Ženy, máte sílu změnit svět!

Líbilo by se Vám být šťastnou, naplněnou a spokojenou ženou? Ženou, která žije v láskyplných vztazích, vychovává zdravě své děti, je jim vzorem a podporou? Ženou, která vytváří teplo domova, a přitom realizuje své sny a přání, věří sama sobě, je zdravá, zářivá i odvážná?

Možná jí ještě úplně nejste…

Možná jste ještě neobjevila svou sílu, nevíte, odkud čerpat životní energii a možná nevidíte svou důležitost a jedinečnost. Drahé ženy, máme opravdu velkou moc. Naše ženství pro nás představuje bytostnou sílu. Je pro nás důležité vzpomenout si na svou původní přirozenost, znovu se s ní propojit a ztělesnit ji.

Nalézt způsob, jak naplno prožívat své ženství a stát se pro muže klíčem k jeho spiritualitě, k jeho duši a pro děti a své milované hřejivým, láskyplným domovem. Tajemstvím šťastné ženy je okamžik, kdy přijme sebe samu takovou, jaká je a rozhodne se více rozvíjet ve svém světle a v přijímání své temnoty.

Jak to vypadá, když je žena ve své ženské síle? A jaký to má vliv na partnerský vztah, na rodinu, potažmo na celý svět? To se dnes dozvíte od 3 výjimečných žen, lektorek, které jsme dnes vyzpovídaly:

 

Ženy, máte sílu změnit svět!

Denisa Říha Palečková

Lektorka pracující v oblasti partnerských vztahů, vědomé sexuality a osobního rozvoje

 

 

Jak to vypadá, když je žena ve své ženské síle?

  • Září, je plná lásky a potěšení. Vnáší do prostoru živost a inspiraci.
  • Její láska nemusí mít vždy jen sladkou, milou podobu.
  • Využívá naplno toho, co cítí, že nejlépe poslouží v dané chvíli a situaci.
  • V nejlepším slova smyslu si je jistá sama sebou – má v sobě jistotu.
  • Nepotřebuje sama sebe chránit či obhajovat, a proto dokáže jednat ve prospěch druhých, tím nejlepším možným způsobem.

Jaký to má vliv na partnerský vztah, na rodinu, potažmo na celý svět?

  • Její přítomnost i její činy jsou darem pro ostatní. Darem lásky, otevření se, cítění.
  • Její muž se stává silnější, vědomější a lásky-plnější.
  • V její rodině panuje radost, moudrost a rovnováha.
  • Její přínos je přímý i nepřímý; otevírá svět k lásce jak skrze sebe, tak skrze další, kteří s ní přicházejí do kontaktu, a inspirováni se stávají podobným “zářičem” ;)

Ženy, máte sílu změnit svět!

Bohdana Kabátová

Lektorka seminářů Sebe-vědomá žena a mastermind programu Umění leadershipu pro ženy

Když je žena ve své síle, tak ZÁŘÍ. Lidé v jejím okolí si všímají, že je spokojená a plná energie. Taková žena si je vědomá svých darů a využívá jich ve prospěch sebe i pro obohacení, podporu a růst druhých.

Je otevřená, svá a působí sebevědomě. Důvěřuje své intuici a odevzdává se životu. Cítí se vnitřně pevná a jistá, a to i ve chvílích, kdy prožívá silné emoce, nebo třeba zrovna nemá požadovanou odpověď. Ví, že i to je v pořádku.

Lidé jsou k ní zpravidla přitahováni a rádi přebývají v její přítomnosti, protože se v její blízkosti cítí bezpečně a i oni mohou růst do své vlastní síly. Vždy však existuje jistá skupina lidí, ve kterých taková žena budí respekt a kteří si od ní naopak udržují bezpečný dostup. Všechny světlé stránky ženské síly totiž mají zároveň i své stíny, které mohou být destruktivní.

Ženy, máte sílu změnit svět!

Markéta Strnadová

Fyzioterapeutka a autorka systému Vyprošťovák

Cha! To je ale zapeklitá otázka…

Žena v plné síle je podle mě „měkká“. Jako měkká na energiích, ve smyslu příjemná jako polštářek. Je s ní „sladce“, příjemně, měkko, jako ve vyhřátém obýváčku. Vyživuje, podporuje, uklidňuje.

Pomáhá ostatním, aby si uvědomili, jakou sílu mají oni sami. Podrží, když ji na chvíli někdo ztratí nebo ji nevidí. A pak podpoří na vlastní cestě.

Taky má sílu říct si svůj názor a srovnat věci do latě, když nejdou správně. Čím silnější je, tím měkčeji to paradoxně umí udělat, nemusí tlačit. 

Taky silná žena není blbá. Je milující, chápající, ale jasně CÍTÍ A VNÍMÁ, když jí někdo chce „ojebat“. Rozpozná to ve vteřině a jasně udělá otočku zády a odchází. Pozná, s kým spolupracovat a s kým ne.

Je bystrá, umí se rozhodovat, cítit i konat zároveň a projevuje své nejvyšší poslání. Ať už je to být doma s dětmi nebo zachraňovat životy.

Často je to obojí, sladěné do harmonie. :-) <3

A jaký to má vliv na partnerský vztah, na rodinu, potažmo na celý svět? No BLAHODÁRNÝ. Protože těmito vlastnostmi utváří celé své okolí a potažmo celý svět. Čím silnější je, tím dále její vliv sahá.

Někdy zcela pozorovaně tím, že jí naslouchají tisíce lidí. A někdy „nenápadně“ tím, že třeba vytvoří rodinné zázemí pro svého muže vizionáře, nebo tím, že vychová dítě, které má sílu změnit celý svět. <3

Jako každá žena, určitě i Vy máte spoustu otázek kolem svého ženství a taky spoustu pochybností o sobě samé. Možná se bojíte svěřit nebo nevíte, koho se zeptat. Bohužel je pořád  mnoho žen, které se nedokáží spojit se svým ženstvím, a přicházejí tak o obrovský zdroj síly a stability ve svém životě.

Jsou vyčerpané, nešťastné, uhoněné, posedlé kontrolou a výsledky, jejich vztahy moc nefungují a celkově se necítí ve své kůži. Přesto ale tuší, že to jde i jinak, že tohle není konečná, že takhle jejich život vypadat nemusí. Pokud Vám to něco říká a cítíte to podobně, tak i pro Vás jsme vytvořily lázně pro ženskou duši.

I Vy můžete být nyní součástí ♕ Klubu Ženy ženám ♕ , jehož posláním je přinášet každý měsíc novou porci inspirace a vzdělání, která dokonale vyživí každou ženu, aby mohla ZÁŘIT, být SPOKOJENÁ a sama SEBOU a zároveň kolem sebe měla harmonické a podporující prostředí a PODPORU dalších žen.

Klub zeny zenam

Získáte hlubokou moudrost od žen, které ji pro sebe objevily, žijí ji, zažily její efekty na sobě, vidí výsledky na svých klientkách a chtějí ji šířit dále, aby ji mohly začít využívat i ostatní ženy. Budete mít možnost poznat do hloubky osobní přístup výjimečných žen, které se zabývají ženskou tématikou z mnoha úhlů pohledu. To, co je všechny spojuje, je touha podpořit a rozzářit ostatní ženy.

Prvním rokem KLUBU Vás provedou mimo jiné Denisa Říha Palečková, Bohdana Kabátová a Markéta Strnadová, které jsme dnes vyzpovídaly.

Klub Ženy ženám Vám přináší jedinečnou možnost, jak získat mnoho odpovědí a ženské podpory na jednom místě. O čem KLUB je a co vše v něm na Vás čeká, se dozvíte zde.

A pozor, máme pro vánoční dárek: Zvýhodněné členství, které platí jen do půlnoci 7. 12. 2016!

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.