Uvolněná žena je nejkrásnější aneb Zažehni svou ženskou jiskru

spokojená žena

Hodně žen žije v domnění, že krása a přitažlivost je povrchní záležitost. Záře ženy se ale neodráží od jejích šperků, které nosí na krku. Žena je zářivá, pokud je nasycen její vnitřní plamen. A čím víc je tento plamen v ní rozdmýchán energií, vášní a radostí, tím víc jiskřiček poskakuje v jejích očích a činí ji přitažlivou a krásnou.

Ve chvíli, kdy jsme jako ženy vnitřně nespokojené, rozhodneme se obvykle, že půjdeme ke kadeřníkovi nebo třeba na nehty v domnění, že se naše naladění promění. Ano, tyto úkony nás jistým způsobem pozvednou a podpoří. Nicméně podprahově zůstaneme tam, kde jsme byly, protože pouze odvedeme pozornost od toho, co nám skutečně na dlouhodobé úrovni schází.

O vyprahlé princezně…

Existuje spousta nádherných žen s dokonalými křivkami v drahém oblečení s úžasným make-upem, a přesto na nás tyto ženy působí nepřitažlivě a obyčejně. Proč? Nejspíš to vzaly za špatný konec. Snaží se svou vnitřní ženskou vyprahlost zakrýt, ale neuvědomují si, že je z nich stejně cítit – zrcadlí se v jejich očích, v jejich pohybech, v jejich energetickém rozpoložení.

krásná žena

Tak jako je to v pohádkách…

Princezna je celá ze zlata, ale úplně bez života, usmívá se jenom z donucení. Má ty nejkrásnější šaty poseté diamanty, je nejbohatší ženou v kraji a ten krásný urostlý mládenec si vybere stejně nějakou Andulku ze dvorka. Andulku, která sice nenosí šaty se zlatými výšivkami, ale za to jí září tvářičky z toho, jak tancuje s děvčaty po louce, zpívá si při práci a užívá si života zcela přirozená a svá. Nic k tomu nepotřebuje, aby byla přitažlivá, jenom uvolnění, radost a živost.

Pokud jsme nespokojené a chybí nám ženská jiskra, pak jsme energeticky dole, jsme určitým způsobem v křeči. Snažíme se to nějak zachránit, schovat, křečovitě se usmíváme, přetvařujeme se, potlačujeme své přirozené projevy a neuvědomujeme si přitom, že se ochuzujeme o svoji energii. Tam někde dole v nitru cosi volá a křičí: UVOLNI SE! Nedus ten plamínek v sobě. Rozfoukej ho. Nech ho hořet!

Když princezna zdivočí…

A tak se i princezna napravuje… Odhodí na chvilku ty těžké šaty, které jí brání ve svobodném pohybu. Vykašle se na povinné lekce etikety. Korunku si schová až bude vhodná příležitost a vyběhne ven poznávat, ochutnávat, žít! Král se nestačí divit. Ta holka se snad zbláznila. Ale kdepak, ona se jen uvolnila a našla svou potlačenou ženskou divokost. Už se nesoustředí na to, jak je nespokojená, ale na to, co jí dělá dobře. Najednou jí nevadí, že se ušpinila, najednou žije. Princ je z ní dočista paf, tohle je teda jiskrná ženská! Netrvá dlouho a žení se s princeznou s odřenými koleny, zato s tím nejkrásnějším úsměvem na světě.

Uvolnění nám v každodenním životě velmi chybí, přitom je klíčem ke spokojenosti, zářivosti, k živosti! Snažíme se odpovídat, být dokonalé, poslušné, plnit to, co máme. A přitom si nevšímáme, že se těsnáme do svěrací kazajky.

Uvolnit se znamená dát sama sobě povolení být šťastná, důvěřovat svému vnitřnímu vedení, být k sobě laskavá, být přítomná, rozpustit se v bytí, v tom, co právě je…

Často máme pocit, že když se uvolníme, něco nám uteče a nebudeme mít věci pod kontrolou. Vypadne nám pramen vlasů z drdolu a najednou už nebudeme tak perfektní, ale trochu pocuchané…

Čím víc jsme však uvolněné, tím víc se blížíme své ženské podstatě. Stáváme se divočejšími, přirozenějšími, najednou nic nehrajeme, nedusíme, nesvíráme. Náš vnitřní plamen může hořet a vypouštět nádherné jiskřičky toho, co je v nás uložené a co jsme tak dlouho před světem skrývaly.

Najednou slyšíme: „Co se to s ní stalo? Je nějaká jiná. Zářivější. Hezčí. Přitom má na sobě pořád to samé, a dokonce má na hlavě vrabčí hnízdo. Jak to?“

uvolněná žena

Uvolněná žena je nejkrásnější

K tomu, abychom do světa vysílaly přitažlivou energii a abychom se cítily být šťavnatými bohyněmi, musíme se nejdříve ze všeho uvolnit. Přiznat si, že je naše ženské jádro přidušené, že se potřebuje nadechnout nové energie a doplnit ženskou „šťávu“.

La Que Sabe je takovou čerpací stanicí, která se ženám toto palivo snaží dodávat. Jdeme na to skrze tělo a vnitřní uvědomění. Společně sytíme, dobíjíme a oblažujeme naše ženská jádra těmi nejkrásnějšími způsoby:

  • dostáváme vášeň do svého těla pomocí tance,
  • uvolňujeme se a rozpouštíme svou svěrací kazajku pomocí jógy,
  • naciťujeme se na touhy své duše při meditaci,
  • dodáváme svému ženství odvahu a sebevědomí v kruhu stejně naladěných žen,
  • a zažeháváme znovu tu jiskru, která nám tak dlouho chyběla!

V dnešním na výkon zaměřeném světě, v němž se těsnáme do pasivních tělesných pozic mezi čtyřmi stěnami, nám ženám chybí několik věcí – uvolnění, smích, tanec, spojení s přírodou, zpěv, ženská společnost a sdílení. Jsou to hodnoty, které pramení z ženské podstaty. Je to naše pradávná potřeba. Proč už netančíme? Nezpíváme si? Nesetkáváme se s děvčaty na louce? Tak jako Andulka z pohádky?

Žena je nejkrásnější, když je vnitřně spokojená a uvolněná. Když prožívá šťastné období, je zamilovaná… V tu chvíli jako by z jejího nitra něco svítilo. Tohle světlo ale nemusí zářit jenom občas! Můžeme si ho samy v sobě udržovat tím, že budeme milovat samy sebe, pečovat o svoje ženské jádro a oživovat ho ženským způsobem – ona jiskra, kterou v něm zažehneme, pak bude tryskat skrze náš úsměv a zářící oči ven.

Nechť uvolněné a zářivé ženy zaplaví svět! ♥

Petra

Za La Que Sabe
Budeme velmi rádi, když nás přijdeš někdy obohatit na náš ženský kruh. Ten nejbližší se koná už 14. října v Praze.
Zkus se podívat na fotky z našich ženských kruhů – cítíš to ženské JISKŘENÍ? Ten rozohněný ženský plamen, který září do všech stran? To je ten největší důkaz, že uvolněná žena je ta nejkrásnější!
http://www.laqs.eu

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Sapicek napsal:

    Já se hodně často chodím ráda propojovat s přírodou a to už buďto procházkami nebo stanováním. U stanování mám velikou jistotu toho, že se mi hlava hodně vyčistí a já se propojím s přírodou tak moc, jak jen to jde :-) Nedávno jsem si dokonce pořizovala i stan ( ze stránek https://www.naturehikecz.cz/Stany-c1_0_1.htm ) aby o to byl intenzivnější zážitek ze stanování a já tam nemrzla :-)

  2. Holley Usrey napsal:

    Kami menyediakan penawaran jual dan kabar harga ready mix murah atau istilah lainnya beton cor MegaconBeton.com, padahal untuk truk/mixer molen minimix holcim. kunjungi https://roadbarriermegacon.jabodetabek.my.id/2020/08/jual-road-barrier-megacon-1-di-koja.html

  3. Ivory Reihe napsal:

    Jasa Kontraktor Kolam Renang Lazim dan Pribadi, Berapa Tarif Pembuatan Kolam Renang Pribadi di Rumah? Anjuran Renovasi dan Perawatan … kunjungi https://hargarenovasikolam.blogspot.com/2019/12/renovasi-kolam-renang-berpengalaman_5.html untuk info paling update

  4. Jim Rudnicky napsal:

    Pengadaan Pracetak, sehingga menciptakan mutu yang optimal dan pas waktu. Pracetak Produk-produk beton … untuk detail silahkan kunjungi https://harga-sheet-pile-beton-megaconperkasa.blogspot.com/2019/08/harga-sheet-pile-beton-1-banjarbaru.html

  5. Roslyn Beaubien napsal:

    Secara lazim dalam tipe beton ready mix ini tak ada perbedaannya, cuma brand dan pengambilan beton dari batching plantnya saja yang berbeda, secara … info lebih lanjut https://pipa-beton-bertulangg-megacon.sitey.me/

  6. Frank Fairly napsal:

    Car carrier dan Car Towing yaitu dua opsi pengiriman kendaraan beroda empat yang dapat dibilang bertolak belakang terpenting menyangkut problem … info lebih lanjut https://carcarrier.netlify.app/car-carrier-surabaya-manado.html

  7. Devon Menlove napsal:

    Kaca Tempered (Kaca Diperkeras) yaitu kaca dengan memanaskan float glass awam sampai menempuh temperatur sekitar 700 °C kami berada di … info lebih detail https://harga-kaca-tempered.blogspot.com/2019/08/kanopi-kaca-tempered-bekasi.html

  8. Huong Standifur napsal:

    KontraktorEpoxy.co.id is an entirely new way to discover and interact with customers, build respect, and generate valuable scores and… visit https://kontraktorepoxy.netlify.app/kontraktor-jasa-epoxy-lantai-lumajang/index.html for more offers.

  9. Marcus Bisson napsal:

    PabrikPintu.co.id can be a uPVC door manufacturer and fabricator, rendering products that encounter great variety of quality. Sight many of our variety of power efficient doors on the net, visit https://jualsmartlockdoor.blogspot.com/2020/07/jual-pasang-smartlock-door-1_49.html for more information.

  10. Lucka napsal:

    Myslím si, že je na každé ženě poznat uvolněnost a s tím tedy spojená pomyslná „jiskra“ hned na tom, jak se obléká (tedy v jakém stylu, pestrost barev, apod.) :-) Já se snažím to hodně obměňovat, mám spoustu nakoupených krásných hadříků z eshop second hand https://www.onlinesekac.cz/ , které byly doslova za hubičku a baví mě zkoušet nové varianty outfitů ;-)

  11. Von Fielding napsal:

    We manufacture and supply toilet cubicle. Built to last with over 10 years of experience, get yourself a quote for the next project … kunjungi https://partisi-kamar-mandi.blogspot.com/2019/03/cubicle-toilet-phenolic-yogyakarta-murah.html for detail.

  12. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  13. jBnPcw napsal:

    evolution casino
    223jBnPcw~{„

  14. YqtrDd napsal:

    evolution korea
    951YqtrDd!-‚

  15. Mark Felio napsal:

    Jabodetabek private tutoring services with teachers coming to the house. More than countless active tutors are prepared to teach various skills and lessons for children to adults … click https://kursus-jerman.vercel.app/kursus-bahasa-jerman-bsd-city.html for more details

  16. Jacqueline Wieder napsal:

    Ideal in addition to Least expensive Jabodetabek Private Instruction, each of our staff members along with educators arrive to your property, established your individual review routine and might pick out almost any arena associated with examine … visit https://privat-jabodetabek.netlify.app/les-privat-tanah-abang.html for more details

  17. Eli Wilder napsal:

    You could will find a cheaper fee versus table above, ensure that again around the qualifications from the teacher / Kindergarten teacher recommended back … click for more information https://ipa-exed.blogspot.com/2022/05/les-privat-ipa-di-gambir-terdekat-murah.html

  18. Joanne Lang napsal:

    Isn’t it time to begin a transformative language chance to learn? Simply visit Executive-Education.id’s language course. From cultural immersion to expert guidance, our program offers a holistic method to language acquisition. Explore the beauty with a brand new language, broaden your horizons, and achieve competitive edge in today’s interconnected world. Go to https://kursus-korea.github.io/kursus-bahasa-korea-jatinegara.html for registration.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.