Muži milují silné ženy – do doby, než z nich vytáhnou raněné chlapce

śtastný pár u jezera

Většinu mužů přitahují silné ženy. Někdo si na ni troufne, jiný jen tak zpovzdálí kouká a představuje si, jaká je asi v posteli, ale všichni jsou nějakým způsobem vzrušeni. Silná žena jim nedá spát. Když je ještě navíc krásná, způsobí v mužských hlavách úplnou paniku. Buď probudí odpor, nebo nekontrolovatelný chtíč.

Obklopuji se silnými ženami a všechny mají nebo měly stejný problém. Mít spokojený vztah. Protože se samy sebe nebojí, začínají s nápravou nejprve u sebe. Hloubají se v tom, co dělají ve vztahu špatně, jak se mohou zlepšit, kde se zapomněly, kde mohou vylepšit svůj charakter. Prostě a jednoduše, jak udělat partnera šťastnějšího.

Často je to stojí nemálo sil. Silné ženy, které chtějí spokojený partnerský život, se často dostanou až na samou hranici sebemrskačství, kdy neustále hledají chyby jen na sobě a idealizují si partnera.

Nakonec skončí vyčerpané, ponížené, sešlapané a s hrůzou si uvědomí, že zapomněly samy na sebe. Znova se najdou, vyrostou, získají vnitřní energii, náboj, kreativitu a to ještě větší než s předchozím partnerem.

Čas na nalezení božského v sobě

Muž je však o tuto její energii obrán a je nucen se sám plácat v tom, co mu žena poodkryla. Setkání s touto ženou je pro muže taková pomyslná smrt před nalezením Boha.

Přišel o iluze o sobě samém, zjistil, že je ve svém stávajícím životě nespokojen, přišel třeba i o práci a v konečném důsledku o přítelkyni.

Nemá nic, co by stálo za řeč a to je ten nejlepší startovací můstek pro nalezení Boha v sobě a nastolení harmonie v životě. Protože MUŽ NALÉZÁ BOHA, AŽ O VŠE PŘICHÁZÍ.

Být silnou ženou je těžká řehole

Silné ženy nejsou bezcitné a hrubé mrchy. Naopak. Jsou to extrémně citlivé a empatické bytosti. Mají vyvinutý šestý smysl a intuici extrémně. Často ví, na co jejich partner myslí. Vědí už po pár hodinách či dnech, kde jsou jeho slabé stránky a s čím se v životě potýká.

Silná žena hned pozná, co muž skrývá za bolístky, ale taky ví, jak mu s tím pomoci. Čeká, až je muž ochoten se na sebe podívat z nadhledu a odstranit ze svého života to, co jej tíží a co už nepatří do jejich vztahu. Když už má silná žena nabytou vnitřní moudrost, tak na slabé stránky svého partnera neupozorňuje.

Jen systematicky svým vlastním životem a přístupem vytahuje nitku po nitce to, co je třeba zpracovat. Dělá to většinou nevědomě. Jen tím, že občas něco prohodí, zažije, projeví se přirozeně. Už to stačí, aby snadno a lehce dosáhla tam, kde se muž nechtěl ani podívat. Do pekla sebe sama.

Kámen úrazu. Muž je odhalen

Muž nesnese, když je odhalen. Vybudoval si za svůj život určitou masku, kterou okouzluje každou ženu. Při povrchních vztazích zůstává vždy neodhalen, ale co když si do života přitáhne ženu, která ho dokáže odhalit i po pár dnech a ještě ho milovat? Se všemi jeho slabostmi a chybami? Neuvěří tomu.

V rámci zachování si vlastní tváře začne být buď agresivní a pokusí se ženu ponižovat nebo ji začne ignorovat, psychologicky napínat a vyčerpávat a jinak trestat. Aby si uvědomila, že její přirozenost se mu vlastně příčí a zasahuje ho tam, kde už není ochoten se vidět. Nakonec vztah jeden či druhý ukončí a oba jsou zasaženi. Žena nedůvěrou, slabostí a neochotou muže přiznat si, kde svá slabá místa má a muž zůstává dál nahý, cítí se zraněn a je nucen řešit si své bolístky sám.

K čemu to vlastně všechno je?

Na „silnou ženu“ nikdo nezapomene. Když přijde muži do života, je to většinou něco, co ještě nezažil a bývá to nejvíc transformující vztah. Pro ni je to další zkušenost a dílek do skládačky s názvem „sebeláska“, kterou si buduje celý život.

Pokud je muž ochoten přiznat, že nějaké slabosti má, ona ho vyzdvihne na světlo a pomůže mu, aby se viděl ve stejně božském, tak jak vidí ona jeho. Podá mu pomocnou ruku a řekne „pojď, lásko, ukážu ti, jak úžasný jsi. To všechno kolem jsou malichernosti.“ Pakliže si muž svou slabost a zranitelnost nechce přiznat a dále hraje role, na které byl zvyklý, nastává kolotoč utrpení obou. Z jeho strany obviňování a nemožnost se hnout dál, z její strany zrada z nepochopení a marnost konání.

Nebojíte se silných žen, bojíte se sebe

Muži, pokud vás přitahují silné ženy, je to proto, že vaše duše podvědomě vyhledává, aby už bylo na světlo světa nekompromisně vytaženo to, co jste zatím tak úspěšně před sebou skrývali. Věřte, že setkání s takovou ženou bude nádherné, ale také bude velmi bolet.

Ne proto, že ona vás raní, ale proto, že uvidíte jasně své vlastní bolístky, hradby kolem srdce, nepodařené vztahy s rodinou, ego masky a těžko budete něco skrývat. A to chce odvahu. Velkou odvahu.

Sebe zvládne málokdo

Takové ženy jsou často vztahy velmi unavené, protože do každého vztahu dají vše, veškerou svou energii a když vztah skončí, je to pro ně jako ztracený miliardový projekt. Pokaždé doufají, že teď už je to do konce života. Často pak slyší „zase tě nezvládl, no jo, tebe zvládne málokdo.“

Ale opak je pravdou. Sebe zvládne málokdo. Podívat se, jaký jsem, je ten nejtěžší úkol k pochopení na tomto světě. Pakliže není vůle k práci na sobě, není nic, co by vztah s takovou ženou mohlo udržet. Ale nic není náhoda. Pakliže tato zkouška není pochopena, přijdou další a důraznější.

Neokrajujte se, nejste shnilé jablko

Silné ženy, nestyďte se za to, jaké jste. Často býváte osočovány z čarodějnictví, z toho, že s vámi nejde vydržet, ale bez vás taky ne. Nesnažte se ze sebe ukrajovat a přizpůsobovat se. Učte se pokoře, lásce a trpělivosti. Každý má svou cestu, a když vás někdo zase nedá, nezoufejte. Vždyť je to krásné.

Nepřestávejte věřit tomu, že na světě existuje někdo, kdo má odvahu poprat se sám se sebou, kdo je ochoten přijmout vaši přirozenost a sílu a nechá se vámi vést do té nejčernější tmy a pomůže vám pak na oplátku najít cestu zpět ke světlu. Ruku v ruce, uzdraveni a šťastni.

Vendula Kociánová
Labužnice života, vášnivá vypravěčka vlastních příběhů ze života, zapálená bloggerka a průvodkyně žen.

Navádím ženy k vlastní podstatě. Aby bez kouzel a čar dokázaly hnout se svým životem, tak jak jsem to dokázala já. Mnohdy jsou ty nejjednodušší cesty nejhůře viditelné. Život sám je velmi snadný a jednoduchý, pokud to tak chceme. O nic se nemusíme snažit, protože vše je nachystáno, jen se položit do proudu a nechat se nést. Ukazuji lidem, že hmota a duchovní růst jsou velmi úzce spjaty a že vše začíná od lásky k sobě samému.
www.vendulakocianova.cz 

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Elena napsal:

    Jsem velmi šťastný, chci se podělit o svá svědectví s širokou veřejností o tom, co pro mě tento muž jménem Dr. PADMAN právě pro mě udělal, jsem ženatý 4 roky a mám rozchod s manželem před 4 měsíci a byl jsem strach a tak zmatený, protože ho tak moc miluji. Opravdu jsem byl příliš depresivní a kamarád mě nasměroval k tomuto kouzelníkovi, doktoru PADMANOVI, a oznámil jsem mu všechny své problémy a řekl mi, abych se nebál toho, že se přinutí, aby se můj manžel vrátil ke mně a za pouhých 48 hodin Dostal jsem hovor od mého manžela a on se líbil, že bych se měl vrátit do domu. Nikdy v mém životě nevěří v kouzlo a teď mi to jen pomohlo a jsem nyní tak šťastný. Vše mu děkujeme a pokud si také chcete nechat svého manžela vrátit pro sebe zde !! jeho e-mailovou adresu (padmanlovespell@yahoo.com), jsem tak rád, že svědčím o vaší práci a laskavosti DR PADMAN,,,,,

  2. Ali Henandez napsal:

    Adanya kolam renang pada rumah akan membikin Anda bisa berolahraga renang kapan saja. Kontraktor kolam renang adalah suatu perusahaan atau jasa … lihat https://desain-kolamrenang.netlify.app/desain-kolam-renang-bontang.html untuk info paling update

  3. Illa Baltodano napsal:

    Kami menyediakan penawaran jual dan isu harga ready mix murah atau istilah lainnya beton cor MegaconBeton.com, meskipun untuk truk/mixer molen minimix holcim. info lebih detail https://pipadrainasemegacon.kedungsepur.my.id/2020/09/harga-pipa-drainase-megacon-tugu.html

  4. Oliver Mauleon napsal:

    Perusaan kami Ialah Salah Satu Sentra Pengorderan Beton Pracetak Kami Siap Menolong Dan Melayani Bpk/Ibu Yang Memerlukan Jasa … selengkapnya https://harga-u-ditch-beton-megaconperkasa.blogspot.com/2019/11/harga-u-ditch-beton-1-tangerang-0852.html

  5. Imogene Signore napsal:

    Partisi Cubicle Mandi yakni sebuah penyekat yang dipasang pada ruangan kamar mandi atau wc yang kebanyakan dipasang … kunjungi https://medium.com/@toiletcubiclephenolic/cubicle-toilet-phenolic-cilacap-ukuran-per-m2-custom-murah-d7e0d3825a03 untuk informasi selengkapnya.

  6. Minna Artley napsal:

    Beli Beton Precast Online bermutu dengan harga murah terupdate 2020 di MegaconBeton.com! Pembayaran gampang, pengiriman kencang se Indonesia. info lebih lanjut https://sheetpilemegacon.kedungsepur.my.id/2020/10/harga-sheet-pile-megacon-di-kaliwungu.html

  7. Marx Berthelot napsal:

    Towing, atau menarik, atau derek, yaitu sebuah kesibukan memindahkan kendaraan dari satu … selengkapnya https://derek-angkut-mobil.blogspot.com/2020/11/jasa-derek-mobil-palembang-jakarta.html

  8. Terence Harington napsal:

    Kaca Tempered Glass ini mempunyai energi lebih kuat 4-5 kali lipat dari kaca lazim. Kaca tempered bisa digunakan untuk buah hati tangga ataupun dinding, info lebih lanjut https://harga-kaca-tempered.blogspot.com/2018/10/pintu-kaca-tempered-sukabumi-minimalis.html

  9. Lorene Hazelrig napsal:

    KontraktorEpoxy.co.id provide a trusted and resilient floors floor for professional and industrial … We provide a range of affordable services without compromising quality. lf Progressing Epoxy… tap https://kontraktorepoxy.netlify.app/jasa-waterproofing-probolinggo/index.html for more offers.

  10. Alvin Meemken napsal:

    PabrikPintu.co.id is one of the tour’s leading manufacturers and even providers connected with wood floor plus softwood stile together with rail doors, and door components, tap https://suppliersmartlockdoor.blogspot.com/2020/04/distributor-supplier-smartlock-door-1.html for more detail.

  11. Zepth project financial is construction project financial software for budget management, cashflow and cost control.

  12. Sharon Gullok napsal:

    Díky tomuto skvělému muži, kterého jsem potkala při čtení některých komentářů na internetu, jsem se takových věcí nejprve bála, ale opravdu potřebuji pomoc, abych se ze své situace dostala, protože jsem od manžela dostala dvoutýdenní výpověď, abych se z toho odstěhovala. house, protože u Willa došlo k nějakému nedorozumění, které zde nemohu uvést, Dr Ajayi provedl kouzlo usmíření a dokázali jsme náš spor urovnat mimosoudně, Pokud potřebujete službu mocného sesilatele kouzel pro vaše problémy ve vztahu, kontaktujte Dr. Ajayi na Whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

  13. I do that from time to time. Because maps rely on the internet to function, and the network may be unavailable in certain areas, I turn to the locals for aid and ask for instructions.

  14. Kamila napsal:

    Jsem velice šťastná za to, jakého muže jsem si shodou okolností našla a ještě více mne těší, když si spolu dokážeme povídat i o tématech podobných vašemu článku :-) Čas od času mi navíc udělá radost nějakou tou růží, i když nemám narozeniny nebo svátek, prostě mužský ideál. Já jsem mu na oplátku například minulý měsíc pořídila nové pracovní oblečení od jeho oblíbené značky https://www.uvex-safety.cz/cs/ ;-)

  15. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  16. fMvTMy napsal:

    evolution korea
    909fMvTMy_-{

  17. Phung Saulnier napsal:

    Jabodetabek private tutoring services with teachers coming over to the house. Above hundreds of active tutors are ready to teach various skills and lessons for kids to adults … go to https://privatmurah.vercel.app/les-privat-sawah-besar-murah.html for more information

  18. Reyes Linkowski napsal:

    Very best along with Lowest priced Jabodetabek Individual Instructions, the staff plus teachers arrive to your property, set your very own examine schedule and will opt for any kind of area involving analysis … visit https://bimbel-calistung.netlify.app/les-privat-calistung-pasar-minggu.html for more details

  19. Darcel Coccoli napsal:

    Our company offers private lessons for PAUD, TK, SD, SMP, SMA, and Alumni. With an integrated and accelerated method, it really is hoped that this is able to foster an era of those that have good morals… click for more detail https://ipa-exed.blogspot.com/2022/04/les-privat-ipa-di-pancoran-terdekat.html

  20. fall guys napsal:

    The website contains a lot of valuable information. help me a lot. If you have more time, please visit: LOLbeans io

  21. madeline napsal:

    Find out more relevant information at wordle answer right away if you enjoy word games like Quordle and Wordle but struggle to solve crosswords.

  22. Husna Hawkins napsal:

    Do you want to begin a transformative language chance to learn? Check out Executive-Education.id’s language course. From cultural immersion to expert guidance, our program offers a holistic strategy to language acquisition. Explore the good thing about a different language, broaden your horizons, and obtain a competitive edge in today’s interconnected world. Visit https://kursus-korea.github.io/kursus-bahasa-korea-cipete.html for further.

  23. RUN 3 napsal:

    Hello. I found your blog using msn. This is a very good article. I will definitely bookmark it and come back to read more of your helpful information. Thanks for the post. I will definitely be back.

  24. Dewataspin napsal:

    Dewataspin merupakan situs Game permainan slot online yang menyediakan kemenangann di setiap permainannya dan pelayanan terbaik di antara situs penyedia slot online lainnya.

  25. Kudabet napsal:

    Online g4mbling site is the most popular online soccer betting game on the Agen Bola Piala Dunia Terpercaya 2023 site and guaranteed maxwin, lots of scatters you can get when currently playing a slot game on the Kudabet site.

  26. Madu88 napsal:

    Madu88 is an Indonesian online slot listing site that provides the most complete online g4mbling games with real rupiah currency.

  27. Bambu99 napsal:

    bambu99 merupakan situs slot Pragmatic uang asli yang telah terjamin kemenangannya,selain itu sangat banyak keuntungan yang bisa Anda dapatkan hanya dengan bermain Disitus Kami Hanya Menggunakan 1 user ID saja.

  28. Gaspoll88 napsal:

    Welcome to Join Slot Online Indonesia on the Gaspoll88 Site Indonesia’s No. 1 Trusted Online Slot Agent, Gaspoll88 Is a Bookie Agent for the Thailand Gacor 2023 Slot Game which has lots of prizes you can get.

  29. Bigo88 napsal:

    Situs Judi Online is a trusted site in Indonesia and has been trusted by hundreds or even thousands of players who play slot games and online g4mbling in Indonesia.

  30. Jaring88 napsal:

    Welcome to Join Jaring88 on the Website Indonesia’s No. 1 Trusted Online Slot Agent, Jaring88 Is a Bookie Agent for the Thailand Gacor 2023 Slot Game which has lots of prizes you can get.

  31. Snow Rider 3D napsal:

    take control of your sled, and get ready for an adrenaline-pumping journey down the snowy mountains in Snow Rider 3D!

  32. Sera Danyiova napsal:

    Chci se podělit se světem o to, jak Dr. Ajayi Veliký požehnal svými předky duchovní moc. Pomohl mi znovu sjednotit manželství s mým manželem, který se se mnou rozešel na 2 roky, snažila jsem se ho získat zpět a málem jsem to vzdala, ale doktor Ajayi mě dokázal znovu rozesmát. Dr Ajayi je skutečný kouzelník, s pomocí Dr. Ajayi také můžete získat svého ex zpět a žít navždy šťastný život. Kontaktní e-mail: drajayi1990@gmail.com nebo Whatsapp: +2347084887094

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.