PROČ to všechno vlastně dělám?

Alice Kirš u okna

Psal se rok 2009 a já odjížděla ze svého prvního semináře osobního rozvoje TOTÁLNĚ FASCINOVANÁ.

Fascinovaná možnostmi, které se mi otevřely v den, kdy jsem si uvědomila a na vlastní kůži pocítila, že jsem tvůrce svého života a stvořit si v něm můžu opravdu cokoliv.

Fascinovaná úlevou, která přicházela s každým střípkem pochopení sama sebe a toho, jak to tu na světě vlastně funguje. Fascinovaná lidmi, kteří dokáží měnit životy druhých, pomáhat jim na jejich cestě k sobě.

Možná to taky znáš? Možná jsi to taky zažila? A pokud ne a čteš tyto řádky, jistě to brzy zažiješ. Moc Ti to přeju!

Tahle fascinace se mi v tom roce vryla hluboko do srdce
a já se ji rozhodla šířit dál.

Teď po 7 letech si už svůj život nedokážu představit bez upřímného podporování druhých lidí a maximálního využívání své vášně, svého daru: propojovat a spojovat lidi, kteří mají druhým co předat, svítit na ně, na jejich učení a skrze to dělat svět lepším místem k žití.

klub zeny zenam

Možná to zní hodně bohu-libě, ale pro mě je to už něco normálního, přirozeného, stalo se to mým životním stylem.

A společně s tím i stylem Ženy ženám, projektu a společnosti, kterou už skoro 5 let s láskou buduji, tvořím a nechávám růst.

A že za těch 5 let krásně vyrostla.

Dokazují to desítky seminářů, webinářů, online vzdělávacích programů, téměř 800 článků na blogu, přes 70 tisíc fanynek na Facebooku a obdobně čtenářek našich pravidelných newsletterů.

Jak zahrada Ženy ženám postupně rostla, zvětšovala se i síť zajímavých a výjimečných žen kolem mě.

Viděla jsem kolem sebe…

… tolik zajímavých informací, o kterých ženy vůbec neví.
… tolik způsobů, jak poznat a znovu objevit samu sebe.
… tolik možností růstu, které jsem toužila druhým ukázat.

Tolik příležitostí, jak žít lepší a kvalitnější život.

Začala jsem být opět fascinovaná. Toužila jsem všechno to úžasné vědění, které ke mně proudilo zprostředkovat těm tisícům žen, které se k nám hlásily, které sledovaly naše aktivity.

Cítila jsem však velké omezení. Velký vnitřní rozpor. Čím dál více jsem si uvědomovala a na svém těle fyzicky cítila, že má kapacita je v současném způsobu fungování a stylu práce omezená. Že prostě nemám sílu svítit a podporovat více žen, než tomu bylo doposud. Že nemám energii realizovat všechny ty úžasné nápady, které se mi rodily v hlavě nebo jsem vnímala v prostoru.

a PROČ to všechno vlastně dělám?

A navíc mě začalo volat mateřství. Ano, byla jsem již matkou tohoto krásného projektu, já však začala chtít rodinu, miminko.

Takže jsem stála mezi dvěma mlýnskými koly. Mezi kolem “stát se matkou” a kolem “ještě více rozvíjet Ženy ženám”. Hlava to nebrala, ale srdce cítilo, že to nějak prostě půjde. Že se nemusím vzdát jednoho, abych mohla mít druhé.

Bylo evidentní, že na dveře klepaly velké změny.

A já jim řekla ANO!

Přišel rok 2016, rok Ohnivé opice, která se o tyto změny dokonale postarala. A tak jsem:

  • odešla jsem z firmy mého muže a dala plnou pracovní pozornost své vlastní firmě Ženy ženám
  • přestěhovali jsme se s mužem do nového bytu, který mi dodal větší klid, soukromí a prostor ještě více se v životě nadechnout
  • našla jsem a vybudovala si skvělý tým zodpovědných, vědomých žen, které začaly o projekt Ženy ženám s plným nasazením pečovat a dál jej rozvíjet
  • přestala jsem Ženy ženám táhnout, naopak začala poodstupovatvíce se věnovat sobě a svému tělu, chystat pelíšek pro děťátko
  • začala jsem v Ženy ženám společně s týmem uklízet a vyhazovat vše, co nebylo funkční, co nám nedělalo radost, co už dosloužilo
  • začala jsem nastavovat nový systém a podmínky spolupráce a dala velkou pozornost projasňování rolí, vztahů, moji velkou pozornost má i oblast financí a prosperity

V neposlední řadě jsem nakonec přišla na způsob, jak svítit a podporovat ještě více zajímavých žen, z jejichž učení jsem byla prostě nadšená a nechtěla jsem si ho nechat jen pro sebe nebo pár vyvolených.

A tak se v ohnivém roce 2016 zrodil
♕ Klub Ženy ženám ♕

Výsledek všech změn. Nový projekt s novou energií Ženy ženám. Mám z něj takovou radost!!! S ním totiž bytostně cítím začátek nové éry Ženy ženám a nové etapy mého života.

A věřím, že i nové etapy mnoha žen, které Klub Ženy ženám zavolá…

A co chci ženám skrze Klub přinést?
Chci vytvořit:

  • pole, ve kterém se budou moci pravidelně a kontinuálně seznamovat s novými směry rozvíjení sebe sama a svého ženství
  • prostor, kde budou moci ochutnávat a zkoumat různé možnosti a cesty k naplněnému a spokojenému životu
  • prostor, kde se budou moci seznamovat s výjimečnými a inspirujícími ženami, které mají velkou touhu podporovat ostatní ženy
  • místo, kde budou moci navazovat nová přátelství, vytvářet své ženské kruhy podporujících přítelkyň, místo, kde budou moci sdílet své radosti, ale i své starosti a problémy
  • prostor, kde dostanou odpovědi na své otázky, které je trápí, zajímají nebo se s nimi nemají komu svěřit
  • pole, které je bude dlouhodobě vzdělávat i hýčkat :)

V neposlední řadě chci vytvořit komunitu, která dá každé člence pocítit, že na své cestě není sama, dá jí pocítit sounáležitost a to, že někam patří.

A tak teď máme vytvořený program Klubu Ženy ženám na první rok. Máme za sebou krásné přípravy a mnoho výživných natáčecích dní s úžasnými ženami. Klub totiž zatím držíme jako virtuální, online.

Mým velkým přáním je však ho během příštího roku obléct i do fyzické podoby. Najít možnosti setkávání se a propojování naživo. Umožnit členkám dostat z něj maximum pro sebe.

Ohnivá opice si v mém životě letos opravdu hodně zařádila. V mnoha oblastech nenechala kámen na kameni. Protáhla mě nelehkými a často i hodně bolestivými zkouškami. Donutila mě mnohokrát vystoupit ze své komfortní zóny a pustit se větví, kterých jsem se ze strachu a z potřeby jistoty držela jako klíště.

A víš co? Jsem za to vděčná! Za všechno, co bylo a je.

S blížícím se koncem roku vnímám, jak to všechno rozházené dosedá na správná místa, jak i já dosedám čím dál více do sebe, narovnávám se a dozrávám… cítím jak se mi tvoří kapacita na další velké věci :)

Děkuju Ti, že sis přečetla tento můj příběh a ze srdce Ti děkuju, že jsi tu se mnou.

Děkuju, že i Ty jsi součástí Ženy ženám – projektu, který mi dává hluboký smysl, protože díky němu mohu tisíce žen inspirovat a podpořit, aby se staly ženou, kterou chtějí svém životě vidět.

NAVÍC DO 16.4. ZA AKČNÍ CENU!

S láskou

– Alice, zakladatelka a srdce Ženy ženám®

Zakladatelka a ♥ projektu Ženy ženám Alice je žena, která svým velkým srdcem, otevřeností, lehkostí, citlivostí, originalitou a důvtipem boří staré hranice a vytváří neomezený prostor pro růst. Je milovnicí lehkosti a svobody, zvířat, vaření, útulné atmosféry, cestování a také autorkou knihy 17 tváří ženy.
Komentáře
  1. Monika Sofie Břízová napsal:

    Aličko, moc díky za VŠE. Jsem moc ráda za informace a doporučení, která se svým týmem otevřeně sdílíš a prakticky ukazujete, jak na to. Je mi ctí, že jsem toho součástí a že mohu žít své sny a ukazovat cestu každému zájemci o to, vzít život do svých rukou a ŽÍT. Mám tě ráda, díky.

  2. Magdalena napsal:

    Ani nevíte, kolikrát já si říkám proč to vlastně všechno dělám. Práce mě nebaví, protože musím dělat něco, co jiní zvládnou lépe, rychleji, efektivněji. Tvorba loga mě zabere týdny, tito lidé z https://www.wolfway.cz to mají lusknutím prstu. Je to příšerně demotivující. Ani manžel už mě nenosí na rukou jako dříve. A radost mého života, moje dvě děti jsou na studiích a skoro je nevidím. Proč to vlastně všechno dělám?

  3. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  4. XdEYgy napsal:

    evolution korea
    422XdEYgy‘:=

  5. DfzzkX napsal:

    evolution korea
    961DfzzkX++]

  6. hMbnxL napsal:

    evolution casino
    932hMbnxL,’@

  7. qrkTjm napsal:

    evolution korea
    626qrkTjm“*~

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.