Otevřela jsem se jiným možnostem léčby

Narodila jsem se 31. 1. 1990 ve znamení Vodnáře, s ascendentem ve Štíru a s energií prvku Voda. Voda je hodně uzavřená energie a moc toho o sobě nepoví. Dnes Vám ale budu vyprávět, jak jsem se vlastně dostala k celostnímu přístupu ke zdraví a k přírodní léčbě.

Vystudovala jsem střední zdravotnickou školu, nicméně moje cesta se už při studiu začala ubírat trochu jiným směrem…

 

Všechno to začalo ledvinovou kolikou

… a následným odebráním nefunkční pravé ledviny. Vlastně to byla spíš ta poslední kapka. Už od základní školy jsem totiž bývala často nemocná. Chřipky, angíny, záněty, málo tohohle, hodně tamtoho… Jedny prášky střídaly druhé a lékaři si mě předávali z ordinace do ordinace. Přišlo mi to dost zvláštní, že nikdo vlastně nevěděl, co je pravou příčinou mých zdravotních problémů.

A i když se můj stav dlouhodobě nelepšil, pořád jsem lékařům důvěřovala a nadále přijímala jejich doporučení a léčbu. Bylo mi však čím dál tím hůř. Postupně se přidávaly další a další problémy – bolesti hlavy, zad, kloubů, porucha štítné žlázy, problémy s trávením a vyprazdňováním, podvýživa, záněty močového měchýře, gynekologické potíže a konečně i ona nefunkční ledvina. O osobních problémech nemluvě.

Má cesta ke zdraví těla, mysli i duše

Dnes už ale vím, že se nic neděje náhodou a že bez všech těch problémů bych nebyla tím, kým jsem dnes a Vy byste teď pravděpodobně nečetly tyto řádky…

Když jsem se totiž otevřela i jiným možnostem léčby,
začaly ke mě přicházet přesně ty informace,
které jsem právě v tu chvíli potřebovala.

 

Začala jsem potkávat nové lidi, kteří mi ukazovali pro mě zatím neznámé obzory. Začala jsem číst moudré knihy, navštěvovat přednášky, semináře a kurzy. Užívat bylinky a čistě přírodní doplňky stravy. Všechno do sebe postupně až neuvěřitelně zapadávalo.

Nejen, že jsem objevila příčiny a řešení svých zdravotních problémů, pochopila jsem mnohem víc. Uvědomila jsem si, jak je všechno navzájem provázané, jak všechno souvisí se vším a nic se neděje náhodou. Moje zdravotní potíže, problémy ve vztazích s druhými lidmi…

Všechno mi najednou začalo dávat smysl.

Získala jsem celostní pohled. Pochopila jsem, že to já mám zodpovědnost za to, co se v mém životě děje – za to dobré i za to špatné. A že nikdo jiný než já se o mé zdraví nepostará.

 

Vzala jsem život do vlastních rukou

A dnes jsem relativně zdravý člověk, který si s většinou zdravotních problémů dokáže během pár dní poradit sám, jen s pomocí přírody.

Jasně, že nemám úplně všechno vyřešené, pořád je na čem pracovat, ale já už vím, že je to tak v pořádku, a že všechno má svůj smysl i čas. A co víc – moc mě to baví!

Upustit od vysokoškolského studia a zvolit raději školu života, bylo jedno z nejlepších rozhodnutí v mém životě. Mohla ze mě sice být magistra, ale já už dnes vím, že titul vlastně nic neznamená a že tím nejlepším učitelem je život sám.

Cesta ke zdraví

A protože cítím velkou potřebu sdílet svoje znalosti a zkušenosti s ostatními, pomáhám dnes lidem, kteří jsou v podobné situaci, jako kdysi já, porozumět jejich problémům a najít tu jejich vlastní cestu ke zdraví.

 

Zuzana HoffmannováZuzana Hoffmannová

zuzanahoffmannova.cz

autorka e-booku 7 kroků ke zdraví >>>
autorka 21 denního programu Cesta ke zdraví těla, mysli i duše

 

 

 

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Buddy napsal:

    Super exeitcd to see more of this kind of stuff online.

  2. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.