Setkání s Bohyní

http://www.dreamstime.com/-image3318499

Poznámka na úvod: Stupnice SJP neboli stupnice subjektivních jednotek prožívání. Ťukáme na body na těle, zlepšujeme energetický tok v našem energetickém těle a sledujeme, kde se na stupnici pocitově nacházíme. Více zde.

Vydala jsem se tedy na cestu za svými +10-kami, se záměrem úplně se zbavit strachu ze síly +10, zbavit se veškerých nevědomých bloků a odporů vůči EFT zázraku – prožitku osvícení a nejvyššího potenciálu. Musím říct, že jsem už pár svých +10 stavů zažila od února 2012, kdy se intenzivně věnuji Energy EFT. Bylo to nádherné, plné světla, ovšem tak nějak spontánní a „náhodné“. Rozhodně mi to nepřipadalo jako něco, co umím a můžu si tam (na +10) hupsnout, kdy se mi zachce.

Naladila jsem se tedy na svůj záměr dostat se na +10 a položila si otázku, co mi v tom brání. První věc, která mi vytanula na mysli, byla dávná vzpomínka na prožitek anafylaktického šoku po píchnutí vosou – opravdu děsivé, rychlé a náhlé změny energetického stavu těla, které se odehrávaly rychlostí vteřin a minut. Náhlá blízkost smrti… Přežiju to? Vyťukat si tuto vzpomínku a rozpustit stres bylo docela silné kafe.

Aha, takže jeden z aspektů problému bychom měli – strach z náhlé změny energetiky těla spojený s blízkostí smrti. To se pak člověk takovým náhlým změnám v energetickém systému těla musí bránit, i kdyby vědomě nechtěl.

Rozpuštěním stresu díky ťukání na energetické body tento problém odpadl. Dvířka k zázrakům se pootevřela.

Co dál? Pomohlo mi Silviino „nakopnutí“, že klíč k pochopení toho, co je to o-svícení, k jeho prožitku, se nachází přímo ve slovu samotném! Tak jsem si pomalu a vědomě ťukala na slovo osvícení. „Co to je? Jak se to cítí? Chci tomu porozumět více…“ Uprostřed EFT kola jsem začala cítit, že je mi teplo a začínám svítit. Energetické tělo krásně zareagovalo a neslo mě na vlnách probouzející se a zrychlující energie tam, kam jsem chtěla směrem k magické straně stupnice… Nyní jsem se nacházela tak na +8. Taky dobré, ale ještě ne úplné!

V tom silném stavu naladění a slibného pokračování jsem si položila otázku: „Jak se vlastně chci cítit?!“ (Můžete si přidat dodatek: „…kdyby neexistovala žádná omezení?)

Odpověď, která přišla zevnitř zněla: „Jako Bohyně.“

Začala jsem tedy ťukat na:

„ta, co mi dává sílu“

„ta co mě udržuje naživu“

„ta co mě naplňuje svou láskou“

„ta, co mě bezpodmínečně miluje“

„ta, co má se mnou velkou trpělivost“

„ta, jejíž síla koluje v mých žilách“

„ta, jejíž krása září z mých očí, když se cítím šťastná“

„ta, která mě činí živoucí“

„ta která mě naplňuje životem“

a nakonec „Já jsem jejím ztělesněním.“ „Já jsem ona.“ „Ona je já.“ Dostala jsem se tam. Navázala jsem kontakt se svým nejsilnějším vnitřním zdrojem svobody, lásky, síly a neomezených možností. +10 ! Celé mé bytí se ponořilo do tohoto zážitku. Bylo to nádherné, nové a překvapivé! Nedokázala jsem v klidu sedět. Celé tělo brnělo, zářilo, chtělo se mu tančit, být živoucí, vyjadřovat život! Absolutní svoboda. A kamkoliv jsem ťukla, všude silná odezva – vlny energie běhající kolem páteře. Každá energetická dráha, každý bod byl zaplněn energií. Byla jsem jedno s Bohyní ve mně a bylo to vskutku nové a úžasné. Extatická zkušenost bez hudby, tance, bez drog či jiných omamných nápojů. Pouze díky Energy EFT, a sledovanému záměru jsem zažila EFT zázrak!

V našich energetických tělech se ukrývá tak báječné tajemství, tak úžasný potenciál a lidé zatím o takové možnosti nemají ani ponětí, tiše trpí dál a navršují si do svých těl další a další porce stresu a strachu a děsu! Věřím, že toto se brzy začne měnit!!!

Druhý den ráno jsem se zeptala sama sebe: „A nebyl to jenom sen?“ A tak jsem si to zkusila zopakovat. Podařilo se. Opět jsem prožila stav bytí na +10 s podobnými zážitky.

Nové zkušenosti: Klíčem k +10 je přesně vědět, jak se chci cítit, po jakém prožitku vnitřně toužím, prostě, co vlastně chci. Problém je, že většinou býváme tak vystresovaní a tak omezení ve svém myšlení, že vlastně ani nevíme, co chceme, co nám dělá dobře, tedy co zlepšuje náš energetický tok. Natolik nás pohltilo negativní prožívání života, že toužíme hlavně nějak přežít, spokojujeme se s málem a ani nás nenapadne se zabývat tím, co je pro nás dobré a využívat všech svých možností. Máme je přirozeně k dispozici! Jsme stvořeni k tomu, abychom takové stavy prožívali! Jen je třeba se na to znovu rozpomenout. Je třeba to trénovat, chtít to, poznat své bloky, reversy a rozpustit je.

Zkoušejte to znovu a znovu, ptejte se sebe samých a ťukejte na vše, co vyplouvá. Jděte svým vlastním tempem a trpělivě následujte svůj záměr. Trpělivost v tomto případě přináší růže extáze.

Popsala jsem vám svou báječnou energetickou zkušenost. Podstatné je, že každá lidská bytost má tento potenciál k dispozici. A může to prožít ne jednou, ne náhodně, ale může se naučit se jak, aby se sem mohla přesunout kdykoliv. Jedná se o vysoce léčivé a transformující stavy bytí, které rozvíjejí a posilují energetický systém, jeho stabilitu, a doslova mění realitu. Čím více jich prožijeme, tím lépe. Na časové ose vlastního života si tak budujeme velmi silné vnitřní zdroje pro svou existenci. Nikde není psáno, že naše současné Já (rozuměj v teď a tady a nikde jinde) musí být „vyživováno“ pouze prodělanými traumaty, stresy a problémy.

Síla vysoce frekvenčního náboje jako je láska, radost, nadšení, apod. roztaví a transformuje to negativní, aniž bychom se tím museli zabývat a řešit to. Stačí mít odvahu jít za světlem v sobě a dotknout se ho. Učinit je reálnou zkušeností. Překonat strachy, předsudky a další omezení. Otevřít brány svým silným vnitřním zdrojům do svého života. Život už nikdy nebude stejný.

Dovedete si představit, že se rozhodnete a prožijete něco zázračného? A dovedete si představit, že jednou budou lidské bytosti v takovýchto extatických stavech bytí trvale žít? Chcete to vůbec?! Na počátku je otevření se této možnosti.

Martina Konečná

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.