Bod zlomu

Narodila jsem se před 43lety milující mamince a tatínkovi,
který mi nikdy nedokázal projevit lásku.

Moje maminka se o mne dokonale starala, ale ani tak mi nemohla vynahradit nezájem ze strany tatínka. To se odrazilo v tom, že jsem si ve 20letech našla o 14 let staršího partnera, ve kterém jsem určitě hledala a nalezla vysněného milujícího tatínka.

Prožila jsem s ním 10 let života, narodila se nám zdravá a krásná dcerka. Ale manželství nevydrželo. Protože byl pohodlný a brzy se přesvědčil o mých schopnostech, stala jsem se živitelkou rodiny a veškerá péče, o dceru, domácnost i o finance, byla na mých bedrech.

Po narození dcery jsem se celý den starala o ni a v noci překládala, protože jsem v té době nechtěla přijít o práci a zaměstnavatel mi dal jasně najevo, že práce na poloviční úvazek nepřichází v úvahu. Do dvou let dcerky jsem spala 3 hodiny denně. Skoro mě to položilo. Ale, zaplaťpánbůh, skoro.

Bod zlomu

 

Po rozvodu jsem byla rok sama, pak jsem si našla přítele

Začátky s ním byly úžasné, ale pak začaly problémy s tím, že jeho bývalá žena k nám nechtěla pouštět jeho dcery. V podstatě ho pořád měla „pod pantoflem“. Navíc mu začalo vadit, že jsem se osamostatnila a začala podnikat. Jeho ego nemohlo unést, že mám větší příjem než on. Do toho se mi zhroutila maminka, která kvůli tatínkovým dluhům psychicky onemocněla bipolární afektivní poruchou. V té době jsem také podporovala (finančně i psychicky) svou kamarádku.

Vůbec jsem nemyslela na sebe…

Dávala jsem a dávala, a pomalu, ale jistě, jsem na tom byla psychicky pořád hůř a hůř. Naštěstí přišel bod zlomu a já začala bojovat o to, abych neskončila (jako moje maminka) na psychiatrii.

Vše začalo návštěvou festivalu Miluj svůj život. Pak jsem rok navštěvovala Křišťálovou univerzitu, kde jsem se dozvěděla spoustu zajímavého o ezoterických vědách, ale to, co jsem potřebovala – vnitřní klid, jsem tam nenašla. Ten jsem našla až o pár let později, když jsem objevila metodu ruš u terapeutky, a mé úžasné kamarádky, Lidunky Kolmanové ve Studiu Inspirace ve Františkových Lázních.

Tato metoda mi byla ušita přímo na míru. Pomocí ní jsem se zbavila bloků, které mi bránily žít život naplno, začala jsem si znovu vážit sama sebe a dokázala jsem si urovnat vztahy se všemi lidmi kolem sebe (i s tatínkem).
Rozešla jsem se s přítelem a žiji sama.

 

Jsem šťastná

Vždy jsem si myslela, že mohu být šťastná jen ve dvou, ale není to pravda. Nejdřív musíte milovat sama sebe, stát se celistvou, a teprve pak se objeví váš duchovní partner. A pokud se neobjeví, tak je to taky v pořádku. Všechno je, jak má být, a já přijímám věci tak, jak přicházejí.

Děkuji vesmíru za to, že jsem našla sama sebe, i když to nebyla snadná cesta.

Přeji vám, abyste milovaly samy sebe a rozdávaly lásku všem kolem vás!!!

 

S láskou

Monika

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.