Krásný den, zatraceně ti to sluší. Jsi sexy a máš pěknej zadek…

Krásný den, zatraceně ti to sluší. Jsi sexy a máš pěknej zadek...

Už ti dnes někdo řekl…
Krásný den, zatraceně ti to sluší. Jsi sexy a máš pěknej zadek.“

Je to tak, když najdeme svojí vnitřní harmonii a děláme, co nás baví, tak nám to nejenom sluší, ale prostě záříme. Jsme spokojené v životě, ve vztahu, v práci. Víme, co nám dělá dobře. Užíváme si den po dni.

Kouzlo naší osobnosti máme dané v číslech. Tím číslem je datum narození.  Datum narození je totiž našim čárovým kódem. Naše kouzlo osobnosti ovlivňuje energie hodiny, dne, měsíce a roku narození. Každá jsme originál. Ale musíme se o ten pohár originality starat, aby nevytekl. Aby sklenice nebyla prázdná. Příznaky jsou únava, vyčerpanost, naštvání a hysterie.  

A jak jej rozkódovat?

Je to péče. Starost o svá čtyři zvířata. Ano, je to tak. Každá máme malou zoologickou zahradu. Jedno zvíře nás ovlivňuje na první dojem, jedno v intelektu, jedno v komunikace a poslední na fyzičnu.

Například, když se nestaráme o svojí Kozu, která miluje romantiku, zajímavé věci a má ráda doteky, tak v případě nedostatku začne naše Koza mečet. Když se nestaráme o svého Tygra, který má rád dobrodružství a potřebuje sám něco řídit, tak začne řvát. Je to totiž šelma.

A pokud máme v sobě moudrého Hada, který miluje knihy a eleganci, tak v případě problému se z nás stane žena, která mlčí, protože neúspěch se nesdílí. Jen je třeba objevit, co které zvíře potřebuje a dopřát mu takové podmínky např. společnost, adrenalin, informace… Máme datem narození dáno, jak hodně jsme „ženská“ nebo na své ženskosti během života musíme  máknout. Zda nám to jde samo nebo  je to naše výzva, abychom nebyly chlapem v sukních a naučily se používat ženské zbraně.

A také máme jeden silný prvek, který charakterizuje oblast, v které budeme pracovně úspěšné. Můžeme být:

Žena Dřevěná – Inovátorka, která je velmi kreativní a plná nápadů.

Žena Ohnivá – Vůdkyně je společenská, má ráda lidi a dělá jí radost, když je vidět a v popředí. Oheň je energie radosti, a dokáže ostatní zapálit.

Žena Vodní  – Analytička nemluví o tom, co cítí, ale je pro ni důležité, aby všichni okolo se cítili dobře. S vodou je nejlepší komunikovat o pocitech. Ona nevnímá názory, neposlouchá slova.

Žena Zemitá – Spojovatelka je výborná organizátorka a propojovatelka. Potřebuje zázemí a klid, kam se může vracet, práci, která jí naplňuje. Vztahy jsou pro Zemi velmi klíčové – vztah k práci, vztah k lidem, vztah k domovu. Země umí výborně organizovat, vést a podporovat.

Žena Kovová – Detailistka je úžasná v dokončování. Miluje čísla, řád, systém a dokáže řídit velké projekty.

Krásný den, zatraceně ti to sluší. Jsi sexy a máš pěknej zadek...

Video o čárovém kódu ZDE…

Od narození je to hra a alchymie, ale když pochopíme svůj lektvar originality, tak se nám rozhodně žije lépe a daří se nám ve spoustě věcí. Je pro vás zajímavé objevit svojí originalitu, tak jako bylo pro mne?

Využijte 10%  podzimní slevu na zpracování Typologie čárového kódu. Kód: Mám se ráda

Výstupem pro vás bude šest stránek o vašich silných a slabých stránkách, o vaší osobnosti,  životních energiích, přirozeném chování a barvách, tvarech a materiálech, co člověku dodají energii.

Dokážeme určit činnosti, které jsou pro vás nejvhodnější a budete v nich nejúspěšnější. Také zjistíme, jak spolu energeticky ladíte doma a co je možné popř. změnit, abyste se cítili všichni lépe. Více informací: olga@olgabu.cz

A nezapomeňte, že dneska vám to zatraceně sluší, jste sexy a máte pěknej zadek!

Olga

Objevovatelka čárového kódu osobnosti

www.olgabu.cz 

www.facebook.com/olgabu.cz

 

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. Renata93 napsal:

    Zajímavé čtení, díky moc za článek. Já osobně jsem ve znamení raka, a jsem že sebou spokojená, ale co se týká třeba sexuality a žen tak by mě zajímal nějaký rozhovor s ženou co dělá takovou https://escortprague.agency/cs/ intimnější práci. A jak to v životě takové slečny mají i v osobním životě a jak se cítí v takové práci, je to docela intimnější téma které mě osobně zajímá.

  3. Jana napsal:

    Super článek, díky mockrát. Holky, chtěla bych se na něco zeptat. Jaký máte názor na erotické masáže? Byly jste na tom někdy? Jaká je popřípadě vaše zkušenost? Já už nějakou dobu přemýšlím nad tím, že bych zkusila zajít sem – https://redmassage.cz/ Ten salon mi právě nedávno doporučila kamarádka. Ale nevím, pořád se nemůžu nějak odhodlat k tomu, jestli tam jít nebo ne.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.