Budoucnost nosíš ve své vlastní mysli!

seznam přání

Kdyby mi tuto větu někdo řekl před několika lety, poklepala bych si na čelo a myslela bych si své. Dnes je to jinak. Začíná se mi to samo potvrzovat. Co si nepřeji, aby se mi stalo, to si vůbec nepřipouštím, zkrátka to do své mysli ani nepustím. Dávám si pozor na to, co vyslovuji, protože slova mají obrovskou moc (doporučuji shlédnout film „Tisíc slov“, pak pochopíte).

V hlavě nosím pouze to, po čem toužím, co si přeji, po čem prahnu.

Píšu hlavně o tom hezkém, co si den ode dne přeji.

Dříve jsem chtěla vše HNED, a pokud to nebylo, vzdávala jsem to. Dnes jsem si uvědomila, že to nejde. Nejde to uspěchat. Osobní růst bych přirovnala k růstu stromu. Také mu trvá několik měsíců a let, než doroste do takové podoby, jakou má dnes. Jsou to postupné krůčky, které činí obrovský rozdíl ve Tvém životě. A platí, že vítězí ten, kdo je věrný své vášni.

Vezměte si příklad z významných sportovců. Třeba Jarda Jágr, populární hokejista. Dnes by si mohl říci: „Jsem tak dobrý, že mohu přestat trénovat“. Ale on si to neřekne a trénuje poctivě dál. Víte proč? Protože to je ten základ, který ho odlišuje od ostatních, kteří to vzdali ještě v zákulisí a na pódium se už nedostali a neužili si ten potlesk. Ale to vy můžete, máte na to! Ostatní možná skolil strach nebo byli netrpěliví.

Věř tomu, ať už se jedná o cokoliv, co si v životě přeješ.

Životního partnera, děti, úspěšně ukončené studium, lepší práci, větší zisky ve svém podnikání. Vše má svůj čas. Pokud věříš, přehráváš si v mysli ten film vítězství, nemůže se stát opak. Nemůže se stát, že bys to nedokázala. Vždycky to vyjde!! Jen věř a buď svému snu věrná jako svému manželovi, příteli.
Pokud to dřív nevzdáš, není možné nevyhrát.

Možná si říkáš, kde bere holka, o několik let mladší než Ty, takovou odvahu, že Ti tu „káže“ věci a jí samotné se rozpadl vztah, ve který tolik věřila? Ta holka, co setrvává v „zaměstnání“, které jí poskytuje pouze finanční podporu, kterou potřebuje k uspokojení základních lidských potřeb, avšak není jejím bytostným vyjádření pravé podstaty, proč tady na planetě Zemi je?

Pokud si takové otázky kladeš, naprosto Ti rozumím a nemám Ti to za zlé. Jen si přeji předat Ti fakt, který jsem si ve svém životě uvědomila.

Vše se děje, tak jak má, vše má svůj čas…

Když začnu být nervózní, přijde strach, vždy si tu větu řeknu sama pro sebe. I víno je třeba nechat dozrát, aby pak mohlo dojít k jeho sběru. A tak to cítím sama na sobě. Dnes se cítím mnohem víc připravená než kdy dřív.

Dříve jsem cítila, že mě baví psaní. Čtení a knihy jsou mojí vášní, ale měla jsem velký strach se zveřejněním byť malé osobní myšlenky. Kdo to bude číst, koho bych mohla svým příběhem inspirovat? Věřte, že jsem dlouho přemýšlela, zda tento čin udělat. A když jsem se usvědčila v mysli slovy: „Tak to zkus, buď to vyjde nebo nevyjde, jiná varianta není, a ty si pak nebudeš mít co vyčítat“, zkusila jsem to a … ono to vyšlo!

Můj článek byl otištěn a to nebylo všechno. Byly na něj prima ohlasy od čtenářů.
A to je to moje vítězství, v mém světě.

Dnes mám svůj blog…

kde sdílím s lidmi jako jsi Ty, lidmi, kteří touží po osobní proměně, se svými vlastními prožitky, co mi funguje a co zas ne. Inspiruji necelou tisícovku lidí na Facebooku, to je pro mě osobní uspokojení. A nevidím to ve financích, vidím to hlavně pro to, že i kdybych jednomu človíčkovi mohla změnit úhel pohledu, a on si díky tomu zlepšil svůj život, stálo to za to! Můj život za to stál. A chci obrovsky poděkovat všem lidem, kteří pro svoji budoucnost něco dělají. Že jen nesedí v křesle se založenýma rukama, nebědují nad životem…

Máš můj velký obdiv, už jen tím, že čteš tento článek.

Vše začíná v naší mysli. Tam si tvoříme to, co přijde.

Pokud jsme negativní a říkáme „to se mně nikdy nestane“, věř tomu, že se Ti to vyplní. Stejně tak jako upřímná víra „vím, že se dočkám a vyplní se všechny moje tajné sny“.

Rozhodnutí nechám na Tobě, ale nezapomínej, tento život v tomto těle žiješ jen jednou a byla by škoda se o tyto dary nechat jen tak připravit, vinou vlastní mysli, která si vše programovala.

Mám Tě ráda


Romi

romcasedlackova.wordpress.com

facebook – Kouzlo motivace

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. you say right, nothing is impossible when your mind is strong.

  2. Raylene Kreitzbender napsal:

    Beli Produk Harga Beton Cor Murah Beton Berkwalitas Dengan Harga Murah dari Beraneka Pelapak di Indonesia. Tersedia ✓ Bayaran Kirim ✓ Pengiriman … selengkapnya https://sheetpilemegacon.kedungsepur.my.id/2020/09/harga-sheet-pile-megacon-di-pageruyung.html

  3. Martina Kuns napsal:

    Adanya kolam renang pada rumah akan membikin Anda bisa berolahraga renang kapan saja. Kontraktor kolam renang yaitu suatu perusahaan atau jasa … lihat di https://treatment-air-kolam-renang.netlify.app/perawatan-air-kolam-renang-batang.html untuk ketahui info selengkapnya

  4. Shawanda Blossomgame napsal:

    Beton Precast atau juga disebut beton pracetak yakni bahan beton yang sudah dihasilkan di pabrik dengan format layak cetakan, kemudian … selengkapnya https://harga-pipa-beton-megaconperkasa.blogspot.com/2019/04/harga-pipa-beton-bertulang-1-batu-0852.html

  5. Chung Cure napsal:

    Beli Beton Precast Online bermutu dengan harga murah terupdate 2020 di MegaconBeton.com! Pembayaran gampang, pengiriman kencang se Indonesia. untuk detail silahkan kunjungi https://sheetpilemegacon.kedungsepur.my.id/2020/09/harga-sheet-pile-megacon-di-bonang.html

  6. Hal Varley napsal:

    Jasa truk towing betul-betul diperlukan dalam keadaan darurat saat berkendara, tetapi masih banyak yang tak tahu variasi teladan dan harga … info lebih lengkap https://jasa-car-carrier.blogspot.com/2020/12/jasa-car-carrier-jakarta-balikpapan.html

  7. Deborah Tooman napsal:

    Kaca Tempered (Kaca Diperkeras) ialah kaca dengan memanaskan float glass biasa sampai menempuh suhu sekitar 700 °C kami berada di … kunjungi https://jasakacashower.blogspot.com/2019/12/jual-kaca-shower-pintu-kamar-mandi-1-di_0.html

  8. Zofia Ogans napsal:

    KontraktorEpoxy.co.id is an expert held company that happily offers residential and professional epoxy floor services. With 24 hour installation and lifetime warranties… Epoxy is made for keep homeowners, by store owners. … tap https://berkahepoxy.neocities.org/jasa-epoxy-lantai-3d-mataram.html for more detail.

  9. Reid Dombroski napsal:

    DistributorPintu.com is mostly a metal security doors manufacturer that’s in addition created & released industry-leading body security and safety systems, visit https://foldinggategaransi.blogspot.com/2019/11/jual-folding-gate-harga-terjangakau.html for more offers.

  10. Dominique Street napsal:

    Phenolic board yaitu Panel Partisi kamar kecil yang toilet dari yaitu lapis Kraft paper dan resin yang dilaminasi beberapa dengan decorative paper pada … klik https://showerbox.jabodetabek.my.id/2020/09/jual-shower-box-pondok-aren-tangerang.html for detail information.

  11. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  12. Elmo Harting napsal:

    Jabodetabek private tutoring services with teachers going to the house. Above a huge selection of active tutors decide to teach various skills and lessons of the to adults … go to https://kursus-mandarin.vercel.app/kursus-bahasa-mandarin-kembangan.html for further

  13. Eugene Gerety napsal:

    Ideal and also Cheapest Jabodetabek Individual Training, your personnel along with teachers are available to your property, collection your own personal analysis routine and can pick any industry of research … visit https://kursus-akuntansi.netlify.app/kursus-akuntansi-kebayoran-baru.html for more details

  14. Harlan Burnham napsal:

    You could will see a cheaper fee than the table above, make certain again concerning the qualifications of the teacher / Kindergarten teacher recommended for your requirements … click for more information https://ipa-exed.blogspot.com/2022/04/les-privat-ipa-di-bsd-city-terdekat.html

  15. Nevaeh Hoover napsal:

    Isn’t it time to attempt a transformative language chance to learn? Simply visit Executive-Education.id’s foreign language course. From cultural immersion to expert guidance, our program offers an alternative strategy to language acquisition. Explore the nice thing about the latest language, broaden your horizons, and get a edge against your competitors in today’s interconnected world. Tap https://kursus-arab.github.io/kursus-bahasa-arab-bsd-city.html for registration.

  16. Galetta napsal:

    Tímhle se řídí celá řada sportovců, to je jasná věc. :) Prostě budoucnost je vždycky o tom nastavením v hlavě. Třeba bojovníci z Oktagon Frankfurt, na který jsem se koukal. To je věc, na kterou jsem vlastně úplně zapomněl, že je to vlastně taky o tom, že na ten výkon se povětšinou podepíše i celá hlava. :)

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.