PROSINEC: Jak nejlépe využít energie Krysy?

Začal advent a také poslední měsíc v roce, kdy je náš domov provoněn vůní pečícího cukroví, purpurou, ale také je to měsíc ve znamení rychlosti, aktivity a komunikace.

Jak si vychutnat tento měsíc a nezbláznit se před Vánoci?
Proč začít zaměřovat pozornost na rok 2015 už tento měsíc?
A jaká vlastně je vládkyně měsíce?

 

Krysa PLNÁ INSPIRACE

Zkuste se zastavit a zpomalit. Najít si, mezi sháněním dárků a vánočním shonem, čas na zamyšlení a zaměření na pocity. znamení krysa

Není lepší doba než období, kdy vládne Krysa. Nepůjde o „krysí závod“, ale využijte rychlosti krysy na shánění informací a toho, čeho chcete v příštím roce dosáhnout. Nebuďte zatím příliš aktivní – pouze se zajímejte. Teď to ještě není o aktivitě navenek, ale o přípravě toho nového uvnitř nás samotných. Vyhledávejte si nové informace, pátrejte a analyzujte.

Proč právě teď?
Protože Krysa je prvním zvířetem čínského zvěrokruhu, tedy jeho počátkem (dokonce tzv. prvopočátek počátku). Zaměřte tedy už teď svou pozornost na příští rok.

Jak?Například můžete začít přemýšlet o tom, co budete příští rok dělat, jaké jsou vaše hranice a pomalu vnitřně řešit a zpracovávat, co a jak můžete dělat a rozvíjet.

Sepište si své myšlenky a informace, a začněte vytvářet první vize pro vznik vlastní VISION BOARD roku 2015. Využijte sílu Krysy, která vám pomůže najít cestu, a na vás pak bude, jak těchto možností využijete.

 

Krysa SPOLEČENSKÁ A UPOVÍDANÁ

Toto zvíře miluje večírky, předvánoční akce a párty. Pozor ale, Krysa má také pěkně ostrý a kritický jazýček. Mohou se vám na jazyk drát ostrá slova, která vás potom mohou mrzet.
V tomto čase nakupujete dárky pro své blízké. Jen je třeba si hlídat peněženky. Krysa miluje rychlost a také utrácení. Peníze se mohou rozkutálet hodně rychle. Dávejte si tedy pozor na bezhlavé nákupy. Důležitější je čas strávený s přáteli, než kolik jim dáte hmotných dárků.

 

Krysa MANIPULÁTORKA

Stalo se vám někdy, že jste se ocitli, kde jste nechtěli, a cítili se manipulováni? I toto umí Krysa. Ale pozor, abyste nemanipulovali vy s někým! Jsou i jiné cesty, jak se dostat k cíli.

Krysa RYCHLÁ A CTIŽÁDOSTIVÁ

Toto zvíře, když si něco usmyslí, tak to většinou dokáže prosadit a poradí si téměř v každé situaci. Důležité je plynutí. Krysa nemá ráda překážky a zastávky na cestě. Proto i fronty a kolony vás tomto období více vyčerpávají a hůře je snášíte.

 

Krysa MATOUCÍ SVÝM ZEVNĚJŠKEM

Toto zvíře vypadá velmi klidně, ale ve skutečnosti je plné neustálého vnitřního pohybu. Zpomalte a najděte si chvíli, kdy budete mít čas v klidu přemýšlet a být v harmonii.

 

A CO JE VLASTNĚ TENTO MĚSÍC NEJDŮLEŽITĚJŠÍ?

Nejdůležitější je prožít svátky v pohodě a nestresovat se. Jsou to nejkrásnější svátky v roce, proto si čas strávený s rodinou a přáteli opravdu užívejte.

Není podstatné, jestli vše stihneme a zvládneme na sto procent. Důležité je společné harmonické sdílení, abychom cítili, že tyto svátky jsou skutečně „naše“. K rodinným vánočním tradicím, převzatých od našich předků, si klidně přidejte nějakou vlastní. Jednou je převezmou vaše děti, a tím se vaše rodová linie ještě posílí.

Na Vánoce prozařte a provoňte svůj životní prostor a naplno si užijte energii rodinného vánočního štěstí.

 

Mějte báječný vánoční čas
olga

Olga

Šťastná a spokojená žena
Poradkyně a lektorka Feng Shui
www.olgabu.cz
facebook.com/olgabu.cz

ZAJÍMÁ VÁS JAKÉ JSOU VAŠE SILNÉ STRÁNKY, ŽIVOTNÍ ENERGIE A TALENTY? VŠE JE UKRYTO VE VAŠEM DATU NAROZENÍ. VÍCE INFORMACÍ ZDE >>>

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. oBYaDw napsal:

    evolution korea
    598oBYaDw/]]

  3. FfVYQr napsal:

    evolution korea
    993FfVYQr${_

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.