Den sebevědomé ženy aneb pohlídejte si tyto 3 důležité věci

zářící žena

„Takže, na co teda nesmím zapomenout? Být sama sebou, mít se ráda, naslouchat svojí intuici, neobviňovat se, smát se… Nebylo tam taky být laskavá a všem pomáhat…. Hm, to asi ne… Ještě něco tam bylo???“

Takže si to zrekapitulujeme 🙂 Vím, že je toho hodně, co si musíme stále „hlídat“, abychom splňovaly atribut sebe-vědomé ženy. Ale! Co když je to tak trošku na škodu? Víte, ono se pořád hlídat, jestli se dobře chovám, správně reaguju a mám jen dobré myšlenky, může způsobovat trošku opak – stres. A s ním nechceme kamarádit, že?

Asi si říkáte, že jsem padlá na hlavu, když právě to učím ve svém eBooku Sebe-vědomou ženou krok za krokem. Dnešním článkem chci jen trošku zlehčit toto téma a povzbudit vás k tomu, že být taky normální – je v pořádku. Nechat se někdy ovládnout emocí – je v pořádku. Někdy nesnášet svůj tlustej zadek – je ok… Děje se to. Děje se to i mně. A nemyslím si, že to rozhoduje o tom, jestli jste nebo nejste sebevědomá.

Co je ale důležité, je fakt, jak na to nahlížím a jak to vnímám. Jestli se hodím do role oběti a začnu se v tom ňimrat a řešit to do nekonečna v sobě. Anebo to prostě přijmu jako fakt, jako součást svého nedokonalého já a půjdu se dál rozvíjet a tvořit to, co doopravdy miluju a dělá mi dobře.

Vím, že jste si sem stejně přišly pro ty 3 věci, které z vás udělají SEBEVĚDOMOU ŽENU, tak na ně spolu koukneme. 🙂

1. Vnímejte a přijímejte bezpodmínečně sebe samu a stejně tak i druhé.

Tohle je asi nejtěžší bod, kdy opravdu přijímáte to, jaké jste a to, jací jsou druzí… Vždyť druhý člověk je jen odraz toho, jací jsme my samy. Nastavují nám zrcadlo. Takže jestli vám něco na někom vadí, nejprve se zamyslete, jestli právě tuto vlastnost taky nepotřebujete posílit, nebo naopak jí nepotřebujete usměrnit samy u sebe.

2. Buďte co nejvíce uvnitř sebe sama, ve svém srdci.

Často nás naše hlava a myšlenky dokáží přenášet prostorem i časem. Ocitáme se v minulosti, kdy přemítáme vše, co jsme udělaly a neudělaly. Pak zase jedeme do budoucnosti a strachujeme se z toho, co bude. Trápíme se tím, jestli zvládneme vše, co si na nás budoucnost přichystá a máme strach.

Zapomeňte teď na svojí mysl a přeneste svou pozornost do těla, do vašeho srdce. Tam je jediná realita, pravda a láska. Soustřeďte se během dne co nejvíce na svůj dech a srdce. Ukočírujete tak svou neposlušnou mysl, která vás chce zatáhnout do emočního děje.

3. Buďte k sobě pravdivé a též k druhým.

Pravdivost je cesta světla a lásky. Dovolte si procítit pravdivě to, co se vám líbí a nelíbí. Dovolte si žít a cítit skrze vaše srdce a svobodně to projevovat. Tělo vám bude děkovat a vyživovat vás. V těle se skrývá veškerá moudrost a tu prostě hlava neoblafne. Dokud budeme jednat podle hlavy, starých vzorců a logiky, tělo se zase znovu ozve, abychom se přiblížili k pravdě, intuici, světlu, lásce a to vše pak také žily. To je nám ženám totiž nejbližší.

Děkuji a napište mi do komentářů, co vám dělá největší problém a co naopak se vám v sebelásce daří.

-S láskou, Lenka ♥♥♥

Lenka Hrušková
Autorka e-booku „Sebe-vědomou ženou krok za krokem„
a blogerka webu www.lenkahruskova.cz

Trpíš sebekritikou? Výčitkami? Máš pocit, že nejsi dost dobrá? Nevěříš si? Cítíš se neschopná? To všechno jsou příznaky nízkého SEBEVĚDOMÍ.

JE ČAS TO ZMĚNIT!

ZBRUSU NOVÝ 3 TÝDENNÍ PROGRAM ZDARMA KE ZVÝŠENÍ SEBEVĚDOMÍ TI K TOMU POMŮŽE!

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. edJftC napsal:

    evolution korea
    112edJftC&(,

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.