Dnes jsem si uvědomila jak důležitá je sebeláska

Woman hugging herselfNeustále jsem četla texty o pozitivitě, sebevědomí, sebelásce, ale umím to přenést do svého života?

Stále se učím jít touto cestou. Trvá už čtyři roky. Tehdy jsem zjistila, že nejsem v životě svého muže ta jediná. Bolestné procitnutí.

Ještě bolestnější je, když si uvědomím že si za to můžu sama. Byla jsem úžasná, péče o děti včetně rozvozu, snaha být úspěšná v práci být dokonalou manželkou a hospodyňkou. Oblékat se tak jak chce můj muž. Do postele chodit v čemsi průsvitném – protože jemu se to líbí , co na tom, že je to nepraktické, nepodhodlné, jen jemu to přijde sexy.

A tak jsem ztratila sama sebe. Nevěděla jsem co si počít.

A tehdy jsem objevila léčení za pomocí energií a sama se vydala touto cestou.

Vrátila jsem se ke knížkám a začala se věnovat tomu co mě baví a hlavně začala jsem pracovat sama na sobě. Projevovat lásku sama sobě. Učit se vlastní sebe-hodnotě.

Uvědomila jsem si, že lidé okolo se chovají tak, jak jim to dovolíme.

Dnes už vím, že je důležité cítit se fajn. Je mi jedno, co si okolí i můj muž myslí o mých názorech – jsou zkrátka moje. Já se snažím respektovat ty jejich.

Každý máme právo na to rozhodnout se – následky si stejně neseme sami. Tak proč by to měl za nás dělat někdo jiný?

A dnes? Vrací se mi to. Jen v tom nejkrásnějším slova smyslu. V práci, v rodině, v přátelství. Moc si cením toho když mi někdo řekne „ mám Tě rád“ „mám Tě ráda“ v tu chvíli vím, že jdu správnou cestou, a že už mám ráda sama sebe a svět mi to vrací.

S láskou Martina

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. DGiaKz napsal:

    evolution korea
    791DGiaKz&^“

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.