Předstíráte orgasmus a po nás chcete pravou lásku?

Tak tuhle větu jsem si nedávno přečetla v jednom facebookovém článku. A jako už tolikrát, znovu mě fascinovalo, jak moc naše životy ovlivňuje náš „úhel pohledu“.

 

Předstírat orgasmus je pro ženy
velkým a příjemným dobrodružstvím

Autor článku má ze svého úhlu pohledu nejspíš dojem, že předstírat orgasmus je pro ženy velkým a příjemným dobrodružstvím. Myslí si možná, že je to dokonce baví! A co víc, že nejspíš ženy o orgasmus vlastně ani nestojí. Nemají o něj zájem. Prostě ho v určitém okamžiku „nahrají“, když už se jim milování zdá moc dlouhé, nebo je nudí, nebo se jim chce spát.

Pokud jsou vzrušené, tak své vzrušení jednoduše vypnou, nafingují orgasmus a tím je pro ně celá záležitost uzavřená. Rozkoš, slast, extáze, jsou tahle slova vůbec ve slovníku takových žen?

Předstíraná ejakulace

A co muži, mohou ejakulaci předstírat? Zajímalo by mě, jestli se někdy autor článku zamyslel, jaké to asi je, předstírat orgasmus. Jaké důvody k tomu ženu vedou? Pokud je ale pro muže těžké představit si, že předstírají ejakulaci, bude pro ně zřejmě stejně těžké představit si, jak se žena cítí a co prožívá, když předstírá orgasmus.

Předstíráte orgasmus

Žena potřebuje k uspokojení 3x víc času

Při milování máme, my ženy, někdy v hlavě nastaveny pomyslné hodiny. Odpočítávají nám čas do chvíle, kdy muž ejakuluje. Pokud muž se svou ejakulací neumí pracovat a určit si okamžik ejakulace sám, je to většinou nevypočitatelná záležitost. Pokud vyvrcholí dřív, než žena dojde k orgasmu, má žena většinou smůlu. A dobře to ví.

Pro prožití úžasného orgasmu většinou žena potřebuje
mít splněno několik podmínek.

Nejdůležitější z nich je „být otevřená“. K tomu může přispět prostředí, atmosféra, milostná předehra a ČAS!
Říká se, že žena potřebuje k uspokojení třikrát více času, než muž. Ideální cesta k výletu za nirvánou je pro ženu zažít nejdříve KLITORÁLNÍ ORGASMUS, poté ORGASMUS PŘES BOD G a pak může konečně přijít HLUBOKÝ VAGINÁLNÍ ORGASMUS – zatřesení země.

 

Nedokážeš mě uspokojit

Není to tak, že by ženy nestály o vyvrcholení. Že by pro ně jejich vlastní uspokojení bylo nepodstatné a nedůležité. Že by jejich sexuální touha byla slabší nebo mírnější. Ženy předstírají orgasmus proto, že nedokáží říct svému partnerovi „Nedokážeš mě uspokojit“. Z lásky, z empatie, z obav, že by mohly svého milého emocionálně zranit. Poškodit jeho sebevědomí.

Nebo proto, že uvěřily v mýty s názvem „NESCHOPNOST DOSAŽENÍ ORGASMU“. A nikdy je nenapadlo, že by se s tím dalo něco dělat. Natož potom, že by jim s tím jejich milý mohl pomoci.

 

Otevřená žena je divoška

Ovládat umění jak „otevřít“ ženu je velice důležité a pro muže rozhodně výhodné. Otevřená žena je na milování nejen připravena, ale tolik po něm touží, že je už před milováním celá vlhká a nažhavená. Otevřená žena je uvolněná, odevzdaná a naprosto v souladu se svým tělesným prožíváním. Je naplno ponořená v rozkoši a slasti, nepřemýšlí nad tím, co bude zítra vařit, je v těle. Je přirozená, divoká a vášnivá.

Předstíráte orgasmus

Přiveďte ji ke klitorálnímu orgasmu

Lízejte ji. Lízání je velice vzrušivé na kterékoli části těla. Vlhkost a horkost jazyka, spolu se smyslnými dotyky na erotogenních zónách těla, dělají divy.

Připravte si ji. Uvolněte ji hlazením ve vlasech, na tváři, na dekoltu, na bříšku. Prohněťte ji stehna a zadeček. A až bude uvolněná, přejděte pomalu na prsa a na podbřišek. Toto místo je obzvlášť kouzelné a velice citlivé na jemný dotyk. Ve chvíli, kdy vám dá žena sama najevo svých dechem, zvukem, rozevíráním stehen, prohnutím se v zádech, zarytím nehtů, či jinak, že chce jít dál, laskejte ji svým jazykem. Hrajte si s jejími vnějšími i vnitřními rty, přejíždějte čepičku poštěváčku, laskavě a trpělivě hlaďte svým jazykem každé místečko, přiveďte ji ke klitorálnímu orgasmu.

 

Vychutnejte si její bod G

Pro stimulaci bodu G použijte nejlépe prsty nebo erotickou pomůcku. Můžete stimulovat i penisem, tady ale pamatujte na důležitost správné polohy.
Dejte jí čas a vychutnejte si ji. Poté, kdy se žena odevzdá laskání klitorisu a dojde k vyvrcholení, je čas na bod G. Stimulace a dráždění bodu G je pro ženu obzvlášť velkým potěšením. Vzrušení bodu G se lineárně šíří do celé oblasti bříška a pánevního dna. Žena ztrácí kontrolu, a protože bod G je zároveň emocionálním centrem ženy, otevírá žena své srdce. Po trpělivé a laskavé masáži bodu G vás žena odmění nejen slastným vaginálním orgasmem, ale může přijít také uvolňující a krásná ženská ejakulace.

 

Vezměte ji na velkou jízdu

A teď už je žena připravená prožít hluboký vaginální (někdy se také používá výraz „čípkový“) orgasmus. Zmocněte se jí. A společně prožijte nádherný let do vesmíru.

Proč ženy předstírají orgasmus?
Zeptejte se jich. Můžete to změnit.

 

Jana Mašková ZimolováJana Mašková Zimolová, CSB
lektorka v oblasti sexuality a intimních vztahů

www.terapiedotykem.cz

facebook/Terapie dotykem

 

 

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. fBuoPk napsal:

    evolution korea
    145fBuoPk“/

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.