Udělejte krok do neznáma

Nevěřila bych, co vše je možné za tak krátkou dobu stihnout. Dnes, když se podívám zpátky, sama žasnu a jsem na sebe pyšná.

Před 3 měsíci jsem se odhodlala a s láskou do světa vypustila své nové webové stránky. Stránky, o kterých jsem snila téměř rok! Ale neustále jsem jejich tvorbu odkládala, veškerý čas jsem věnovala stránkám mého projektu a říkala si tu všem známou větu „až někdy…“

 

Před necelým půl rokem se ale všechno změnilo

Vstoupila jsem do online programu Podnikání z pláže. A ta vlna mě smetla…
Neměla jsem přehnaně velká očekávání. Do programu jsem vstupovala proto, že jsem chtěla konečně dokončit svůj sen o kuchařce líčení pro ženy. Aby se konečně zbavily stereotypů a strachů, které je v líčení často provázejí. Věřila jsem, že mě samotnou kurz zase trochu posune a nakopne k další akci. Že eBook dokončím a navíc se nebudu s technickým nastavením FAPI a jiných systémů trápit sama. I když to jde intuitivně a metodou pokus-omyl, naučila jsem se, že je lepší se učit od těch nejlepších. Ušetří to spoustu času i nervů.

A tak, když Stáňa Mrázková poprvé v únoru zveřejnila informace o kurzu, neváhala jsem se vstupem ani minutu. Byl to pro mě sice krok do neznáma, ale co můžu ztratit? Ano, pár tisíc, ale ruku na srdce, už jsem v životě vyhodila tisíců několik (když bych spočítala alkoholové dýchánky nebo ukvapené nákupy oblečení či bot, které v tu chvíli prostě v mé garderóbě nesměly chybět).

Ve svém životě se rozhodně neřídím heslem „kdo nic nedělá, nic nepokazí“
a tak už jsem se naučila kroky do neznáma dělat poměrně často.

 

Stala jsem se závislou

Na tvoření o kráse. Na hledání nové inspirace a nápadů.

Dokonalé líčení krok za krokemDokončila jsem nové webovky, založila novou facebook fanpage, napsala nový eBook o ženské kráse a eBook Dokonalé líčení krok za krokem nejen dokončila, ale nastavila technicky vše tak, aby se ženám jednoduše emailem včas doručil. A nejen to. Naučila jsem se spoustu tipů a triků jak na to a jak se dostat na tu svoji vysněnou pláž.

Pochopila jsem, jak je v mém partnerském vztahu důležitá tolerance, komunikace a pochopení vzájemných snů a cílů.

Hlavně ve dnech, kdy jsem po práci tvořila do ranních hodin a o společném večeru s partnerem nebyla moc řeč. Nejen, že jsem se necítila provinile, že spolu večer v podstatě netrávíme, dokonce jsem několikrát na podporu tvoření dostala uvařenou výbornou večeři, aniž bych se o ni sama zasloužila. Hodně jsem si uvědomila, na čem náš vztah skutečně stojí

 

Kurz skončil a já přesto denně tvořím a píšu…

Publikuji a píšu i do šuplíku. Několikrát denně, jako správný závislák, kontroluji statusy v naší uzavřené facebookové skupině, kde to pořád žije jako na asijském tržišti. Všichni milí, ochotní, podporující. Všichni plní nápadů a inspirace. Všichni tvořící nové projekty a všichni na cestě za svým snem. Každý jde svým tempem, ale každý správným směrem.

Jsem neuvěřitelně vděčná svému starému já, že před šesti měsíci neobracelo každou korunu v kapse a neříkalo si, že to budou vyhozené peníze.

Tohle byla nejlepší investice, kterou jsem pro sebe mohla udělat

A nejen pro sebe. Pro spoustu žen, které zajímá krása a ženskost.
Pro ty, které se chtějí cítit skvěle a chtějí konečně znát to pravé tajemství dokonalého líčení.
Těm všem nyní můžu i na dálku pomoci a inspirovat je. A to je neuvěřitelně krásný pocit.

Udělejte krok do neznáma

Možná si teď říkáte, proč to celé vlastně píšu? Tak já vám řeknu PROČ:

VŠECHNY MÁTE SNY

Nejrůznější, malé, velké… A k tomu, aby byl jakýkoli člověk krásný, patří i to, že je sám se sebou spokojený a své sny si plní. Proto vám tímto článkem chci poslat jeden vzkaz od srdce:

Naučte se dělat kroky do neznáma.
Udělejte první krok, ať už je jakýkoli.
Seberte odvahu a udělejte to, co vás k vašemu snu přiblíží.

 

Ať se týká jakékoli oblasti ve vašem životě. Ať je ten krok zadarmo, nebo to bude vaše první investice do vašeho nového JÁ. Třeba je vaším snem konečně zhubnout, naučit se anglicky, vycestovat někam daleko nebo prostě jen vypadat a cítit se líp… Tak si najděte nové fitko a svého trenéra, vyhledejte si kurz, kupte si letenku nebo se o sebe začnete víc starat a mějte se víc ráda.

Odhoďte svůj strach a vydejte se na cestu. Neseďte na místě a nemějte jen hlavu v oblacích.

Jedině až uděláte první krok, poznáte, kam vás vaše cesta dovede.

Držím vám palce!

 

Michala MěřínskáMichala Měřínská

MakeUp Artistka a Stylistka – „Pomáhám ženám měnit pohled na jejich krásu“

autorka ebooku Dokonalé líčení krok za krokem, který je prvním komplexním ebookem o líčení u nás

michalamerinska.cz

www.makeupforyou.cz

 

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Darina napsal:

    Tak pro mne osobně byl teď třeba velký krok do neznáma, když jsem poprvé v životě objednávala něco z internetového obchodu :-) A byly to samozřejmě dárky k Vánocům, moc se mi ale líbilo, že jsem mohla použít slevové kupony z webu https://slevovykupon.net/ ;-)

  2. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  3. Vanesa napsal:

    My jsme udělali na začátku prázdnin hodně velký krok do neznáma. Rozhodli jsme se totiž investovat ne málo peněz a nakoupili jsme si zlaté slitky z https://www.zlataky.cz/investicni-zlate-slitky . Pořád ještě tomu nemůžu uvěřit, že jsem se k tomu odvážila. Člověk musí ale někdy trochu riskovat a vystoupit z komfortní zóny. Jinak by byl život nuda :-) .

  4. Iveta napsal:

    Já jsem udělala letos v květnu taky velký krok do neznáma. Rozhodla jsem se založit firmu, dala jsem výpověď v práci, vzala si půjčku a začala jsem podnikat. Manžel mi byl velkou oporou a i díky němu jsem teď úspěšná podnikatelka. Ještě řeším jak založit virtuální sídlo firmy , protože mi nepřijde ideální mít ho doma.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.