POTKÁTE V ROCE 2017 KONEČNĚ TOHO PRAVÉHO PARTNERA?

POTKÁTE V ROCE 2017 KONEČNĚ TOHO PRAVÉHO PARTNERA?

Zajímalo by vás, co vás čeká v příštím roce a jestli už konečně potkáte svou spřízněnou duši? Tak to vás nejspíš zklamu. Nejsem vědma ani astroložka a nemám o tom ani páru. Dřív jsem hodně četla horoskopy, ale dnes už jim nevěnuji tolik pozornosti. Proč?

Uvědomila jsem si totiž, že to, co přijde, záleží jen a jen na mně. Můj vnitřní svět vytváří ten vnější. Takže vaše touhy, myšlenky, očekávání a pocity vytváří váš příští rok.

POTKÁTE V ROCE 2017 KONEČNĚ TOHO PRAVÉHO PARTNERA?

Řekly jsme si s kamarádkou, že si roční horoskop letos číst nebudeme. Včera jsem na Facebooku objevila článek, nedalo mi to a ten svůj jsem si přečetla. Stálo tam, že Kozorohy čeká snad nejhorší rok plný překážek. No řeknu vám, měla jsem úplně zkažený den a už jsem v duchu ukončovala podnikání a plánovala, jak emigruju.

Naštěstí se odpoledne stavila ona kamarádka na kávu a říká mi: „Víš, jak jsme si řekli, že si nebudeme číst horoskopy na příští rok? Tak já si ho přečetla a mám depku.“ (Ach ta lidská zvědavost!) V tom jejím bylo, že naváže vztah se svým dlouhodobým kolegou, kterého má pouze jednoho a toho si nedokáže představit ani políbit.

Tak jí říkám, že je přeci nemožný, aby všichni Raci začali najednou randit se svými kolegy. Začaly jsme se té představě smát, a tak se nám podařilo oběma hodit to za hlavu. A bylo zase dobře.

Takže to, zda letos toho svého vysněného partnera potkáte, záleží na vás a ne na tom, zda to někdo někde napsal. A jak tomu můžete jít naproti?

Opravdu víte, že to chcete?

Pravděpodobně si ťukáte na čelo, že se na to vůbec ptám. Jenže spousta lidí, i když říká, že by chtěli vztah, ve skutečnosti není připravena vzdát se své svobody. Jsou zvyklí, že si mohou dělat to, co chtějí, kdy a jak chtějí a nepotřebují brát na nikoho ohled. Zkrátka mají pocit, že už nebudou svobodní.

Abyste mohli přitáhnout tu svou ideální polovičku, zbavte se strachu, že o něco přijdete, že budete muset něco obětovat nebo že milovaného člověka ztratíte. Strach je to, co vás brzdí. Ano, možná o něco přijdete. Většinou o to, co jste opravdu nepotřebovali. Možná budete muset něco obětovat, ale nejspíš něco, co pro vás není tak cenné.

POTKÁTE V ROCE 2017 KONEČNĚ TOHO PRAVÉHO PARTNERA?

A zcela určitě partnera jednou ztratíte, protože nic netrvá věčně. S tím pravým partnerem ale možná nepřijdete vůbec o nic. Ani o svobodu. Naopak pouze získáte a slovo svoboda nabude nových rozměrů.  S někým, kdo vás bezpodmínečně miluje, můžete být konečně opravdu sami sebou a to je ta jediná opravdová svoboda.

Víte, co hledáte?

Jste si jisti, že víte, co od partnera očekáváte? Jak můžete nalézt, když nevíte, co hledáte? Vytvořit si ucelenou představu je opravdu důležité. Když jsem se před lety rozhodla, že chci partnera pro život, podle rady kamarádky, která se šťastně vdala, jsem si sepsala při úplňku přací dopis.

Má se napsat v přítomném čase, jako když to, co chcete, už máte a co nejpodrobněji. Nejprve jsem si řekla, že bych měla být asi skromná a nevymýšlet si moc. Přeci kdo chce víc, nemá nic! Napsala jsem tam, že mám pohledného muže, který mne velice přitahuje a miluje mě. Přišel, byl opravdu pohledný a miloval mě tak moc, až mě svou láskou skoro udusil, protože neviděl ve svém životě nic jiného.

POTKÁTE V ROCE 2017 KONEČNĚ TOHO PRAVÉHO PARTNERA?

V příštím dopise jsem to tedy chtěla napravit a napsala, že mám pohledného sebevědomého muže, který má své zájmy a práci, kterou má rád. Potkala jsem pohledného úspěšného muže, který miloval svou práci a měl spoustu zájmů, ale na mne času nezbývalo mnoho.

A tak jsem pokračovala, až jsem se stylem „pokus-omyl“ dopracovala k tomu, co by mne opravdu učinilo šťastnou. Také jsem si uvědomila, že to, co se mi nelíbilo na mých protějšcích, jsem vlastně nějakým způsobem dělala taky. Změnila jsem to u sebe a pak už ani nepřitahovala další takové lekce. Jak ráda říkám, partneři jsou naše nejvěrnější zrcadla a s nimi je náš osobní růst rychlejší a jednodušší.

 Ujistěte se, že co očekáváte, můžete sami také nabídnout.

Ano, všichni chceme upřímnou polovičku, ale zamysleli jste se někdy vy sami, zda jste k ostatním a sami k sobě upřímní? Chcete zdravého partnera s pěknou postavou, ale sami o sebe nedbáte?

Potkala jsem jednou jednu slečnu. Každé druhé slovo, které řekla, byla lež a našla si partnera, na kterého si věčně stěžovala, že jí lže. Vůbec mně to nepřekvapovalo. Vrána k vráně sedá. Buďte tím, co chcete přitáhnout.

Buďte tím, co ve svém životě chcete vidět a cítit.

V neposlední řadě je důležité věřit, že takový člověk existuje a že ho potkáte. A věřte, že určitě ano. Doufám, že jsem vás nezklamala, že pro vás nemám žádnou předpověď. Mým cílem bylo nakopnout vás k tomu, abyste se svým vlastním přičiněním postarali o to, že váš příští rok bude ještě úspěšnější, než jak říká horoskop a nejlépe po boku toho pravého parťáka.

Já i napříč špatným konstelacím neházím flintu do žita, ba naopak hodlám z mého roku 2017 udělat ten nejúspěšnější. ;)

Vendy

Terapeutka energetické psychologie a EFT. Bojovnice za zdravé sebevědomí. Ráda pomáhám lidem žít takový život, který si přejí…

www.efterapie.com

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Jana napsal:

    Já jsem potkala toho pravého už před 5ti lety a vztah nám pořád krásně funguje :-) Věřím v horoskopy, tak jsem si našla partnerský horoskop na https://www.astrohoroskop.cz/partnersky-horoskop , abych zjistila, jak si stojíme jako znamení a nemohlo by to být lepší. Já jsem Panna a přítel Rak a potěšilo mě, co jsem o našem vztahu zjistila :-) .

  2. Monicka napsal:

    Ahoj, já tedy v roce 2017 toho pravého opravdu potkala! Jsme spolu už přes 4 roky a stále nám to skvěle klape. Samozřejmě jsme si prošli pár krizemi, ale všechny jsme společně překonali. Už druhým rokem spolu žijeme ve společném bytě a i to nám šlape skvěle. Teď se pouštíme do rekonstrukce. Zatím se zaměřujeme na obývací pokoj. Sehnala jsem nám skvělý nábytek z této stránky: https://www.greenmat.cz/nabytek-vasagle, který se do nového obýváku krásně hodí!

    • Katka napsal:

      Mám to podobně. My jsme s manžou spolu už 6 let a taky nám to pořád klape. Hlavně se ve spoustě věcí i skvěle doplňujeme. Což je super. Taky jsem ráda, že mám doma takového kutila. Kdykoliv je s něčím problém, tak to dokáže opravit. Hlavně třeba pokud jde o elektroniku. Například taková výměna mikrospínače mu rozhodně nedělá žádný problém. :)

  3. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  4. Jana napsal:

    Tak to já toho svého naštěstí potkala už dávno. Máme spolu super vztah. :) Nejdůležitější je, že mě má rád takovou jaká jsem. I přes to, že jsem se sebou v mnoha ohledech nespokojená. Právě to je důvod, proč už delší dobu uvažuji nad jedním plastickým zákrokem. Jedná se o labioplastiku, viz https://www.labioplastika-praha.cz/ Chci se zeptat, nemá s tím některá z vás čirou náhodou nějakou zkušenost?

  5. Lenka napsal:

    Tak to já jsem si právě v roce 2017 procházela pravým opakem, tedy rozvodem. Bylo to fakt peklo, ale naštěstí to mám za sebou a dopadlo to pro mě celkem dobře. Za to mimo jiné ale vděčím hlavně tomuto právníkovi zde. A taky podpoře mé rodiny. Bez té bych to asi nezvládla.

  6. Skribbl io napsal:

    If you enjoy online amusement, you may visit our website, where a variety of popular and new games are constantly updated for free.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.