁVEJ SEBE, I OSTATNÍ :) (nemluvím tu o honosných darech, ona i „pouhá“ kytička kamarádku potěší :))

Sama jsem v životě přehodnotila spousty úvah, své chování, již jsem přestala být „nevděčnicí“, která si na vše jen stěžuje a vidí černě. Život se změnil a do života mi začaly přicházet pozitivní události a stále přichází.

A na stejnou loď chci pozvat i vás, pokud toužíte po sebe-rozvoji, lepším životě, připojte se k naší komunitě stejně naladěných lidiček, kteří se navzájem inspirují :)

Připoj se a lajkuj stránku na Facebooku – Kouzlo motivace (http://www.riz.cz/wkz2y)

Jsem moc ráda, že jsem se mohla zúčastnit a poznat tak skvělé lidi. Protože není to tak dávno, co jsem bojovala o střechu nad hlavou. Byť svým rozhodnutím, ale cítila jsem to tak! O tom třeba příště..

Moc si vážím toho, že se zajímáš sama o sebe, protože pokud začneš u sebe, dále tím obohacuješ celý svět. Vždyť si vezmi, kolik lidí denně potkáš, které můžeš pozitivně ovlivnit do jejich dalšího života a to je šlechetný dar k nezaplacení.

„Nikdo nejsme dokonalý“. A nebudeme. Ani my ženy, i když moc chceme. Nejde to. Pokud chceme být těmi super-hrdinkami a ono se nám nedaří,jsme na sebe zlé, trestáme se, když se nám nedaří. A to není ta správná cesta!

Hýčkej se za všechno, co děláš. Dopřej si odpočinek a relaxaci, když to tak cítíš. Věř si, máš na to! Dostaneš vše, co si usmyslíš. Možná si teď říkáš – to se ti to povídá, není to tak jednoduché. Věř, že já byla několikrát v koncích jako teď třeba ty. Řekni si „no a co“ – věř v plodné zítřky.

Věř v to, co si teď nejvíc přeješ. Pokud budeš trpělivá, karta se obrátí. Když přestaneš na věcech lpět. Necháš to plynout – „in flow“.

Vím, že na to máš – jsi úžasná.

S láskou, Romi
Romana Sedláčková
zde prezentuji své články:
Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. rQigQv napsal:

    evolution korea
    378rQigQv$|<

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.