Radosti zamilovanosti a lásky

LÁSKA … přesně po ní touží.

Po opravdové, silné, vášnivé lásce se svým duchovním partnerem. Kdy se jeden druhému podívá do očí a beze slov bude vědět vše… souznění dvou duší, dvou polarit.

Moc jí chybí. Často se cítí osamělá. Touží po bezpodmínečném milování, po romantických gestech, po šimrání v žaludku, kdykoli na něj pomyslí.

Sní o Muži. Je nejen silný a charismatický, ale i něžný a rozhodnutý dovolit si přijmout, co ona nabídne. A na oplátku ji i on rád obdaruje tím nejlepším ze sebe. Je čestný, pravdivý, nebojí se mít srdce i mysl otevřenou…

Vyhledává příběhy, ve kterých se mísí romantika s nespoutanou vášní. Emoce v té chvíli zaplavují její tělo. Spolu s postavami v příbězích prožívá jejich vztahy, jako by jimi byla ona sama. Její tělo se chvěje při představě jemných dotyků a hoří při snění o neovladatelné touze spojení.

 

Vzpomíná na časy zamilovanosti

Na dobu, kdy poznala svého manžela. Jejich setkání se dnes zdá až moc náhodné. Vzplanutí na první pohled. Pouhé vědomí, že se s ním za několik hodit zase setká, vyvolávalo příjemné chvění v žaludku. Každý jeho dotek působil jako balzám, z polibků se jí točila hlava. Povídali si celé hodiny. Milovali se pořád a kdekoli to šlo. Vzpomíná na obrovskou chuť a nebo až chtíč, se kterým se mu oddávala. Zahrnoval ji svou pozorností, zájmem o každý milimetr jejího těla. Dlaněmi kouzlil, ústy čaroval… Slunce zářilo, i když ho zahalovaly mraky a oba zářili spolu s ním.

Život byl nádherný. Lehce a ničím nezatížen si plynul.
Svět se stal úžasným místem k bytí.

Radosti zamilovanosti a lásky

 

Kdy to skončilo? Proč to skončilo?
Kdejaký vědec by mohl namítnou: „Pouze chemické reakce těla. Život sám a jeho všednost vás vrátila do reality.“ Jenže ona dnes už ví, že člověk si svou realitu tvoří sám.

 

Nikdo není oběť, pokud nechce.

Věří, že lze dosáhnout věčného stavu lehkosti. Dostat se do proudu v souladu s touhami své duše… Opět se napojit na sebe samotnou a dovolit si prožívat radosti se vším všudy ve společnosti svého partnera. Tak jako kdysi. V době zamilovanosti. I když ví, že nová zamilovanost nikdy nebude stejná. Nemůže, protože i oni jsou dnes jiní. Ale snad právě proto může být hlubší a krásnější.

Přemítala o lásce, o životě…
Převalovala se v posteli a spánek nepřicházel. Myslí jí kroužily scény z filmů, vzpomínky, prožitky. Ano, mohla vzbudit manžela klidně oddychujícího pod peřinou. Mohla beze slov vyjádřit, ať ukojí její hlad. Věděla ale, že jí nestačí uspokojit se pouze tělesně.

 

Dnes potřebovala něco mnohem víc

Potřebovala prožít intenzitu samotné lásky. Věděla, že od manžela se jí v takové míře nedočká… snad proto, že ani ona sama sobě ji neumí dát?

Sáhla si na břicho. Jen tak mimoděk se dotkla své kůže. Pohladila ji, jemně polaskala… a najednou to pocítila. Vlna lásky projela celý tělem, od prstů na nohou až ke konečkům vlasů! Pak vytryskla přímo z jejího srdce. Pomaloučku se rozplývala do všech stran. Pronikala do každé buňky. Jako brnění, mravenčení. Zaplavila ji taková něžnost, až ji to omráčilo. Sunula ruce po svých stehnech, hladila boky, paže, krk i tváře. Přejela přes prsa zpět na břicho…

Se zavřenýma očima se zkoumala. Tento „pohled“ na sebe samu neznala. Byl nový, zvláštní a tak nádherný.

Spatřila se očima lásky! Jak hebká pleť, pevné tělo, jemné křivky!

Stanula překvapena svou vlastní krásou, dokonalostí i moudrostí. Každý záhyb, každý vlas, každý chloupek si zasloužil její pozornost… srdce přetékající láskou… zahalena tmou se milovala sama se sebou.

 

Jsem Žena

Jsem Bohyně… i Čarodějka
Jsem moudrá… i ztřeštěná
Jsem zakořeněná – pevná a rovná – s hlavou v nebesích

 

Petra K.

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. IvWwzP napsal:

    evolution korea
    638IvWwzP[„<

  3. rysHvQ napsal:

    evolution casino
    621rysHvQ“_/

  4. Lenka napsal:

    Ono to určitě chce tu lásku pořád tak nějak udržovat. Můj manžel je velký romantik, což se mi pochopitelně hrozně líbí. Právě často si děláme například různé romantické výlety a tak. Teď jsme třeba strávili víkend v Praze v jednom luxusním hotelu a bylo to úplně perfektní. V Praze jsme toho stihli za tak krátkou dobu opravdu hodně, dokonce třeba i erotické masáže. :)

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.