Ukazuji druhým jejich originalitu

Najít sám sebe je tou nejjednodušší a zároveň nejtěžší věcí.

Každý z nás je originál, ale víme to vůbec o sobě?

Díky tomu, že jsem ušla takovou dlouho cestu, žiji konečně život, který mě naplňuje. Moje práce je zároveň téma, které mě fascinovalo a baví mě natolik, že je chci sdílet s ostatními. Cítím se tak, že jsem to opravdu já, taková, jaká jsem se narodila.

 

I vy jste originál :-)

Nemusím se stále snažit někomu zalíbit. Nemusím se stále za něco omlouvat, dělat něco, do čeho jsem nucená, anebo ovlivněná společností, nebo lidmi ve svém okolí. Vím, co je pro mě důležité. Vím, s jakými lidmi se chci potkávat, bavit a přátelit. Vím, co chci dělat. Znám svoje cíle a vím, kam směřuji. A také vím, že u toho vydržím.

Růžena NekudováSmířila jsem se s minulostí, s nelehkými situacemi co mě provázely. Nepotřebuji nikam zapadnout, naslouchám svým pocitům, mám čistou mysl.

Našla jsem své místo, našla jsem život, který mi dává smysl. Nebojím se, že něco dělám nebo řeknu špatně.

Našla jsem svou hodnotu, našla jsem sama sebe, svou originalitu.

K tomuto poznání sama sebe, své jedinečnosti a originality, a to, že taková jaká jsem, jsem v pořádku, vedla opravdu dlouhá cesta. Tenkrát jsem ani nevěděla, že se vlastně něco takového vůbec děje, že se takzvaně poznávám.

 

Byla jsem černá ovce rodiny

Začalo to vlastně už v dětství, kdy jsem byla spíš jako kluk. Tenkrát to bylo pro ostatní NĚCO, jak mohlo v té době být možné, že dítě – a ještě holka, může být hyperaktivní, mít nespočet úrazů nebo dokonce krást.

Byla jsem v podstatě černá ovce rodiny. Rodiče a společnost určovali, co je správné a co se má a nemá dělat, abychom vypadali dobře za každé situace. Vím, že některé věci jsou špatné, krást se nemá, ale mám na mysli ten přístup k situacím. Ježíši, co si asi tak pomyslí o nás ostatní, jak budeme vypadat, atd.

Takhle se to táhlo v podstatě celou dobu v dospívání, škole i následně v zaměstnání.

Měla jsem pocit, že nikam nezapadám, že chci něco extra, že nějak vybočuji, když chci dělat věci po svém. Pořád takovej vnitřní divnej pocit, že jsem jiná. Na základě tohoto pocitu jsem se cítila vnitřně nespokojená, nešťastná, nebyla jsem to já, byla jsem někam vedena, někam směřována, kam vlastně vůbec nechci a kde jsem se necítila vůbec pohodlně a příjemně. Stále jsem hledala chybu v sobě.

 

A pak jsem nečekaně otěhotněla…

Dnes ukazuji druhým, jak mohou najít sami sebeKdyž jsem nechtěně otěhotněla, vše se změnilo ještě k horšímu. Bylo to moje nejhorší období života.

Nechtěné otěhotnění, neschopnost rozhodnout se, stresové období v těhotenství. Rok nepřijetí celé situace a dcery, ztráta práce, žádný pořádný životní partner. Myslela jsem, že můj doposud „dobrý život“ skončil.

Zpětně jsem za toto období nesmírně ráda, byl to takový impuls, protože mi otevřelo v mnohém oči.

Ten rok po porodu jsem byla jen loutka všech kolem.

Nechala jsem si dítě, protože se to ode mě čekalo (teď jsem samozřejmě šťastná, že to tak je), ale to, co jsem cítila vevnitř, tu neúplnost, to nikomu nevysvětlíte

Neúplnost mě samotné, smíření se se situací a přijmutí dcery, neúplnost rodiny, kterou jsem chtěla, neúplnost kariéry, kterou jsem neměla, prostě jsem to nebyla já, ale někdo, za koho se vydávám.

Takhle jsem žila 4 roky. Než jsme se s mým nynějším přítelem rozhodli odjet do UK za prací a kariérou.

 

Nový start v Anglii

To, že jsem ambiciózní a strádala jsem po kariérní stránce, mě dovedlo k rozhodnutí odjet za kariérou do ciziny. Udělala jsem to pro sebe, i když být odloučená od své rodiny je stále nesmírně těžké, ale jsem to já…

V UK jsem se rozhodla svůj život žít podle svého. Tady nastal ten zlom, můj posun v životě, to moje uvědomění a poslání, které chci předávat. Chtěla jsem docílit toho, proč jsem vlastně odjela – žít život po svém a hlavně vybudovat svoji firmu, svůj pasivní příjem.

Teprve tady jsem objevila to, co mi celou dobu chybělo.

Jeden člověk mi tady řekl: „Lidé nevědí, co jim chybí, dokud to nenajdou. Lidé pořád něco hledají a přitom to mají v sobě.“

ruzena-nekudova-richmondpark

 

Radikálně jsem pracovala na jiném myšlení, naučila jsem se disciplínu, která k podnikáni patří a také vím, jak správný je a byl můj vnitřní pocit, jak už jsem vše měla udělat dávno.

Našla jsem své pravé JÁ.

S přítelem jsme založili v Londýně naši firmu Maplace na efektivní globální promování firem či jednotlivců, spojující online a offline světy. Vytvořili jsme z nuly platformu, nápad, myšlenku převedli do reality a posunuli se neskutečně daleko.

Londýn nabízí obrovské možnosti pro byznys, dozvěděla jsem se o tomto tématu téměř vše, co je momentálně dostupné, a stále se nemohla zbavit svého vnitřního pocitu (a ten už neignoruji), že je pravý čas začít s tím, co opravdu chci sdělit, tu moji zkušenost najít svoji originalitu…

 

Vznikl projekt Nekopíruj kopie, jsi originál

Miluji rozdílnost lidí, a to, jak je každý originál, i když to ani nevnímají. Chci, aby se lidé zastavili, uvědomili si, jak chtějí žít, jak chtějí vypadat, co chtějí nosit, co chtějí dělat, s kým se chtějí bavit, jak se chtějí cítit…

Nekopíruj kopie, jsi originálMám potřebu ukázat lidem, jak si zjednodušit cestu, aby se našli a aby jim to netrvalo tak dlouho jako mě. Navést je na správnou cestu a na správná rozhodnutí, dát jim řešení, aby se nikomu a ničemu nedobrovolně nepodřizovali.

Lidi mé téma zajímá…

A tak nadále přináším řešení na spoustu otázek, které jsem měla i já v průběhu svého života, než jsem došla až sem, kde se cítím božsky.

Latest posts by Růžena Nekudová (see all)
Jsem autorkou mocné metody Zrcadlo času a knihy Vězení jako dar. Na základě svého příběhu a příběhů druhých inspiruji lidi, jak zvládat těžké zkoušky v životě, jak se z nejčernější temnoty dostat na výslunní. Provázím je zázračnou hladinou alfa neboli stavem uvolnění, směřuji je k jádru jejich trápení a následně ke změně v novou příležitost. Vytvářím léčebné meditace a také vzdělávám zájemce o tom, co jsou to meditace, jak s nimi začít a jaký mají pro nás velký přínos. Vše předávám na svém blogu >>>
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. SeRVHx napsal:

    evolution casino
    009SeRVHx*=“

  3. WWUFgv napsal:

    evolution korea
    298WWUFgv’&,

  4. Magda napsal:

    Každý je originál, ale to neznamená, že musím nějak vyčnívat. Nejsem ráda středem pozornosti, takže nenosím žádné vyzývavé ani jinak nápadné oblečení a i ohledně šperků jsem skromná. Líbí se mi stříbrné řetízky, náramky a náušnice s perlami :-) . Prostě nic, co je už z dálky vidět, ale přitom je to pěkné :-) .

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.