Nebojte se být ženou- je to důležité!

Znova a znova vysvětluji ženám, jak důležité je, aby do hloubi své bytosti, až do morku kostí a kořínků vlasů pochopily, jak je důležité, aby se nebály být ženami, aby fungovaly po svém. Aby pochopily, že to není PROTI mužům, proti nikomu a už vůbec ne proti životu.

Mám pocit, že o tom mluvím poslední dobou snad s každou ženou. Skutečně máme tolik času, abychom potlačovaly své nejpřínosnější dary? Na to je život příliš cenný – už to skutečně dělat nemusíme! O ženách se říká, že nevědí, co chtějí, ale nedají pokoj, dokud to nedostanou.

Ano, souhlas, ale pozor – ani muži často nevědí, co chtějí. Protože svým ženám říkají, že chtějí klid. Že už nechtějí nic. Nic řešit, nic prožívat, už nechtějí žádné emoce… a hlavně ne emoce své ženy. Někdy jsou muži přesvědčeni, že jejich žena je místy šílená. Je to úsměvné…, ale i smutné. A šokující, protože se skutečně děje, že posílají své ženy k psychiatrům a pro antidepresiva.

Být ženou

Buďte Ženou!

PRO Boha, chce se mi říct… Cožpak to stále nepochopíme? My ženy, hlavně MY, které žijeme s muži. My potřebujeme vědět, jasně a úplně – že muž skutečně nepotřebuje tento klid. Že když ho necháme v klidu, tak usne… nebo odejde jinam.

Že mu to nijak neslouží! Spících mužů je zde mnoho – proč podporovat tohle mrtvé pole? Jistěže tu jsou i mrtvé ženy, ale pokud jste živá, dovolte si být živá úplně maximálně!

Když si dovolujete být svá, být emoční – nevědět, co chcete…, ale nedat pokoj…, tak vězte, že TOHLE je váš dar muži. Že tohle je skutečná kvalita, kterou mu nesete. Nejistotu, změnu, proměnu, ŽIVOT!

Je to nesmírně důležité, abyste projevovala své ženské vnímání, abyste věřila tomu, co cítíte vy a nenechala se přesvědčit mužskou logikou. Muži umí být fantasticky přesvědčiví! Proč? Protože věří tomu, co říkají, co žijí.

Věřte tedy i vy! VĚŘTE SOBĚ, tomu, co cítíte – s tím, že nemá smysl to vždy muži vysvětlovat, pokud je toho mnoho a velmi rychle se to mění. Muž nepotřebuje znát všechny vaše procesy, na to máte kamarádky, přítelkyně, nemusíte ho zahltit svými vjemy. Můžete si je nechat i jen pro sebe. Pobýt si s nimi uvnitř. Nepotřebujete dokazovat, vysvětlovat ani obhajovat to, co vnímáte.

A hlavně ne tehdy, pokud máte tendenci jeden druhého

přesvědčovat o své pravdě.

Nepodporujte tento boj. Nepotřebujete ho! V dlouhodobém působení ten, kdo pravidelně přijímá názor druhého, ten slábne, přestává si věřit, stoupá v něm nejistota. Jeho energie odchází k tomu silnějšímu. Ten je sice silný, vyhrál, ale je to jen iluze, protože se nevyvíjí. Trvá si na svém, myslí si, jak má pravdu, ale sílí jen jeho ego.

Jde to i jinak! Můžete se doplňovat, obohacovat, inspirovat, rozšiřovat o názor druhého. To znamená – ponechte druhému jeho názor a doplňte ho svým… Rozšiřte mu jeho obraz o svůj obraz pokud chce. Ale vždy věřte tomu svému! A buďte otevřená!

Pro nás ženy je mužský pohled uzemňující, zjednodušující, může nám dělat dobře. Často něco vnímáme a jen tomu dáme falešný příběh, i my se učíme své vnímání zjednodušit. Můžeme si to s mužskou pomocí ujasnit, a muže, pokud je otevřený, zase může náš vjem rozšířit.

Být ženou

Ale hlavně – VY nemáte v životě jiný skutečný kompas, než jste vy samy. Než je váš pocit, vaše vnímání, vaše intuice. Než svoji pravdivost! Neznamená to, že máte být neurvalá, zlá nebo jít tvrdě za svým.

Vůbec NE! Je to vlastně úplně jednoduché. Jen stačí si naslouchat, podporovat v sobě lásku a totálně pravdivě se vyjadřovat. Tak, jak to skutečně uvnitř cítíte. Ne, jak byste měla nebo jak byste chtěla. Ale tak, jak to tam uvnitř vás fakt je.

Mluvme opravdu jen za sebe, nehodnoťte muže, neřešte ho – jen sdělujte to, co cítíte VY. Pravdivě.

Proč byste se měla bát pravdy?

A přesto se tak často bojíme…, že zraníme, že ztratíme…

Ale jinak to fakt nemá cenu! Vždyť TOHLE je váš život! Tohle jste VY!

Pokud jste živá, tak ŽIJTE!

Screenshot_2

Magda Křepelková

http://www.magdakrepelkova.cz/

Srdečně zveme na třídenní akci pro ženy, které se s jídlem trápí nebo drží pod kontrolou, které bojují se svým stravováním, nebo v něm mají chaos. Nikdy to vlastně není o jídle. Téma jde hlouběji. K vaší svobodě, autentičnosti a přirozenosti. Jenže máme i dost návyků a zvyků a proto na této akci budeme nejen zasahovat nevědomé nesvobodné struktury ale i prakticky zažívat laskavý přístup k sobě i k jídlu. Provázet vás bude Magda Křepelková –  rozeznávání nevědomého chování, Osho techniky, probuzení ženství, autenticita, sexualita a Michaela Pavlíková – psychologie výživy, vědomé jedení, práce s metabolismem, přijetí těla, Tanec pěti rytmů.

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. BLOmoE napsal:

    evolution korea
    157BLOmoE’+>

  3. dfUMvF napsal:

    evolution casino
    722dfUMvF“%<

  4. BXhiGY napsal:

    evolution korea
    283BXhiGY={‚

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.