Projekt Nezávislá žena

fotoVizi tohoto projektu jsem dostala, když jsem seděla na jedné z krásných pláží na Hawaii a pozorovala surfařku. Viděla jsem, jak jde do vody. Krásná, sebevědomá, odvážná a sama sebou. Napadla mě otázka: Co je to, co ji dělá tak atraktivní? A má odpověď byla: její NEZÁVISLOST!  

Jak taková nezávislá žena vypadá? Důvěřuje si, ví co chce, žije přítomným okamžikem, je milující a umí odpouštět.

Pracovala jsem v prostředí velké firmy v automobilovém průmyslu, což je mužská doména. Na většině jednání jsem byla jediná žena někdy i mezi 10 muži. Vždy jsem se navenek jevila jako sebevědomá a nezávislá.   Uvnitř jsem si ale nevěřila a jakákoliv kritika mě vyvedla z míry. Často jsem pak tak jako mnoho jiných žen převzala ve své kariéře některé mužské rysy chování a působila jsem chladně a tvrdě. My ženy máme však mnohem větší sílu, když jsme opravdu ženami. A tím nemyslím ufňukané, bojácné a manipulující.

Tak jak o tom mluvím  v mém videu, ženě, která má dostatek sebedůvěry, leží celý svět u nohou. Ze sebedůvěry plyne v našem životě naprosto všechno. Kvalita našich vztahů, naše práce, kreativita, náš vztah k dětem a naše radost ze života jako taková.

Během posledních let jsem si prošla naprosto zásadní transformací. Z ženy – jevící se ostatním jako nezávislá – jsem se stala opravdu nezávislou. S ženy závislé na svém partnerovi, na pravidelném příjmu, na jistotách, na tom, co si o ní myslí ostatní a ženou užírající se sebekritikou jsem se stala ženou, která ví co chce, má vysněnou práci, je kreativní, odvážná, má úžasné vztahy s muži a také ženou, vyzařující ženskost a přitažlivost nejen svým vzhledem, ale především tím, co se skrývá uvnitř. S mou vizí mi došlo, že přesně toto je mé životní poslání: Předávat mé zkušenosti ostatním ženám a podporovat je na jejich vlastní cestě k té opravdové nezávislosti!

Lucie Nováková

Odkaz na video: https://www.youtube.com/watch?v=Qx3eUwIbV1g

Odkaz na mé stránky: www.coachingbylucie.com

Facebook: https://www.facebook.com/Coachingbylucie

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. COXfAB napsal:

    evolution korea
    634COXfAB?$“

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.