Zrození láskyplné milenky

Milý muži,

Zrovna teď se cítím jako když mne zasáhne Amorův šíp přímo do srdce. Hrudník se mi prudce zvedá s každým nádechem a s výdechem se v mých prsou se rozlévá ten slastný pocit a prostupuje mnou zářivě zlaté světlo. Rozpouštím se v tom láskyplném a konejšivém plynutí, jako bych se houpala na vlnách modravého oceánu, ve kterém se třpytí sluneční paprsky. V důvěře se odevzdávám tomuto proudu a plynu se vším, co je. Dokonce mám pocit, že opravdu vnímám všechnu tu vodu na planetě Zemi v podobě pramenů, horských potůčků či lučních potoků nebo dravých řek, mělkých rybníků či hlubokých jezer, širokých moří či oceánů. Cítím tu propojenost se vším. To jemné plynutí na vlnách lásky a blaženosti.

A v sobě cítím bezmeznou důvěru, se kterou jsem se pohupovala v plodové vodě v lůně mé matky. Cítím to spojení a propojení se svým rodem, se svými předky, se svou pokrevní linií. Cítím svou vlastní krev. Cítím sebe – takovou jaká jsem – svou pravou tvář, svou pravou podstatu, svou duši. Cítím nekonečnou, bezbřehou a bezpodmínečnou lásku – takovou jakou cítí duše, když poprvé vstupuje do lůna své matky. S něžným přijetím a láskyplným odevzdáním.

Je to vlastně zcela nepopsatelné. Ani nevím, kde se to všechno bere. Cítím ale, že jsem tím zcela naplněna – a nejen to, že jsem jako pohár, který přetéká, ze kterého mohu nabídnou všem ostatním, neboť je to nevyčerpatelný zdroj. Je to tak přirozené, jako když se novorozeně poprvé přisaje k matčině prsu. Možná i jako samotný mateřský pud, jako mateřská láska, která plyne a proudí ze srdce do srdce.

Já vím, že tvá mysl tohle dokáže přijmout, i když to někdy vypadá, že mi měkne mozek, jak se s oblibou říká o všech matkách nebo o ženách, kterým začnou tikat pověstné biologické hodiny. Možná vypadám až příliš romanticky a nechápeš, proč najednou toužím být jen s tebou a hledět ti s úžasem do očí ve světle svíček, šeptat ti něžně do ucha, cítit propojení našich dlaní a jemné chvění našich těl. A snad jsem teď až příliš intimní a důvěrná, křehce milující a něžně pečující.

Miluji, když můžeme být spolu, třeba jen u společné večeře, kterou ti s láskou připravím. A věř mi, že si to kuchyňské tvoření v tuto dobu opravdu užívám a ladím všechno do nejmenších detailů. A od tebe čekám jen tvou plnou pozornost – buď se mnou a dovol si přijmout ty dary, které k tobě plynou prostřednictvím mne. Nemusíš být romantik na to, abys vnímal, že tento večer chci jen BÝT s tebou.

Vím, že v tobě je také někde ukrytý ten milovník, který dovede ocenit třebas jen tu krásu okamžiku, kdy se společně zahledíme do noční oblohy. Můžeš být třeba jen milovníkem dobrého jídla anebo se můžeš projevit jako milovník dobrého vína, čaje či kávy. A když si dovolíš být milovníkem tance, můžeme strávit večer ve společnosti. A třeba se necháš inspirovat i krásou mých ladných ženských křivek, vůní mého těla, jiskřivým pohledem mých očích anebo tajemným tónem mého hlasu. Ať již je to cokoliv, co tě inspiruje – jen když si sám pro sebe nadšeně řekneš: „Jo, tak tohle miluji.“

Ráda budu tvou inspirací, ale nabízím ti daleko víc než jen své hmotné dary či své služby, svou pozornost při naslouchání tvému nadšenému povídání, ve kterém cítím tvé zapálení pro tvé vlastní poslání a s opravdovostí tě vždy ráda povzbudím anebo ujistím, že jsi na správné cestě. Nabízím ti své hřejivé objetí a své doteky. Jsou to dary lásky, které nyní skrze mne proudí k tobě. Tak jako nás všechny obdarovává Matka Země hojností svých darů přírody. Ale není to jen taková samozřejmost, s jakou jsi přijímal lásku od své matky anebo s jakou já jako matka dělám všechno toto pro tebe i naše děti každý den. Dělám to ze srdce a z čisté, bezpodmínečné lásky k tobě a když se na to naladíš, ucítíš to sám. Záleží mi na tom, abys to cítil – zvlášť v tuto chvíli.

Já v tvém srdci cítím ten žár. Tvou vášeň i tvé nadšení pro to, co děláš. Vážím si tvého zapálení pro věc. Cítím i tvou žhavou touhu, která mne tak vzrušuje. Nemusíš to přede mnou skrývat. Vždyť je to právě to, co na tobě miluji. Miluji tvé polibky, ať už jsou letmé a nevinné či žhavé a podmanivé. Miluji, když se cítím milována.

Jsem ráda s tebou v intimní blízkosti – v takové otevřenosti, kde cítím naše propojení a naše společné naladění. Jsem ráda, když můžeme intimně sdílet své sny i touhy. Já se ti otevírám – svou duší i svým tělem – skrze má ústa, má ňadra i mé lůno. A tvá mužská energie mnou proniká a oživuje mne tvou ohnivou, elektrizující energií. A společně zažehujeme posvátný plamen lásky a když se naše milující srdce propojí v zářivém světle, je to jako propojení Nebe a Země, Slunce i Měsíce. Je to tak posvátný okamžik, že v tom spojení může vzniknout i plod naší lásky – naše dítě. Anebo můžeme jen společně prožít ten posvátný okamžik sjednocení a jednoty.

Eva Deva Shakti

www.mesicnibohyne.cz

První část naleznete ZDE

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. EvqSJI napsal:

    evolution korea
    804EvqSJI’@%

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.