Bohyně v nás

královna života

Skrývá se v nás a vystupuje většinou, jen když se cítíme blaženě nebo ji vědomě probouzíme.

Pomalu jsem přestávala cítit spojení s Ní, a i když jsem zkusila navázat kontakt, byla tak potichu, že jsem ji neslyšela. Možná ji přehlušily denní povinnosti nebo smích dcerky. Byla jsem asi zahlcena vnějšími věcmi tak silně, že jsem zapomněla, že abych se cítila tak nádherně jako s Ní, musím se uvnitřnit, ztišit a spojit se s přítomností.

Užívám si každý moment mateřství

Než jsem otěhotněla a svou pozornost přesunula právě k dceři, byla jsem s Ní ve spojení častěji. Měla jsem prostor pro sebe a nebyla tak uchvácená malou bytostí, kterou nám Bůh nadělil. Vím, že Lia ke mně byla poslaná už před několika lety na jednom rituálu a od té doby vyčkávala její duše na vhodnou příležitost.

Užívám si každý moment mateřství, a i když o sobě někdy zapochybuji, tak velmi rychle chmury odchází, neboť úsměv mé dcery, její dotek a blízkost je pro mě vším.

Působím možná trochu závisle, ale tak to není. Jsem totiž závislá velmi a Lia mě pohltila celou. Třeba také proto jsem neměla čas na rozmluvu nebo jen letmé setkání s Ní.

Znovu ke mně sama přišla…

Nedávno (dva dny před příchodem menstruace) ke mně však znovu přišla.
Nevolala jsem Ji k sobě, ani ji nijak vědomě nezvala.

Ležela jsem nahá v posteli a kojila naši usínající dceru, cítila jsem manželův dotek ruky na mých bocích a poslouchala, jak pravidelně oddechuje on i dcera. Najednou mě zalil pocit blaženosti. Celou mou bytostí prostupoval a já jsem byla více a více dojata. Přestože takové chvíle jsou časté v našem manželství, tak tady jsem vědomě byla ve vděčnosti a zklidnění. Najednou jsem to cítila.

Cítila jsem, jak s pocitem blaženosti, vděčnosti sílí a roste má vnitřní Bohyně.

Oči mi zvlhly v dojetí z té chvíle. Neexistoval snad okamžik plný lásky, vděčnosti a radosti jako byl tento. Vlastně ano, velmi podobně jsem se cítila při porodu naší dcery. Tahle chvíle byla ale jiná.

probuzená bohyně

Cítila jsem se jako Bohyně, královna svého života

Milovaná svým mužem, potřebovaná svou dcerou a vědomá si Života.

Nedokážu vyjádřit slovy, jak jsem vnitřně hrála všemi barvami, jak mé nitro jiskřilo a já cítila plnost toho okamžiku.

Nemohla jsem si připadat krásnější, potřebnější, milovanější, ženštější a božská než právě v takto obyčejně neobyčejném okamžiku. Byla jsem ve své síle, v ženské plnosti, ve spojení s Ní.

Od té chvíle Ji cítím, cítím zase svou Bohyni a spojení s Ní.

Mám v úctě Vděčnost a více ji prociťuji, protože mi opět přivedla Ji do života. Uvědomuji si, jak je důležité, aby mé tělo bylo vyživované, neboť živí dceru, která je stále ještě výhradně kojena, a uvědomuji si, že nejen pro sebe, ale i pro ni mé tělo musí být v harmonii a syceno.

I našeho vztahu se dotkla jemně a přesto velmi výrazně. Spojení, které už tak bylo mezi námi silné, je o kousek hlubší. Vděčnost, kterou jsem za jeho lásku ke mně pocítila, se proměnila v intenzivnější dávání, prožívání a sdělování.

I náš vztah malinko v průběhu každodennosti ovadl v užívání si jeden druhého, ale Její návrat vztah opět oživil.

Těším se, čeho dalšího se probuzená Bohyně dotkne.

Eva Pitnerová

Vědma, která předává léčivá poselství pro ženskou duši. Během konzultací nahlíží do nitra žen a osvětluje části duše, které potřebují být vidět.
Svým darem pomáhá uvidět život v souvislostech, porozumět životním situacím a najít to nejlepší řešení tak, aby bylo v souladu s duší.
Pořádá semináře, kde ukazuje, jak je důležité být sama sebou, znát své hranice a důvěřovat svým pocitům a intuici.

www.evapitnerova.cz

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Užívám si každý moment mateřství, a i když o sobě někdy zapochybuji, tak velmi rychle chmury odchází, neboť úsměv mé dcery, její dotek a blízkost je pro mě vším.

  2. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  3. SqjzAW napsal:

    에볼루션롤렛
    911SqjzAW^“~

  4. uqOxOI napsal:

    evolution korea
    443uqOxOI?“?

  5. LSqubf napsal:

    evolution casino
    955LSqubf“{„

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.