Nic se nestane, pokud vy samy nebudete chtít

BenchNení nic jednoduššího, než obviňovat druhé. Kopat kolem sebe a čekat, že za nás někdo něco udělá. Zcela zásadní je však začít samy u sebe. Vždy je to o vás, i když to možná nerady slyšíte.

Pokud hledáte pomoc, najdete ji. Stačí se podívat do zrcadla. V odrazu zrcadla najdete jediného člověka, který vám dokáže pomoci. Člověka, který vyřeší jakýkoliv problém, který budete mít.

Teprve tehdy, když si uvědomíte a přijmete fakt, že vám nemůže pomoci nikdo jiný než vy samy, teprve tehdy se věci začnou dít a měnit.

Druzí vás mohou inspirovat, ukazovat vám cestu, ale to vy se musíte rozhodnout, kterým směrem jít a postupně si začít tvořit svoji vlastní cestu. To vy musíte vzít život do svých rukou.

Možná jste zděšené, když si to uvědomíte. Zároveň možná cítíte určitý náznak, závan svobody, obrovského prostoru, který můžete využít.

Vše, o čem sníte, to vše můžete mít. Je jen jediná věci, která to může zmařit a zabránit tomu. VY. Jen vy samy, pokud to vzdáte, pokud přestanete věřit, pokud se otočíte a začnete pochybovat, jen to vás může zastavit.

Ne každý to má jednoduché. Ale to, kde je, je způsobené tím, co dělal doteď.

Andy Winson

Možná si NEVĚŘÍTE. Nevěříte, že byste se mohly zbavit svých návyků, že byste jednou mohly uspět a přestat počítat kalorie, přestat hlídat každé sousto, přestat porovnávat a poměřovat své tělo… Mluvíte o tom ale někde v koutku duše nejste přesvědčené, že byste dokázaly věci změnit, že by se to opravdu mohlo stát skutečností.

Možná máte strach. Strach ze změny, z reakcí ostatních lidí, z toho, co vyplyne na povrch. Strach z neúspěchu ale i z toho, že byste mohly uspět!

Přemýšlejte nad tím, jak si začít věřit. Jak si uvěřit, že máte šanci to změnit. Protože i vy dokážete věci změnit, pokud se pro to opravdu rozhodnete.

„Pokud tajně nevěříte v sebe, tak budete tajně sabotovat svůj úspěch. Eliminujte pochybnosti o sobě, strachy a jakékoliv pocity, že jste něco méně nebo že nejste dost dobří a pozdvihněte své vědomí k tomu, že jste se narodili, abyste dosáhli na ta semínka skvělosti, která jsou ve vašich genech. Dnes je váš den. Zmocněte se ho a stanete se tím, kým se chcete stát. Už víc nečekejte. Udělejte to teď.“

John Assaraf

Martina Benešová

www.martinabenesova.cz

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. jcXUqP napsal:

    evolution korea
    408jcXUqP“+\

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.