Skrze tantrickou masáž k hloubce své duše a k minulým životům

Vy jenž jste zažili na vlastní kůži účinky tantrické masáže již hádáte co bych s vámi ráda sdílela.

Přesto každý z nás má v určitém okamžiku našeho života jiné zážitky a prožitky z této unikátní masáže, která dle mého kloubí psychoterapii s fyzioterapií a jde ještě dál. To co člověk může na takové masáži zažít nezažije nikde jinde. Alespoň mě se to ještě nikde jinde nestalo.

Dovolte mi se nejdříve představit, jsem obyčejně neobyčejná žena v nejlepších letech (33) a přestože mé povolání je zdravotní sestra, zároveň se již delší dobu věnuji masážím, alternativní medicíně a hlavně seberozvoji. K tantrické masáži jsem se dostala přes jednoho velmi „zemitého“ šamana Ivo Janečka, který mi na svých seminářích vždy velmi pomohl odstranit ze svého těla silné emoce uložené kdesi v hloubce. Sama jsem se tantře spíše vyhýbala, jako většina nepolíbených tantrou jsem měla smýšlení o tantře, že je to fuj, skupinový sex, či prostě něco hodně ulítlého.

V době kdy jsem byla poprvé na masáži u Iva, jsem řešila že nemohu otěhotnět po prvním nezdařeném těhotenství. Má intuice mne táhla k mým kořenům… Jsem totiž adoptovaná a cítila jsem, že si musím nejdříve pořešit sama v sobě vztah ke své „bio“ matce, jak já zkráceně používám :-). Cítila jsem to samozřejmě správně. Věděla jsem, že nechci svému dítěti předávat zbytečně to, co mu vlastně nepatří. Tak nějak jsem cítila, že budu mít holčičku -) Moje první masáž byla velmi emotivní, postupně se mi odlupovaly slupky nánosu, které kolikrát ani mě samotné nepatřily. Například jsem díky jednomu bodu, který mě při masáži bolel zjistila, že mám uložené ve svém těle znásilnění mojí „bio“ matky…. při této masáži si velice dobře uvědomíte jak jste na tom ve vztahu sama k sobě. Pamatuji si, jak mi Ivo jen zlehka pohladil mou levou paži a já věděla že hladí ve skutečnosti mojí zraněnou ženu, když mi šáhnul na pravou ruku – tak tam byl namakaný unavený chlap.

U mě většina masáží u Iva funguje tak, že při masáži zad si většinou vzpomenu na nějaký minulý život a přední strana těla je moje současnost nebo prostě tento život. Je zvláštní, když bez toho aniž by jste to měli v plánu, vidíte před zavřenýma očima film s různými postavami a vy víte že jednou tou postavou jste vy a že se právě koukáte na jeden ze svých minulých životů.

Moje první zkušenost s minulým životem byla velmi intenzivní. V té době jsem byla ve vztahu asi 13 let, vdaná, po jednom potratu. A při masáži intimních částí se mi ukázal nejdříve strach z porodu.

Fyzicky jsem cítila kde se ten strach nachází a pak to přišlo, viděla jsem sama sebe jak rodím, viděla jsem jak přivádím na svět dítě, věděla jsem že se to vše odehrává v keltské době a také jsem viděla spoustu krve, plačícího mého muže a mého narozeného syna. Zemřela jsem….zemřela jsem na vykrvácení při odlučování placenty. Viděla jsem jak přestože jsem tam již fyzicky nebyla, jak jsem pobývala vedle svého syna asi do jeho 5 let a pak teprve odešla… A to co mě na tomto zážitku nejvíce překvapilo, věděla jsem, že jsem porodila svého dlouholetého muže v tomto životě…..A najednou mi dávalo smysl, proč se o něj bojím jako jeho matka, když se mi neozývá. Najednou vše dávalo smysl přestože to bylo drsné zjištění, spát s vlastním synem :-)

Tuto situaci jsme si s Ivem prošli několikrát, dokud jsem se při ní necítila dobře. To je velmi důležité, když se člověk dotkne minulých životů, aby se „nezaseknul“ v minulosti. Získala jsem z toho nakonec pocit, že jsem schopna porodit dítě a nezemřít u toho, tím byl můj strach ze smrti z porodu z velké části odstraněn. A já počala a krásně porodila holčičku Kateřinku a to i přestože jsem neměla ovulaci a mám jen jeden vejcovod po potratu. A víte kdy ke mně ta krásná dušička přišla? V Thajsku, když jsme byli s manželem na dovolené, tam jsem si totiž dovolila být silná a krásná, takovou mě ta holka moje chtěla :-)

Je velmi zvláštní jakou má naše duše paměť. Při masáži klitorisu se mi objevilo jak mi dělají obřízku, kterou mi někdy dělaly a spousta dalších věcí. Každý to vše samozřejmě neprožívá jako já, možná že u většiny lidi je tantrická masáž jen požitkem. Já je měla takovéto. Ano dosáhla jsem u nich i orgasmu, ale cílem bylo odstranit bloky. Díky tomu, jsem ale mohla ve svém životě zažívat mnohem intenzivnější orgasmy po celém těle a stávala jsem se vnímavější k sobě, ke svému tělu i k okolí. Jednou se stalo, že jsem odjížděla k Ivovi se zablokovanýma zádama, bolestí v krku a zánětem slinný žlázky. Odjížděla jsem po 2 hodinách úplně bez problémů. A v tom je tantra úžasná, naučí vás, že všechny nemoce jsou o energii a o vaší hlavě. Jsem neskutečně vděčná, že jsem vykročila tímto směrem k tantře, která mě naučila prožívat věci naplno, nebát se být sama se sebou a hlavně milovat sama sebe i ostatní. Po jedné masáži u Ríši Vojíka bych objímala celý svět včetně svého již bývalého s jeho novou přítelkyní :-)

Mějte se krásně, milujte se a užívejte si smyslnost a vášeň, to je totiž dle mého cesta ke štěstí :-)

S láskou

Kateřina Frodlová

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Jana napsal:

    Krásné! Děkuji.

  2. Val napsal:

    Fakt suprově napsané, mockrát díky. Trochu mě mrzí, že s tantra masáží bohužel nemám žádné zkušenosti. Hrozně ráda bych to ale někdy vyzkoušela. S čím ovšem zkušenosti mám jsou erotické masáže a to bylo teda něco. Byla jsem na takové masáži asi 3x a vždy jsem si to užila. :)

  3. Jane Proudmoore napsal:

    Nám s manželem vyhovuje erotická masáž pro páry. Skvěle to prohlubuje intimitu i partnerské vztahy. Navíc pro mě osobně je hrozně vzrušující, když na mě sahá cizí žena. Ještě když má škrabošku, takže jí nevidím do obličeje. Většinou to končí tak, že si to s manželem rozdáme ještě hned cestou domů a nevydržíme to ani domů do ložnice.

  4. JaneX napsal:

    Ono je fajn si podle mě uvědomit, že milování nemusí být jen o tom, že člověk nadšeně skočí do postele, udělám bum bum a pak je happy. Líbí se mi myšlenka vědomého intimního vztahu. Promyšlené souhry dvou lidských těl. ;-) Ale jako na bum bum taky něco je, to se musí nechat. :-)

  5. Lenka napsal:

    Tohle bych taky někdy chtěla zkusit. Jak to tak vidím, tak si asi najdu nějaký salon, kde to dělají a někdy na takovou tantrickou masáž zajdu. Mimochodem, když jsme u té intimity, nedávno mě na internetu zaujaly vajíčka a kuličky. Hlavně teda ty venušiny kuličky. Něco jsem si o tom četla a prý to má spoustu benefitů. Má s tím některá z vás osobní zkušenost?

  6. Věra napsal:

    Tohle mě teda ani tak moc nebere. Mnohem více zajímavé mně přijde že si člověk může třeba zde koupit různé dřevěné hřebeny a nebo i dokonce masážání pomůcky jako celek a nemusí se vůbec spoléhat na svého partnera. A samozřejmě, na masáž jako takovou si také čas od času zajdu.

  7. Galetta napsal:

    Jako masáže jsou fajn, ale na erotickou nebo tantrickou bych asi nešla. Mě baví třeba Madeoterapie Brno, která je fakt moc příjemná. Jako to si dám vždycky takový ten svůj den, který si fakt užiju. A dám si pak třeba dobrý oběd nebo večeři, dojdu si do kina nebo do divadla. Prostě pohodička. :-)

  8. Hanka napsal:

    Ráda bych zašla na tantra masáže ale mám strach, že to přítele změní..nevím, jak to vysvětlit. Zkrátka mám strach, že mě přestane milovat.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.