Miniseriál o životě s Androidem

Nedokážu si představit být bez mého telefonu. Je pro mě nenahraditelný pracovní nástroj a pomocník v dnešním světě. Napsat miniseriál o životě s androidem mě inspirovaly 2 věci:

1) Spousty věcí z „android světa“ beru jako samozřejmost. Ale více a více narážím na osoby kolem sebe, kteří nevědí, tápou a mnohdy mají i obavy, telefon využívat. Anebo používají slabých 10% toho, co telefon nabízí. Dokonce nový telefon, který si pořídili, odloží pryč a vrátí se ke svému starému. Říkám si: „No to snad nemyslí vážně?! Proč to dělají?“

2) Druhým impulzem byl webinář Davida Kirše www.davidkirs.cz, který vysílal o info-marketingu. A zde padlo spousty myšlenek, které lidé znají, používají a berou je za samozřejmost. Tak proč se o ně nepodělit s ostatními. Budu ráda, pokud vám mé zkušenosti a tipy, pomohou.

V době, kdy se začaly prodávat telefony s androidem, mě okamžitě okouzlily. Od roku 2001 pracuji v telekomunikacích a telefon je pro mě prodloužená ruka a pracovní nástroj. Do té doby jsem nedala dopustit na telefony zn. Nokia. Ale přišel zlom, kdy jsem cítila, že Nokií ujíždí vlak. Zaspali a nyní to jistě vnímáte i vy, že doba, kdy byla Nokia lídrem na trhu s mobilními telefony, je pryč. Android byl pro mě úžasný, krásný, logicky uspořádaný, jednoduchý a navíc jeho otevřený systém mě nepřestává překvapovat ani dnes.

Telefon je pro mě osobně:

  • přenosná kancelář
  • online svět na dosah ruky
  • komunikační nástroj
  • multifunkční zařízení
  • vždy aktuální pomocník v 21. století
  • také online kuchařka a třeba dětská chůvička

V mé profesní oblasti se pohybuji v telekomunikačním světě, ale začínám pořádat konzultace a školení ze světa time managementu. Možná právě proto, se mi otevřely oči. Začala jsem vnímat, že to, co znám a používám, beru jako samozřejmost.

Spousty lidí netuší nebo nevědí, že telefon nebo tablet:

PLNOHODNOTNĚ nahradí jejich kancelář

Dokonce předčí nástroje, které doposud používali

Provede je např. online kurzy na interntu

Změní se na přenosnou televizi

Promění na audio sestavu oblíbené hudby

Zdarma si mohou volat nebo posílat SMS zprávy

Bavit se a komunikovat s lidmi na sociálních sítí

A SPOUSTY, ale SPOUSTY mnoho skvělých a úžasných věcí

Nemějte obavy, telefony jsou zde pro nás, aby nám pomáhaly, rozvíjely nás a zjednodušovaly naše životy. Pojďte společně se mnou a já vám ukážu, že život s androidem je skvělý. A také to, že i ženy si chtějí zjednodušit život a nepoužívat telefon/tablet pouze na volání a focení svých potomků.

Během následujících týdnů se s vámi chci podělit o pár základních věcí, které Vám usnadní vstup nebo už samotné používání vašeho chytrého telefonu.

Pokud máte konkrétní dotazy, ozvěte se mi. Budu moc ráda a nechám na vás, co vás bude zajímat.

Markéta Málková

Time management & metoda GTD
organizace a plánování času

web: marketamalkova.cz
e-mail: info@marketamalkova.cz

tel.: +420 603 428 865

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. Maru napsal:

    Dobrý den, já pracuji z domova, mám k dispozici jak mobil, tablet tak i nobook. Teď jsem si pořídila nový mobil a potřebuji kryt nebo obal, aby se mi neponičil displej. Na těchto webových stránkách https://revocase.cz/ jsem našla přesně takové jak chtěla. Přeji pohodový den.

  3. Alice napsal:

    Já sice taky nadávám na dnešní dobu, internet, mobily, televize, atd., ale sama si bez nich nedokážu představit život. Mám nový Xiaomi Redmi Note 12S, který jsem si objednala z https://www.f-mobil.cz/mobilni-telefony a zatím jsem s ním spokojená. Mobily měním zhruba po roce. Jakmile se mi okouká, tak začínám pokukovat po novějším modelu :-D .

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.