Jídelníček Ženy ženám Intensive

Středa večeře:

 

Cibulová polévka s bílým vínem a krutony

A: Grilovaný steak z lososa politý česnekovým máslem s opečenými bramborami po cikánsku a špenátem

B: Kuře s arašídy podávaný s bílou rýží a špenátem

 

Čtvrtek oběd:

 

Kuřecí vývar s nudlemi

A: Vepřový karbanátek s boubami, bramborem a mrkví s křenem

B: Platýz s mandlovou omáčkou, bramborem a zelenými fazolkami

 

Čtvrtek večeře:

 

Brokolicový krém s opečenými plátky mandlí

A: Plátek krutího masa se švestkami a pistáciemi podávaný s divokou rýží a směsí salátů

B: Ruské pelmeně (plněné těstoviny)

 

Pátek oběd:

 

Žurek – tradiční polská polévka

A: Hovězí masové koule v omáčce s pohankovou kaší a teplou červenou řepou

B: Palačinky se sladkým tvarohem a šlehačkou

 

Pátek večeře:

 

Boršč s knedlíčky

A: Pstruh s citronovým máslem, bramborem a hlávkovým salátem se zálivkou „vinaigrette“

B: Zelenina připravená v páře s jogurtem a česnekovou omáčkou

 

Sobota oběd:

 

Pórková polévka podávaná s krutony z odpalovaného těsta

A: Tradiční obalovaná vepřová kotleta s bramborami a dušenou kapustou

B. Obalovaný Camembert s bramborem a brusinkami

 

Sobota večeře:

 

Jarní polévka

A: Rumpsteak s cibulkou a bramborem

B: Zapékané brambory s houbami a sýrem

 

Neděle oběd:

 

Květáková polévka

A: Pečené kuřecí stehno podávané s rýží

B: Knedlíky s kysaným zelím a houbami