Nedovolte penězům, aby rozbily Váš vztah!

Dobrý den drahé dámy, dnes se chci s Vámi podělit o jedno velmi ožehavé téma a to jsou vztahy a peníze. Rozhodla jsem se tento článek napsat po ne příliš šťastném období, kterým prošla má rodina i mí přátele. Ale protože jsem životní optimista, říkám si, že všechno zlé je pro něco dobré a doufám, že Vám můj příběh s radami pomůže proplout životem financí lehčeji.

Chci na úvod poukázat na dva důležité momenty, které mě přivedly k napsání dnešního článku.

Jedním je příklad mých rodičů, kteří se po 26 letech manželství rozvádějí a hádejte, kde je zakopaný pes. Ano, v penězích. Má máma dlouho nemohla najít práci, jakožto vyzrálá padesátnice, i když s univerzitním titulem, nemá ve svém oboru uplatnění. A tak zdravotní problémy nastartovaly čas strachu a nesmyslného „čekání na Godota“. Její život se proměnil a její životní energie klesala s narůstajícím tlakem mého otce, ať si najde práci, ať neustále nečeká a „nehnije doma“. Že je to pro něj těžké živit celou rodinu a že by se měla snažit.

Čas utíkal jako voda a ani po 10 letech se nic nezměnilo. Můj otec ztratil víru, že si něco máma najde, potom ztratil úctu k milované osobě a nakonec vše skončilo rozvodem. A víte, stačilo by, kdyby se máma aktivizovala a našla jakoukoliv práci. Její život by se změnil, neztratila by milovanou osobu a teď by nebyla sama na stará kolena. Teď si práci konečně našla, ale to už je pozdě! Samozřejmě, že situace byla více komplexnější, ale hlavním problémem byly peníze, jejich nedostatek a způsob výdělku a spotřeby.

Nedovolte penězům, aby rozbily Váš vztah!

Druhý příběh je z mladšího prostředí. Má velmi dobrá kamarádka se brzy provdala. Ještě studovala vysokou školu, když si brala svého muže. Stavěli v té době barák za pomoci jejích rodičů, ona si přivydělávala učením Aj a on chodil do práce, do školy a držel rodinné finance. Čas letěl a oba dostudovali, ona si našla práci, on povýšil. Jejich společný čas se smrsknul na víkendy a to ne všechny, kvůli jeho víkendovým službám. Oba chtěli mít útulný domov, a tak tvrdě pracovali, ale nikdy si nesedli, aby se podívali na jejich finance, na to jak kdo přispívá. Kolik potřebují každý měsíc vydělat, aby žili a budovali. Proto se on cítil velmi zatížen podporou rodiny a ona se svázanýma rukama, že nemůže nakoupit a zvelebit jejich hnízdečko jak by chtěla.

Celá situace se vyhrotila, když si mermomocí zakoupila na půjčku své tetičky matraci, která byla v daný okamžik příliš drahá a podle něj nepotřebná. On již neměl více schopností čelit dalším splátkám, hypotéka byla veliká, tlak rodiny také a rozmarnost manželky v daný moment také. Celá situace skončila velkou hádkou, naházeli na sebe velkou špínu, obrázek o lásce se rozplynul a nyní jsou v rozvodovém řízení. A za všechno zase mohou peníze a neurovnané poměry.

Takhle bych mohla pokračovat dále… můj bratranec, ač velmi dobře situovaný, se rozvádí také, protože jeho manželka rozhazovala natolik, až nebylo co a penízky se rozkutálely i se střípky rodinného štěstí. Ovšem co z toho všeho plyne?

Že jedním, a velmi důležitým, klíčem ke štěstí je
mít naprosto jasno v rodinných financích.

Hlavní je sednout si a nebát se o nich mluvit. Dát hlavy dohromady a vyložit karty na stůl. Kdo jak vydělává, kdo bude na co přispívat. Je důležité si spočítat kolik peněz rodina potřebuje pro přežití, co je pro ně dostupný standard a co už je nadstandard.

Já Vám chci nyní představit systém, který je světově uznávaný a mnou osobně vyzkoušený. Je to systém T. Harv Eker (bestselerista a autor knihy Millionair’s Mind). Tento člověk je jedničkou na trhu financí společně s Robertem Kiyosakim (autor knihy „Bohatý táta, chudý táta“).

 

Rady na začátek společných financí

  • je důležité si ujasnit, že finance jsou oběživo. Vždy budou přicházet a odcházet do našich domácností a věřte mi, že utratit peníze je mnohem jednodušší a rychlejší než je vydělat. Proto buďte opatrné při stanovování svých limitů, procent a způsobu jejich konzumace.
  • vždy přemýšlejte, když peníze utrácíte, jakým způsobem je investujete. Jestli to, co jste si koupily, Vám přinese zpětnou hodnotu nebo jsou to jen peníze vyhozené do větru (ano, hovořím přesně o koupi nových šateček, dvacátého páru bot, nové kabelky, i když už jich pár ve skříni máte, líčidla atd.)
  • Při tvorbě rodinných financí buďte přísné samy na sebe, rozhodné a hodně diskutujte. Bavte se o tom, jak to bude vypadat, komunikujte své potřeby. Ale buďte i realistické, tolerantní a otevřené k úsporám dnešním pro zisk budoucí. Dívejte se dopředu na to, co můžete mít, když neutratíte všechno teď, ale peníze chytře investujete.

 

T.H.Eker sytém je jednoduchý

A vysvětlím to tak, jak jej používáme s mým mužem. Založili jsme jednoduchou excelovskou tabulku, do které si zapisujeme každý výdaj, ale opravdu každý (i lahev s vodou, rohlík v samoobsluze, i lízátko pro dítě), který za den uděláme. Pro ty, co budou chtít, mohu osobně zaslat naši tabulku, ať vidí, jak vypadá.

 

Můžete mít následující účty:

  • OSOBNÍ: můj osobní účet a účet mého muže (peníze na vlastní spotřebu, dary, etc.)
  • ŽIVOTNÍ NEZBYTOSTI: nezbytné výdaje na udržení života a domácnosti (jídlo, nájem, energie, oblečení, telefon, doktoři, školní výdaje atd)
  • ZÁBAVA: jakýkoliv druh zábavy, kdy jdeme spolu (večeře v restauraci, dovolená, cestování, kulturní akce atd.), tento účet musí mít na konci každého měsíce 0,-Kč zůstatek. Je důležité si i život užívat, jinak by to nestálo za nic.
  • VZDĚLÁNÍ: jsou výdaje určené pro naše vzdělání a zvyšování kvalifikace (knihy, semináře, soukromí učitelé, kurzy etc.)
  • ÚSPORY: je účet, ze kterého se bere pouze v případě větších plánovaných výdajů (dovolená, koupě auta, spotřebičů, nutné větší opravy, investice)
  • FINANČNÍ SVOBODA: je účet, ze kterého se NIKDY peníze nevybírají (je důležitý pro vybudování a udržení kredibility u finančních institucí)

 

Nedovole penězům, aby rozbily váš vztahKaždý měsíc si napíšeme celkovou sumu příjmu, vezmeme 10% a ty si rozdělíme jako kapesné mezi nás na naše osobní účty. Zbylé peníze (jakožto nových 100%) jdou následovně procentuelně na účty ostatní. My jsme ve stádiu, že procenta jednotlivých účtů jsou rozdělena následovně:

– životní nezbytnosti (30%)
– zábava (10%)
– vzdělání (5%)
– úspory (40%)
– finanční svoboda (15%)

Naší prioritou je koupit si byt nebo postavit dům, spoříme více, protože jsme vášniví cestovatelé a teď jsme zrovna u mé tchýně ve Venezuele. Přestali jsme žít prostým konzumním životem, nevyhazujeme peníze za zbytečnosti a opravdu kupujeme jen to nejdůležitější. Spíše vařím doma a penízky ušetřené pak projíme na dovolené :) Pokud máme nějaký měsíc přebytek na účtu „životních nezbytností“ pak peníze uložíme do „úspor“. Pokud však dlužíme a jsme v mínusu, pak se snažíme v dalším měsíci přitáhnout opasek.

 

Není účelem navýšit procenta,
ale spíše přehodnotit způsob konzumace.

Chápu, že ne každá rodina vydělává spoustu peněz. My s mužem vyděláváme kolem 35.000 mesíčně. Já jsem na mateřské a on Marketingový manager v začátku kariéry. Ale i tak si žijeme podle mě velmi komfortní život. Vše je otázkou pouze osobní disciplíny, plánování a podnikavosti. Nenechte se nikdy vláčet marketingovými bludy velkých společností, mějte svou hlavu a pokud chcete mít ve financích jasno, pak si stanovte jasný cíl pro co spoříte, proč peníze vyděláváte, na co je utrácíte a jaký život chcete vést za 5, 10, 20, 40 let.

Tato metoda osobních financí Vás povede přes příznivé i nepříznivé období. Pokud si povedete svoje účty poctivě, pak Vás nezaskočí žádná finanční krize. Budete mít své úspory, jisté finanční rezervy. Pokud se Vám doma něco porouchá nebo se naopak objeví příležitost k dobré investici, budete mít „zlatou husu“ v záloze.

Nebojte se s procenty hýbat. Nic není fixní, ale důležité je vždy ukládat na všechny účty, i kdyby to měla být 1,- Kč měsíčně. Přizpůsobte si svoje finance svým potřebám, snům a vizím a pokud budete mít jakékoliv otázky, klidně se ptejte. Protože ten, kdo se ptá, ten se dozví, v životě se neztratí a hlavně se naučí to, co se druzí báli zeptat a na sobě zlepšit.

Přeji Vám hodně úspěchů a pokud máte jakákoli dotaz nebo byste chtěli vidět mé osobní finance, ráda se s Vámi podělím o svou tabulku, která nás s Carlosem vede již rok a půl naším životem. Já jsem vystudovaný ekonom a vidím peníze jako hru čísel, každé numero mi něco řekne, napoví. A hlavně čísla jsou skvělí rádci v životě.

Pokud si nevíte s něčím rady, vždy se zeptejte čísel.

 

Ing. Zlata Botero Vašková
www.mumteaching.com

 

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Bětka napsal:

    Ano, naprosto souhlasím!!! Takovou tabulku vedeme už několik měsíců a velice nám pomáhá.

    • alex erom napsal:

      DIE WUNDERBARE FRAU, DIE MICH AUS SCHULDEN RETTET

      Die wundervolle Frau, die mir einen Kredit gewährt hat und heute schuldenfrei ist. Dank der gutherzigen Frau, die mich aus finanzieller Last befreit hat und heute nach vielen schlechten Erfahrungen von vielen Kreditinstituten wieder schuldenfrei bin, hätte ich nie gedacht, dass es so einen guten Kreditgeber noch gibt, bis mir eine Freundin diese wunderbare Person vorstellt Frau Frau SUSANE WOLFGANG Kreditgesellschaft, die mir ein Darlehen zu 3% gewährt hat, ich habe endlich 8000 Euro bekommen, habe ein eigenes Geschäft, auch du kannst schuldenfrei sein, suche einen Kredit zur Gründung eines Unternehmens, Autokredit, Hausrechnung oder Studiengebühren Kontaktieren Sie sie noch heute jederzeit per E-Mail: susanewolfgangkredit@gmail.com,
      WhatsApp; +447537146783

      • Sabina Vodickova napsal:

        Nabídka půjčky do 15 minut po schválení

        PŘEVOD PŮJČKY NA VÁŠ ÚČET DO 60 MINUT
        Nebankovní soukromá půjčka 24 hodin Rychlá a spolehlivá finanční půjčka s nabídkou 50 000 až 25 000 000 Kč) s úrokovou sazbou 2%. Půjčka se splácí měsíčně a trvá po dobu tří (3) měsíců od obdržení půjčky. Půjčka bude poskytnuta bankovním převodem, vše do 24 hodin, za velmi výhodných podmínek. Tato výjimečná nabídka platí pro celou Českou republiku. Pro více informací. E-mailem: sabinavodickova8@gmail.com

    • Selena jesus napsal:

      Hallo an alle, die suchen Sofortkredit Angebot zum günstigen Zinssatz 3% Jetzt bewerben, hier eine Goodnews für Sie mit einer Frau, der Sie vertrauen können Frau Susane Wolfgang Kreditgesellschaft, suchen Sie Kredite?
      Autokredite
      Studiendarlehen.
      Hypothekendarlehen.
      Eigenheimdarlehen.
      Kredit-Builder-Darlehen. Medizinische Kredite
      Kredite zur Schuldenkonsolidierung.
      Zahltagdarlehen
      Privatkredite,
      Geschäftskredite
      oder in negativer Belastung, kontaktieren Sie uns noch heute kein Betrug getestete und vertrauenswürdige E-Mail; susanewolfgangkredit@gmail.com,
      WhatsApp;+447537146783

    • Sabina Vodickova napsal:

      Nabídka rychlých a bezpečných půjček
      Nabízíme osobní a komerční půjčky na nemovitosti, firmy atd. z 50 000 Čechů na 400 000 000 Čechů. s nízkou úrokovou sazbou 2 %. Naše půjčky jsou jednoduché a rychlé. Výše měsíční splátky a pevná úroková sazba silně závisí na povaze, výši a době trvání úvěru. Doba splácení od 12 měsíců do 360 měsíců a více. Dostupnost výše úvěru do 2 dnů Zajištění důvěrnosti je jednoduché, rychlé a 100% zaručené. a náš formulář žádosti je velmi snadné vyplnit. V případě zájmu pošlete e-mail a požádejte o přihlášku. sabinavodickova8@gmail.com

  2. Lenka napsal:

    ja si takuto tabulku vediem od roku 1997, odkedy pracujem…mnohi nechapali a nechapu naco a preco, ale ked som si v hotovosti kupila to ci ono, tak boli prekvapeni…jednoducho Vas zostatok a cisla nepustia…v case ked som s tym zacala, som ratala kazdu korunu, teraz by som to uz robit nemusela, ale prave preto to robim, je to uz taky navyk otvorit si to na 2 minutky denne a zapisat (ako umyt si vecer zuby)…niektore kamaratky s tym aj zacali a nevydrzali, paradoxne potom mali financne problemy, isli do rezerv a radsej to nechceli vidiet, riesit, ved nejako bude…

    • Sona napsal:

      Myslím, že když máte neodolatelnou potřebu peníze utratit, tak je utratíte a nezáleží na tom, jestli si výdaj zapíšete nebo ne. Já jsem na psaní a hlavně na učtování lempl a nikdy jsem si nic nezapisovala a finanční problémy jsem neměla. Problém je v tom, že nekupujete spontánně a hned cokoli uvidíte. Vybavení jako pračka, lednička, se dá koupit po zralé úvaze a po prozkoumání trhu. Zboží všeho druhu je všude nadbytek a když nekoupím dnes, tak mi vůbec nic neuteče, obchodník bude moc rád, když koupím zítra nebo pozítří.

      • Eva P. napsal:

        Vybavení jako pračka a lednička se snad kupuje, když staré doslouží, ne? A řekněte mi, jak si mám dát čas několik dnů na průzkum trhu, když mi lednice nebo mrazák přestane fungovat ze dne na den a potraviny se kazí, nebo když je nás doma víc a pere se obden? Mám maximálně pár hodin na to abych zjistila, který obchod ve městě má nejlepší nabídku.
        Obchodníkovi je to jedno, jestli koupím dnes nebo pozítří, ale mně v naléhavých případech to jedno není.

    • Zlatka napsal:

      presne tak Leni, takto resi svou situaci 99% lidi a podle toho je i rozdelen svet. Podle Roberta Kiyosakiho 95 % lidi pracuje pro jistoty a penize, tito lide budou vzdy chudi a vzdy zavisly na jednom prijmu a zbylych 5% jsou investori a majitele, pro ne pracuji penize. To jsou lide zvykli planovat sve nakupy, investice a tvori si pouze aktiva. Proto i svetove bohatstvi lezi v rukou pak sikovnych lidi. Vim ze toto je na delsi debatu, ale presne jak rikate 2 min denne bychom si pro planovani nasi budoucnosti meli venovat, pokud chceme vedet, kam jdeme. Pokud ne, pak nam nas zivot naplanuji jini i financne.

    • jacob napsal:

      Hallo an alle, die ein Sofortkreditangebot mit niedrigem Zinssatz von 3% suchen. Bewerben Sie sich jetzt, hier ist eine gute Nachricht für Sie mit einer Frau, der Sie vertrauen können.
      Autokredite
      Studiendarlehen.
      Hypothekendarlehen.
      Eigenheimdarlehen.
      Kredit-Builder-Darlehen. Medizinische Kredite
      Kredite zur Schuldenkonsolidierung.
      Geschäftskredite
      oder in finanzieller Belastung, kontaktieren Sie uns noch heute kein Betrug getestete und vertrauenswürdige E-Mail; susanewolfgangkredit@gmail.com,
      WhatsApp;+447537146783

  3. Monika napsal:

    Dobrý den,
    chtěla bych Vás poprosit o zaslání tabulky. Děkuji Vám

  4. Zlatka napsal:

    Drahé dámy a přítelkyně,

    děkuji Vám, za vaše komentářem. netušila jsem, jakou debatu rozpoutáme ale jsem velmi ráda, že se ptáte.
    My jsme s manželem začnali tak, že naše nezbytnosti byli více jak 50%, prostě naučilo nás to počítat a jak se zvedal příjem, tak jsme procenta upravovali, je důležité jak píše Lenka, aby vás čísla nepustila do zbytečného vyhazování a spíše vás navedla….pokud nemám dostatek peněz, ani na pokrytí základních potřeb a vaše výplata je malá, jako moje mateřská dnes je 3800 Kč, tak se prostě musím snažit o navýšení příjmů. Je mnoho způsobů jak to udělat, podnikáte online, offline, přijmete brigádu, máte druhý job, začnete si z výplaty budovat aktiva (peníze co budou pracovat pro vás), místo neustálého vyhazování za pasiva…..proste musíte se naučit zacházet se svými čísly a věřte, sakra vím jak je to těžké. Měla jsem i výčitky, když jsme byli v červených číslech, že jdu koupit rohlíky pro děti, ale pak jsem to otočila a začala hledat další příležitosti, ořezala jsem nezbytnosti jako je oblečení, tretky, kterých kupujeme dost třeba i pro děti. Více jsem vařila pro manžela do práce, aby neutrácel za obědy atd.
    Ted je to jiné a finance si vedeme pořád, jen to nám zajišťuje klid, kdykoliv víme, co si můžeme dovolit.

    Všem kteří mi napíší o naši tabulku ji ráda zašlu, omlouvám se těm, co to již udělali a ještě ji neobdrželi. I já mám hodně běhání ve svém životě, ale prosím kdo ji chce začít využívat napiště mi na můj email zlata.vaskova@gmail.com a a v přísťím týdnu ji obdržíte. S láskou všem, co záleží na vašich životech a vaší budoucnosti.

    Zlatka

  5. Zuzka napsal:

    Už nějakou tabulku mám, ale i tak bych Vás chtěla poprosit o zaslání taublky. Děkuji moc a krásný den.

  6. Michala napsal:

    Zajímavé téma. Zajímavé rozdělení. Prosím o zaslání tabulky. Děkuji

  7. Kamila Sýkorová napsal:

    Velmi zajímavé téma, já se snažím už několik let si udělat přehled kolik utrácím a za co. Teď když jsme rodina a já na mateřské, tak to pociťuju jako velmi důležité téma. Bohužel má disciplína je nedostatečná:( peněženka plná paragonů a na poličkách další, co jsem ještě nezapsala:(Stále hledám optimální systém. Prosím o zaslání Vaší tabulky, třebas se chytnu tentokrát… Díky

  8. Monika Jandová napsal:

    Prosím o zaslání tabulky – snad pomůže :-)
    Krásný den a děkuji.

  9. Eva P. napsal:

    Paní Zlato, nemůžu souhlasit s větou: „A víte, stačilo by, kdyby se máma aktivizovala a našla jakoukoliv práci.“ Z jiného místa vyplývá, že Vaše maminka měla nějaké zdravotní problémy, je to ve větě: „A tak zdravotní problémy nastartovaly čas strachu a nesmyslného “čekání na Godota”.“
    Opravdu si myslíte, že mohla najít JAKOUKOLIV práci? Vím dobře z vlastní zkušenosti, že pro nemocného člověka je to těžké, ne-li téměř nemožné. Nevezmete práci za každou cenu, i když víte, že na ni fyzicky nestačíte.
    Zvlášť v kontextu s těmito stránkami, které nás mají učit, že se máme mít rády a vyjít si vstříc, mi to připadá nesmyslné.

  10. Martina napsal:

    Moc děkuji za podnětný text k zamyšlení a prosím též o zaslání tabulky :) Děkuji.

  11. Baruss napsal:

    Dobrý večer,
    chtěla bych Vás poprosit o zaslání tabulky. moc děkuji.

  12. JIM BUFFER napsal:

    Požádat o půjčku rychlý a pohodlný způsob, jak zaplatit účty a obnovení financování projektu v nízké úrokové sazby ve výši 3% na nás ještě dnes kontaktovat prostřednictvím: trustfunds804@outlook.com. Úvěr je třeba nabídku úvěru náš minimum je 1,000.00 Volba vypůjčení nějaké peníze, Jsem certifikovaný registrace a věřitelé důvěryhodně, můžete nás ještě dnes kontaktovat, pokud máte zájem. Stáhni úvěru, kontaktujte mě pro více informací o procesu úvěru jako podmínek půjčky a výše úvěru bude převedena na vás. Potřebuji vaši okamžitou reakci, pokud máte zájem

  13. Pastor Andrew napsal:

    Dobrý den bude nabízet úvěr na 2% úrokovou sazbou, pokud jste v nouzi ve všech druzích úvěrů NAPIŠTE NÁM pastorandrewloanfirm@outlook.com

  14. Jose napsal:

    ahoj všichni jmenuji se José a já jsem z češtiny, chci rychle využít tuto příležitost, abych řekl komukoli, kdo potřebuje půjčku, protože jsem si půjčil 200 000 dolarů od firmy Stella Rene, tato společnost je skutečně bezpečná a zajistite ji a prosím ji nepochybujte, protože ona dělá skutečný a legální půjčku, takže když někdy potřebujete naléhavou půjčku a pomozte prosím kontaktujte e-mail nyní {mrsstellareneloanfirm1@gmail.com} pro vás rychlé, bezpečné a bezpečné úvěrové důvěře jí protože pomohla mnoha lidem z jiných zemí, takže chci, aby moji dobří lidé byli šťastní a chci, aby všechny naše problémy byly u konce, dnes jsem tak vzrušený, protože se mi dnes dostalo úspěchu na můj úvěr a všichni díky Stelle Rene za částku půjčky, kterou mi poskytne, a prosím, když potřebujete půjčku, kontaktujte prosím Stellu Renéovou a získejte bezpečnou půjčku, abyste dnes vyřešili všechny vaše problémy.

    Jose

  15. SunShine Loans napsal:

    Ahoj všichni Jsem paní Juliana Lopezová z Texasu, USA. Rád bych se podělil o Boží dobrota v mém životě po tolika měsících, kdy jsem se snažil dostat půjčku na internet a byl jsem scammed, takže jsem se stal neklidným a zoufalým při získávání půjčky od legitního věřitele online. Ale jak to Bůh udělal, viděl jsem komentář od přítele zvané Anabel a ona mluvila o této legitímné úvěrové společnosti, kde získala půjčku rychle a bez stresu, takže mě představila ženě zvanou paní Linda Mooreová, která ovládá společnost Sun Shine Loan Company, tak jsem požádala o úvěrovou částku ($ 900,000.00USD) s nízkou úrokovou sazbou ve výši 2%, takže úvěr byl schválen a uložen na můj bankovní účet za méně než 24 hodin, tak jsem byl schopen se dostat zpátky na nohy, aby mé zlomené podnikání běží a také splatit své účty, tak jsem radí všem z vás, kteří mají zájem o získání půjčky bez zajištění, bez kreditní šeku, bez podepsat s pouze 2% procentní úroky míru a lepší splátkové plány / plán, kontaktujte prosím paní Linda Moore, můžete ji kontaktovat prostřednictvím svého e-mailu: sunshineloancentres2016@gmail.com whatsapp: +19292227999

  16. Ahoj všichni, jsem zde, abych svědčil o tom, jak jsem dostal svůj úvěr od Larryho Finance poté, co hodně falešných věřitelů mi odepřelo možnost získat půjčku zde v tomto fóru. Pan Larry Scott Gregory mi pomohl s rodinou s půjčkou 35 000 Kč. Poté, co jsem ztratil téměř 1000 Kč na podvodníky. Pan Larry Scott Gregory mě ujistil, že mi pomůže, zpočátku jsem odmítl uvěřit, až se konečně setká s jeho slibem.

    Pokud potřebujete originální půjčku, musíte ji okamžitě kontaktovat emailem: larryfinance@yahoo.com nebo WhatsApp: +2348125943569. S pozdravem
    Philip Ray Hudson

  17. Latifa napsal:

    Ahoj všichni moje jméno je Latifa ze Saúdské Arábie, jsem tady, abych svědčil o tom, jak jsem dostal svůj úvěr od Eazy žraločí půjčky poté, co jsem několikrát aplikoval od různých úvěrů věřitelů, kteří tvrdili, že také svědčí přímo v tomto fóru, myslel jsem, že svědectví, a já jsem ji ale nikdy neposkytl půjčku. Až můj přítel mě představil (eazysharkloan247@gmail.com), kteří mi pomohli s půjčkou, kterou jsem požádal, tak to udělali, jak slíbili bez jakéhokoliv zpoždění. Nikdy jsem si nemyslel, že stále existují spolehliví věřitelé půjček, dokud jsem se nesetkal s žralokem Eazy, nevím, jestli někdo nějakým způsobem potřebuje laona, můžete kontaktovat Eazy žralok půjčku prostřednictvím e-mailu (eazysharkloan247@gmail.com). nebo navštivte jejich webové stránky
    (http://gulf-loans.intelbis.com/)

  18. mike napsal:

    Potřebuješ půjčku? eazysharkloan247@gmail.comJedná se o registrovanou a certifikovanou úvěrovou společnost, garantovanou a vládou certifikovanou, provozujeme mezinárodní úvěrovou společnost v různých zemích a poskytujeme půjčky jednotlivcům, firmám, institucím, podnikatelským organizacím a lidem všeho druhu po celém světě . Potřebujete půjčku za jakýmkoli účelem? Jste ve finančním problému Potřebujete finanční řešení Eazy Shark půjčka společnost s ručením omezeným je řešením všech vašich finančních problémů, naše půjčky jsou snadné, levné a rychlé. Kontaktujte nás ještě dnes, abyste požádali o půjčku, můžeme Vám zajistit půjčku, která bude vyhovovat vašemu rozpočtu pouze s úrokovou sazbou 2,5%. zainteresovaných žadatelů
    nás kontaktujte emailem: (eazysharkloan247@gmail.com)…

  19. Mehmet Hakan napsal:

    Kreditní služba je k dispozici zdarma a bez zajištění. Jsem osoba, která nabízí mezinárodní půjčky. S kapitálem používaným k poskytování krátkodobých a dlouhodobých půjček v rozmezí od 5 000 do 95 000 000 EUR pro všechny vážné lidi, kteří splňují skutečné potřeby, je úroková míra v průběhu času nad 2%. Nabízím finanční půjčky v následujících oblastech: Hypotéka, Investiční úvěr, Autopůjčovna, Osobní půjčky, Vypořádání dluhů, Firemní nadace, Zdravotnické potřeby Více … Mám profesionální spokojenost všech uchazečů do maximálně 72 hodin nebo dokonce 3 dny po obdržení Aplikace. Vážné lidi, pošlete e-mailem. E-mail: mehmethakan117@gmail.com

  20. Anar Mamedov napsal:

    JAK JSEM MÁ PŮJČEK

    Pozdravy všem čtením tohoto komentáře !!!

    Jmenuji se Anar Mamedov. Jsem venku, abych vám doporučil úsilí společnosti Mr.roberth, potřeboval jsem konsolidační úvěr ve výši 60 000 dolarů a jakmile jsem v úterý ve středu minulého týdne přijal kontakt s firmou Mr.roberth Loan a v pátek minulého týdne jsem obdržet upozornění od mé banky (Royal Bank of
    Scotland Group), že byl fond převeden, chci, aby se všichni na této stránce obrátili s panem Mrstebertem nyní prostřednictvím e-mailu o tom, jak získat půjčku, protože jsem od nich dostal půjčku a jsem velmi šťastný, takže je nyní kontaktujte.

    Email: roberth_tomson001@outlook.com

    Dík!

  21. Gary Derek Beckett napsal:

    If you are seeking a Bank Guarantee (BG), SBLC for Lease or Purchase, we are the best financial institution to help you to secure verifiable and easily monetized BG, SBLC and other financial instruments. At SPOT FINANCE, we are a group of experienced bankers, seasoned brokers with years of experience in the financial instrument industry. We deal directly with reliable Providers of BG, SBLC, MT109, MT799, MT760, Loans, Sale and Lease of Financial Instruments issued by Top rated global banks.

    Our procedure is TIME SAVING and transparent. With us, you can secure any denomination of BG / SBLC from 10M to 10B (EURO / USD) in time for use in Heavy / Light project financing anywhere in the world.

    Basically, we are here to help you move your business to the next level.

    Anticipating your interests,
    Email: info.spotfinanceltd@gmail.com
    Skype: spotfinanceltd

    Sincere regards,
    Gary Derek Beckett
    SPOT FINANCE LTD

  22. Mehmet Hakan napsal:

    Nebankovní půjčka za 48 hodin. Potřebujete financování pro váš dům, pro vaši firmu, koupit auto, koupit motocykl, vytvořit vlastní podnik, nepochybujte o své osobní potřeby. Nabízím osobní půjčky od 50 000 Kč do 60 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 2%. Nezáleží na výši. Ve své žádosti o úvěr uveďte přesnou částku, kterou chcete uplatnit, a datum splacení. Pošlete nám své osobní půjčky e-mailem: mehmethakan117@gmail.com

  23. Seang napsal:

    Dobrý den, chci testinfy o tom, jak jsem dostal svůj úvěr z finfastloanavailable@gmail.com půjčky Company LTD.
    Když byla ztracena veškerá naděje, poskytli mi úvěr ve výši 150 000 Kč. dne 3. dubna 2019 vypořádat své dluhy a založit vlastní firmu. Jsem dnes tak šťastná, že mi Finfast úvěrová společnost poskytla částku půjčky, kterou jsem požadovala.
    Píšu tuto zprávu, protože se domnívám, že to může být pro vás důležité
    tam vážně potřebují opravdovou půjčku v jiném, abys neupadl do špatných rukou při hledání
    odpovědný úvěr, důrazně doporučuji kontaktovat tuto společnost prostřednictvím e-mailu (finfastloanavailable@gmail.com).

  24. David Moore napsal:

    dobrý den jsme úvěrová organizace, nabízíme 2% úrokovou sazbu úvěru pro obě společnosti a jednotlivci od 18 let, úvěr se pohybuje od 15 000,00 Kč do 150 000 000 000 Kč naše měsíční splátka úvěru
    je flexibilní, ale musíte mít práci a přiměřený měsíční příjem, nebo pokud jste samostatně výdělečně činná osoba
    je také lepší, jsme oprávněnými věřiteli věřitelů téměř deset let, máme novoroční promo
    klientům, půjčovat a vyhrát cenu, jako jsou vozidla, pračka, televize atd
    zájem o tuto úvěrovou nabídku od nás. napište nám: (finfastloanavailable@gmail.com).

  25. petra helcova napsal:

    Dostali jste se do nelehké finanční situace a nevíte kam se obrátit protože v bance vám vaši žádost z nějakého důvodu zamítli. Nyní můžete využít této skvělé příležitosti a získat výhodný finanční úvěr od 40.000 Kč až do 50.000.000 Kč se splatností kterou lze nastavit až na 240 měsíců Vyřízení všech potřebných formalit včetně vyplacení financí už do 24 hodin od podepsání úvěrové smlouvy. Zcela zdarma a nezávazně žádejte na emailu: petrahelcova@gmail.com whatsapp +420607476514

  26. LENDER.CITIES.CO napsal:

    Potřebujete finanční pomoc? Jste v nějaké finanční krizi nebo potřebujete finanční prostředky pro zahájení vlastního podnikání? Potřebujete finanční prostředky na úhradu svého dluhu nebo na splacení svých účtů nebo na zahájení dobrého podnikání? Máte nízké kreditní skóre a je pro vás obtížné získat kapitálové služby od místních bank a jiných finančních institucí? Zde je vaše šance získat finanční služby od naší společnosti. Nabízíme jednotlivcům následující financování – * Komerční financování
    * Osobní finance
    * Obchodní finance
    * Stavební financování
    * Obchodní finance a mnoho dalších: a mnoho dalších s úrokovou sazbou 3%;
    Kontaktujte nás na adrese: lendercities.mlc01@outlook.com
    Mobile / whattsApp +919582259838 — +15123729576)

  27. tj30.1969@gmail.com napsal:

    Požádejte o jeden nebo více okamžitých kreditů online do 500 000 Kč a získejte peníze do 24 hodin (2 dny pro nové zákazníky).
    Další informace: tj30.1969@gmail.com

  28. Anna Jana napsal:

    Nabízím vám jediný financní pujcku od prímého investora od 50 000 do 60 000 000 Kc. Tato nabídka platí pro celou Ceskou republiku a pro všechny obcany. Splatnost tohoto úveru muže být stanovena na 240 mesícu s možností predcasného splacení za jakoukoli cenu a bez zvýšení. Vezmete úver v plné výši a zaplatíte své prostredky do 24 hodin. Chcete-li pujcit, napište na adresu: kdfin11@gmail.com

  29. Marcela Krejsova napsal:

    50 000 až 25 000 000 Kč (jedinečná nabídka bezkonkurenční půjčky v České republice) Zabýváme se – poukázkami, půjčkami, konsolidací, oddlužením, realizací – finančními prostředky na podnikání, bydlení, rekonstrukcí, splácením pohledávek. Jste za rychlým a snadným řešením finanční situace od soukromé osoby s okamžitou implementací do 24 hodin v kanceláři. Garantujeme důvěrnost, solidní jednání, 100% řešení s jasnými podmínkami pro klienty starší 18 let: zaměstnanci, důchodci, studenti, matky na MD, dpp, nechte nás vyřešit vaše obavy a e-mail: marcela.krejsa01@gmail.com

  30. Sapicek napsal:

    Třeba taková špatně vybraná půjčka dokáže se vztahem dobře zamávat, tomu věřím. Nicméně to není to nejhorší co se může stát. Daleko horší může být se dostat do nějakých problémů kvůli nevhodně vybrané půjčce. Naštěstí na to již existují různé nástroje a srovnávače. Jeden takový znám a odkaz na něj je zde – https://www.fintest.cz

  31. Radka napsal:

    Peníze jsou sice důležité, ale nejsou všechno :-) . My jsme měli s manželem trochu dohady o tom, jestli si půjčíme peníze na novou kuchyň, nebo ne. Já jsem byla samozřejmě pro a on proti :-D . Nakonec jsme vyhrála a půjčili jsme si 40 000 Kč od https://www.teticka.cz/ , tak mám radost, že mám konečně po letech novou kuchyň :-) .

  32. Selena jesus napsal:

    DIE WUNDERBARE FRAU, DIE MICH AUS SCHULDEN RETTET

    Die wundervolle Frau, die mir einen Kredit gewährt hat und heute schuldenfrei ist. Dank der gutherzigen Frau, die mich aus finanzieller Last befreit hat und heute nach vielen schlechten Erfahrungen von vielen Kreditinstituten wieder schuldenfrei bin, hätte ich nie gedacht, dass es so einen guten Kreditgeber noch gibt, bis mir eine Freundin diese wunderbare Person vorstellt Frau Frau SUSANE WOLFGANG Kreditgesellschaft, die mir ein Darlehen zu 3% gewährt hat, ich habe endlich 8000 Euro bekommen, habe ein eigenes Geschäft, auch du kannst schuldenfrei sein, suche einen Kredit zur Gründung eines Unternehmens, Autokredit, Hausrechnung oder Studiengebühren Kontaktieren Sie sie noch heute jederzeit per E-Mail: susanewolfgangkredit@gmail.com,
    WhatsApp; +447537146783

  33. Selena W.Susan napsal:

    DIE WUNDERBARE FRAU, DIE MICH AUS SCHULDEN RETTET

    Die wundervolle Frau, die mir einen Kredit gewährt hat und heute schuldenfrei ist. Dank der gutherzigen Frau, die mich aus finanzieller Last befreit hat und heute nach vielen schlechten Erfahrungen von vielen Kreditinstituten wieder schuldenfrei bin, hätte ich nie gedacht, dass es so einen guten Kreditgeber noch gibt, bis mir eine Freundin diese wunderbare Person vorstellt Frau Frau SUSANE WOLFGANG Kreditgesellschaft, die mir ein Darlehen zu 3% gewährt hat, ich habe endlich 8000 Euro bekommen, habe ein eigenes Geschäft, auch du kannst schuldenfrei sein, suche einen Kredit zur Gründung eines Unternehmens, Autokredit, Hausrechnung oder Studiengebühren Kontaktieren Sie sie noch heute jederzeit per E-Mail: susanewolfgangkredit@gmail.com,
    WhatsApp; +447537146783

  34. Ivulena napsal:

    No, tak to i my jsme se docela dost dlouho doma snažily, aby nám peníze ten náš vztah nerozbily a nakonec se jim to podařilo… Nejhorší na tom ale je to, že třeba ono nebylo totiž jiného východu a musela jsem si vzít smart půjčku… Vzala jsem si ji na této stránce zde – https://smart-pujcky.cz/pujcka-kamali/ , respektive jsem se o ni zde dozvěděla… Jsem teď mnohem šťastnější… Když manžel neustál to, že si musíme vzít půjčku, tak asi nebyl prostě ten pravý.

  35. Mimochodek Pavel napsal:

    Potřebujete hotovost nebo chcete konsolidovat své závazky a nevíte, kam se obrátit, protože vaše banka vaši žádost zamítla. Pak je tato nabídka i pro vás, můžete žádat o půjčky od 50 000 Kč až do 90 000 000 Kč. Velká průchodnost schválených žádostí, díky které může tuto půjčku získat téměř každý. Pokud se chcete o této nabídce dozvědět více, napište na email: mimochodekpavel78@gmail.com Whatsapp: +421951694913

  36. roller Dominika napsal:

    rychlá půjčka 30 000 až 97 000 000 Kč.
    Dnes můžete získat rychlou půjčku ve výši 30 000–97 000 000 Kč. Online žádost podepsáním telefonické smlouvy v kanceláři. Vážná nabídka platí pro zaměstnance, důchodce, zaměstnance na částečný úvazek, matky ve veřejném školství, samostatné výdělečné činnosti, běžná doba zpracování do 30 minut. Vždy vyděláváte peníze podpisem smlouvy. Rychlá jednání, jasné vypořádání smlouvy, jasné podmínky. Postaráte se o půjčky, směnky, půjčky, konsolidace, uzavření trhu, podnikání, bydlení, rekonstrukce. Z pohodlí domova zavolejte na další informace a kontaktujte e-mailovou adresu: Rollerovadominika@seznam.cz

  37. roller Dominika napsal:

    Potřebujete úvěr Jste podnikatel nebo žena? Potřebujete finanční prostředky na zahájení podnikání? Potřebujete půjčku k vypořádání vašeho dluhu nebo splácení vašich účtů nebo zahájení podnikání? Potřebujete financování pro financování projektu? E-mail: (Rollerovadominika@seznam.cz) Nabízíme garantované úvěrové služby jakéhokoli množství a do kterékoliv části světa (jednotlivci, společnosti, realitní kanceláře a korporace) s naší výbornou úrokovou sazbou ve výši 2%. Pro žádosti a další informace odešlete odpovědi na následující e-mailovou adresu: Rollerovadominika@seznam.cz

  38. david liska napsal:

    Potřebujete legitimní a rychlou půjčku? V současné době nabízíme 2 % všech typů půjček, podnikatelských půjček, osobních půjček, půjček na auto, zemědělských půjček nebo financování projektů? Nabízíme společnosti na konsolidaci dluhu podnikům a jednotlivcům po celém světě, i když máte nízké kreditní skóre a máte potíže se získáním půjček od místních bank nebo finančních institucí? , a teď máte problém se svou bankou nebo jinou finanční institucí? Pokud potřebujete naléhavou půjčku, pokud ano, napište nám znovu: davidliska67@gmail.com

  39. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  40. DAVID LISKA napsal:

    Sme financná štruktúra založená na úverovej zmluve od 3 000 € do 2 000 000 € s nízkou úrokovou sadzbou pocas doby splácania podla želania zákazníka Naše kredity sú udelované všetkým serióznym ludom, ktorí nám to dokážu vrátit Kontaktujte nás e-mailom: davidliska67@gmail.com

  41. valkamla1 napsal:

    Nabízíme osobní a podnikatelské půjčky pro
    nemovitosti, podnikání atd. od 50 000 cz do 400 000 000 cz. s nízkou úrokovou sazbou 3 %. Naše půjčky jsou jednoduché a rychlé. Výše měsíční splátky a pevná úroková sazba silně závisí na povaze, výši a délce trvání úvěru. Doba splácení od 12 měsíců do 360 měsíců a více. Dostupnost výše úvěru do 2 dnů Zajištění důvěrnosti je jednoduché, rychlé a 100% zaručené. a náš formulář žádosti je velmi snadné vyplnit. V případě zájmu zašlete e-mail a vyžádejte si přihlášku.
    +62 838 9793 4043
    valkamla1@email.cz

  42. Michaela napsal:

    Půjčka mezi soukromým

    jsem jednotlivec, který nabízí mezinárodní půjčky. S kapitálem, který bude v krátkodobém i dlouhodobém horizontu použit na poskytování půjček mezi jednotlivci v rozmezí od 4 000 do 500 000 CZK všem skutečným lidem v reálných potřebách, činí úroková sazba 2% ročně. Půjčky finanční, hypoteční úvěr, investiční úvěr, auto úvěr, osobní půjčka. Jsem připraven uspokojit své klienty nejpozději do 3 dnů po obdržení vaší přihlášky. Pro více informací nás kontaktujte: Michaela.rojickova55@gmail.com
    Whatsapp: +420604651865

  43. ROLLER napsal:

    Vážná nabídka půjčky mezi jednotlivci do 2 hodin
    Chcete rychle a efektivně vyřešit vaši finanční situaci, nebo chcete sloučit všechny vaše závazky do jednoho výhodnějšího úvěru. Pak je tato nabídka určena také pro vás, žádat můžete o úvěry od 50.000 Kč až do 2.500.000 Kč. Osobní schůzku k podepsání úvěrové smlouvy lze domluvit také ve vašem městě. Finance máte k dispozici už do 24 hodin od podepsání úvěrové smlouvy. Zdarma a nezávazně žádejte na emailu: Rollerdominika@gmail.com Whatsapp: +420702455380

  44. Petr Buzek napsal:

    Potřebuješ půjčku???? Osobní půjčky nebo Podnikatelské půjčky???? Mluvte o tom se mnou. KONTAKTNÍ JMÉNO: Pan Petr Buzek, V případě zájmu nás prosím kontaktujte na::::::petrbuzekloanfirm@gmail.com
    Whatsapp nyní: +639451256230

  45. Petr Buzek napsal:

    Hledáme skutečné společnosti / jednotlivce, kteří hledají úvěry na financování svého podnikání nebo rozšíření stávajících. Dále obchodujeme se všemi druhy bankovních nástrojů. kontaktujte nás prosím na adrese::::::petrbuzekloanfirm@gmail.com

    [1]Financování projektu / Financování
    [2] Nezajištěné úvěry, Komerční úvěry
    [3] Celosvětové financování projektů
    [4] Financování kapitálovými půjčkami
    [5] Osobní financování
    [6] Emise a diskont všech bankovních instrumentů jako BG, SBLC, LC, MTN, POF, PPP
    [7]Směnky
    [8]Půjčka na nemovitost a hypotéka V případě zájmu prosím kontaktujte:

    Kontakt : pan Petr Buzek
    E-mail: petrbuzekloanfirm@gmail.com
    Whatsapp nyní: +639451256230

  46. homelend sumiti napsal:

    Good day. I am a private loan lender that gives out both business and personal loans to individual at a low interest rate of 2% no matter your location. If you are interested Contact me (Whats App) number:+917310847059 sumitihomelend@gmail.com Mr. Sumiti

  47. valkamla1 napsal:

    Nabízím půjčky vážným zájemcům.
    Hledáte půjčku na zahájení podnikání, ať už jde o realizaci projektu nebo zda potřebujete peníze z jiných důvodů nebo z jakéhokoli důvodu. Jsme připraveni půjčit každému, kdo má nárok na vrácení peněz. Sdělte mi prosím výši vaší žádosti o půjčku a její termín. Prosím kontaktujte mě
    valkamla1@email.cz

  48. Pechova Bozena napsal:

    Nebankovní půjčka do 48 hodin.
    Pomůžeme vám nastartovat podnikání, poskytneme vám prostředky na cokoliv. Můžete žádat až o 20 000 000 Kč se splatností 20 let. Ručení za úvěr je vhodné na nemovitost, byt a družstvo, rodinný dům, chatu, komerční objekt atd. Jasné podmínky. Nikam nejdeš – my tě sledujeme. Jasné podmínky odstoupení od smlouvy. Rychlé zpracování. Email: pechovabozena2@gmail.com

  49. Marcela napsal:

    Řešíme vaše náhlé finanční problémy.

    Soukromá půjčka od 200 000 Kč do 25 000 000 Kč.
    Půjčky pro zaměstnance, maminky na MD, důchodce a OSVČ.
    Stačí pravidelný měsíční příjem. Možnost připojištění.
    Možnost registrace přes zprávy WhatsApp na +420608987486.
    Jednoduše a do 24 hodin! Email: marcela.krejsova01@gmail.com.

  50. Terka napsal:

    Tak naštěstí v domácnosti s penězi nijak velký problém nemáme. Zatím náš rodinný rozpočet nijak netrpí. Horší je to ale například v manželově podnikatelském životě. Právě ve firmě mu teď celkem peníze chybí. Chtěl by tam nakoupit nové šroubové kompresory od https://www.kompresory-filtry-servis.cz/produkty/kompresory/kompresory-boge/sroubove-kompresory-boge ale nejsou na to peníze. Zvažuje nějakou půjčku, ale dost mu to rozmlouvám, protože si myslím, že to v dnešní době není dobrý nápad.

  51. Eva Pujcka napsal:

    Vážná a spolehlivá nabídka půjčky
    Nabízím vám jediný finanční půjčku od přímého investora od 40 000 do 80 000 000 Kč. Tato nabídka platí pro celou Českou republiku a pro všechny občany. Splatnost tohoto úvěru může být stanovena na 240 měsíců s možností předčasného splacení za jakoukoli cenu a bez zvýšení. Vezměte úvěr v plné výši a zaplatíte své prostředky do 24
    hodin. Chcete-li půjčit, napište na adresu:
    eva4747@email.cz

  52. Blahuta Tomas napsal:

    You can get a loan easily without unnecessary paperwork. We will lend you from 50,000 to 50 million CZK Contact me for each part up to 50,000,000 CZK You will not only get a more favorable rate, but above all the certainty that if you lose your job or fall ill, thanks to my loan you will not be without money. Email: tomasblahuta057@gmail.com

  53. Anna Jana napsal:

    Získejte od nás dobrou pujcku, jsme rychlý a spolehlivý veritel, naše úverové služby jsou, projektová pujcka, pujcka na auto, osobní pujcka, podnikatelská pujcka, konsolidace pujcek a spolecná pujcka ETC. nabízíme pujcku jak spolecnostem, tak jednotlivcum, požádejte ješte dnes a získejte schválení. kontaktujte nás na našem e-mailu: kdfin11@gmail.com, WhatsApp +420608758113

  54. Michaela napsal:

    Finanční zajištění až 11.500.000,- Kč
    Nabízím výhodné finanční úvěry za soukromých zdrojů až do 11.500.000,- Kč bez účelu použití. Úvěrem můžete vyplatit vaše tíživé dluhy a zlepšit vaší finanční situaci. Individuální přístup ke každé žádosti díky čemu může úvěr získat téměř každý žadatel. Nízká úroková sazba a výhodné podmínky poskytnutí pro každého žadatele. Zcela zdarma a nezávazně můžete o úvěr žádat na emailu: Michaela.rojickova55@gmail.com
    Whatsapp>>>>>> +420604651865

  55. Blahuta Tomas napsal:

    Půjčku získáte jednoduše bez zbytečného papírování. Půjčíme vám od 50 000 do 50 mil. Kč Kontaktujte mě na každý díl až 50 000 000 Kč Získáte nejen výhodnější sazbu, ale především jistotu, že pokud přijdete o práci nebo onemocníte, díky mé půjčce budete nebýt bez peněz. E-mail tomasblahuta057@gmail.com

  56. ROLLER napsal:

    Nejlepší nabídky půjček v ČR.
    Jsem jednotlivec, který nabízí mezinárodní půjčky. S kapitálem, který bude použit na poskytování půjček mezi jednotlivci v krátkodobém i dlouhodobém horizontu v rozmezí od 50 000 do 2 000 000 Kč všem vážným lidem, kteří to skutečně potřebují, úroková sazba 2 % ročně poskytuje finanční půjčky, půjčky na nemovitosti , investiční půjčky, půjčky na auta, osobní půjčky. Jsem připraven uspokojit své zákazníky maximálně do 1 dnů od obdržení vaší žádosti.
    Email: Rollerdominika@gmail.com
    Whatsapp:::::::: +420702455380

  57. ROLLER napsal:

    NABÍDKA FINANČNÍHO ÚVĚRU
    Dobrý den, jsem paní Roller Dominika a podnikatelka českého původu. V rámci boje proti chudobě a bankovnímu vyloučení vám nabízím online: – Komerční půjčky – Osobní půjčky – Půjčky na financování – Půjčky na nemovitosti A vše v rozmezí od 50 000 Kč do 90 000 000 Kč. Úroková sazba úvěru je 2 % z celého úvěru a podmínky nabídky úvěru jsou velmi jednoduché. Požadované výpůjčky jsou získány do 24 hodin po podání souborů.
    Email: Rollerdominika@gmail.com
    Whatsapp: +420702455380

  58. Daniel Hanus napsal:

    Nabízíme osobní a podnikatelské půjčky pro
    nemovitosti, podnikání atd. od 50 000 cz do 400 000 000 cz. s nízkou úrokovou sazbou 3 %. Naše půjčky jsou jednoduché a rychlé. Výše měsíční splátky a pevná úroková sazba silně závisí na povaze, výši a délce trvání úvěru. Doba splácení od 12 měsíců do 360 měsíců a více. Dostupnost výše úvěru do 2 dnů Zajištění důvěrnosti je jednoduché, rychlé a 100% zaručené. a náš formulář žádosti je velmi snadné vyplnit. V případě zájmu zašlete e-mail a vyžádejte si přihlášku:
    E-mail: Danielhanus66@gmail.com

  59. Herdova Pavla napsal:

    Zdravím Potřebujete půjčku? Půjčka na splacení dluhu nebo na zaplacení účtů nebo na zahájení nového podnikání? Půjčka na financování vašeho projektu? Nabízíme garantované úvěrové služby v jakékoli výši s úrokovou sazbou 2%. Můžete požádat o půjčku od 50 000 do 8 000 000 Kč. Naše půjčky jsou snadné a rychlé. Zaručuji vám rychlé a profesionální chování. Pro vaši naléhavou reakci na úvěr nás kontaktujte dnes Herdovapavla4@gmail.com

  60. Herdova Pavla napsal:

    Zde je půjčka, která vyřeší váš problém do 24 hodin ?????????
    Abyste splnili své středně pokročilé potřeby, budete muset požádat o spolehlivou půjčku od spolehlivého soukromého investora, jako jsme my, a dostanete svůj, aniž byste opustili svůj domov. Ano, je to možné, jaké je Vaše povolání… …. ….? Jaká je výše půjčky? kolik můžete platit měsíčně ………… Jaká je doba splácení vaší půjčky? Jste si jisti, že tyto částky odpovídají tomu, co si chcete na požádání půjčit? Pokud vyplníte tyto formuláře krok za krokem, pošlete mi je prosím e-mailem: Herdovapavla4@gmail.com

  61. VLADIMÍR ŠKOPÍK napsal:

    HLEDÁTE LEGÁLNÍ NEBANKOVNÍ PŮJČKU?
    Byli jste několikrát odmítnuti svými bankami?
    Potřebujete peníze z osobních důvodů?
    Jste upřímní a čestní?
    Potřebujete půjčku na splacení svých dluhů, účtů nebo realizaci projektu? U nás máte vždy šanci.
    Ještě lépe nabízíme půjčky od 50 000 Kč až do 30 milionů Kč rychle a spolehlivě online s roční úrokovou sazbou 3 %. Jsme spolehliví, čestní a věrní svým slovům. V případě zájmu nás prosím neváhejte kontaktovat přímo na e-mail: SKOPIK.PUJCKA@GMAIL.COM.

  62. Daniel Hanus napsal:

    Půjčit si můžete od 50 000 Kč do 90 000 000 Kč
    Nabízíme půjčky za velmi flexibilních podmínek, naše úrokové sazby se liší podle požadované částky a splatnosti. Naše sazby jsou relativně nízké a liší se o 3%. Vyberete si délku a čas, který nejlépe vyhovuje vaší situaci. U osobní půjčky si můžete půjčit od 1 000 do 50 000 000 eur na období 12 až 240 měsíců.
    – Finanční pomoc,
    – Okamžitá půjčka,
    – Půjčka nebankovní,
    Kontakt E-mail: Danielhanus66@gmail.com

  63. Mirka napsal:

    S manželem se moc raději o penězích nebavíme. On je totiž z banky a když jsem přišla s návrhem že bychom mohli vyzkoušet to investování do půjček , tak se to nesetkalo s úspěchem. On si myslí že na základě licence a zkušeností je nejchytřejší na světě, hlupáček.

  64. Blanka Simonova napsal:

    VÁNOČNÍ PŮJČKA!!! VÁNOČNÍ PŮJČKA!!! VÁNOČNÍ PŮJČKA!!!
    Dobrý den, Potřebujete naléhavou vánoční půjčku, Potřebujete financovat konsolidaci dluhu? potřebujete finanční prostředky na svůj dům, nákup auta, zahájení vlastního podnikání, své dluhy. Zájemcům poskytuji půjčky za dostupnou úrokovou sazbu 2%. V případě zájmu mě kontaktujte na email: Blankasimonova870@gmail.com

  65. Hana napsal:

    Vítejte 24hodinová výpůjční služby
    Dobrý den, abych Vám pomohl překonat různé finanční starosti a bez problémů čelil svým cílům v budoucnosti, předkládám Vám nabídku půjčky pro lidi v nesnázích nebo pro ty, kteří chtějí pomoci vyřešit finanční problém nebo začít podnikat. Nabízím půjčky od 30 000 Kč do 80 000 000 Kč na dobu nabídky splácení 1 až 30 let s maximální úrokovou sazbou 2 % a pro více informací z mé strany prosím napište nebo mě kontaktujte na email: wogeovahana@gmail.com nobe whatapp +420 723 117 416

  66. stanislav sikal napsal:

    Jsem jednotlivec, nabízím půjčky bez protokolu a zdarma v rozmezí 25 000 až 25 000 000 kč s dostupnou sazbou 2%. V případě zájmu mě kontaktujte: Email: stanislavsikal720@gmail.com

  67. George napsal:

    Potřebujete nouzovou půjčku ke splacení svého dluhu nebo akciovou půjčku ke zlepšení svého podnikání? Byli jste odmítnuti bankami a jinými finančními agenturami? Potřebujete konsolidaci půjček nebo hypotéku? Už nehledejte, protože jsme tu, abychom všechny vaše finanční problémy zahodili. Kontaktujte nás e-mailem: {larrybright424@gmail.com} Zájemcům nabízíme půjčky za rozumnou úrokovou sazbu 2%. Rozsah je od 5 000,00 eur do 100 000 000,00 eur

  68. Tomalova napsal:

    Svědectví! Svědectví!! Svědectví!!!
    Ahoj všichni! Paní Marii Tomalovou jsem znal jako soukromou věřitelku v České republice, byla opravdu poctivá a rychlá při poskytnutí výhodné půjčky. Mohu jí jen poděkovat za seriózní práci, kterou odvedla, soubor za méně než 24 hodin a dostal jsem půjčku 450 000 Kč. Pokud potřebujete půjčku a hledáte poctivého člověka, který poskytuje nebankovní půjčku, kontaktujte email: mtomalov@gmail.com

  69. Ingrid napsal:

    Vážení zájemci o půjčky,

    Máte finanční potíže? Chcete rozjet vlastní podnikání? Tato úvěrová společnost byla založena jako organizace pro lidská práva po celém světě s jediným cílem pomoci chudým a finančně strádajícím lidem. Pokud chcete požádat o půjčku, kontaktujte je prosím pomocí níže uvedených údajů: e-mail: elenanino0007@gmail.com

    Název:
    Požadovaná výše půjčky:
    Doba trvání půjčky:
    Číslo mobilního telefonu:

    Děkuji a Bůh žehnej
    Ingrid

  70. Krenkova Radka napsal:

    Úspěšná půjčka do 24 hodin
    Jmenuji se Simona Jurková. Žiji v České republice, poté, co jsem se rozhodl získat půjčky online a moje banka a poskytovatel hypotečního úvěru odmítli konsolidační půjčku, přes vyhledávání Google jsem narazil na Krenkova Radka a narazil jsem na tuto společnost, která mi půjčila 1 500 000 Kč kontaktujte je přes
    krenkovaradka58@gmail.com

  71. Hana napsal:

    Hledáte legitimní a důvěryhodný finanční věřitel?
    Nabízíme soukromé, komerční a osobní půjčky s velmi nízkými ročními úrokovými sazbami již od 2 % za jeden rok až 50 let splácení kdekoli na světě. Nabízíme půjčky v rozmezí od 5 000 do 100 milionů eur. Naše půjčky jsou dobře pojištěny pro maximální bezpečnost je naší prioritou. Ztrácíte v noci spánek a děláte si starosti, jak získat legitimního věřitele? Okusuješ si nehty? Místo toho, abychom vás bili, kontaktujte nyní Hana Loan house (Loan Services), specialisty, kteří pomáhají zastavit půjčky se špatnou úvěrovou historií, abyste našli řešení, že naším posláním je vítězství. E-mail:wogeovahana@gmail.com nobe whatapp +420 723 117 416

  72. seriózní nabídka (půjčka mezi jednotlivci) napsal:

    seriózní nabídka (půjčka mezi jednotlivci)
    Dobrý den, pane/paní, rád bych vás informoval, že jsem jednotlivec, který nabízí finanční půjčky na pomoc lidem v nouzi. Potřebujete půjčku na zaplacení účtů nebo zahájení nového podnikání? Odmítnuto bankami a jinými finančními institucemi? Nesplňujete podmínky pro žádost o půjčku? POTŘEBUJETE půjčku pro své osobní nebo profesní potřeby? POMŮŽEME VÁM se snadnými půjčkami, nabízím půjčku všem lidem, kteří jsou schopni ji splácet i s úrokem 2% ročně pro všechny zájemce napište mi. Prostě poctivý a spolehlivý. Kontakt: lukasklarka3@gmail.com

  73. Hana napsal:

    Rychlá finanční nabídka
    Pro všechny finanční potíže jsme připraveni půjčkou s rychlým vyřízením. Rychlá a profesionální finanční půjčka od soukromého investora od 30 000 Kč až do 56 500 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou, která je stabilní po celou dobu splácení. Každou žádost posuzuji individuálně, díky tomu může tuto půjčku získat téměř každý žadatel. Toto je přímé ustanovení. Veškeré informace o této půjčce Vám poskytnu emailem: wogeovahana@gmail.com nobe whatsapp +420723117416

  74. zemanova miluska napsal:

    Dobrý den, právě jsem dostal půjčku od Zemanovy Milušky, po mnoha neúspěšných pokusech získat půjčku jsem viděl příspěvek ženy o tom, jak získala půjčku od Zemanovy Milušky, rozhodl jsem se ji kontaktovat, poslal jsem jí email a on odpověděl, že jak to funguje s půjčkou, po dokončení procesu jsem byl tak šokován, když jsem bez problémů dostal na účet půjčku 30 000 000,00 Kč. Pro vaši půjčku je nejlepší kontaktovat ji. e-mailem: zemanovamiluska9@gmail.com

  75. Daniel Hanus napsal:

    Úspěšná půjčka do 24 hodin

    Jmenuji se Simona Jurková. Žiji v České republice, poté, co jsem se rozhodl získat půjčky online a moje banka a poskytovatel hypotečního úvěru odmítli konsolidační půjčku, přes vyhledávání Google jsem narazil na Daniel Hanus a narazil jsem na tuto společnost, která mi půjčila 5 500 000 Kč kontaktujte je přes
    Danielhanus66@gmail.com
    WHATSAPP: … +420721662298

  76. Lenka Sykorova napsal:

    Dobrý den, jste v tíživé finanční situaci?
    Potřebujete nutně peníze na realizaci svých projektů? kolik potřebujete Chcete to dostat do 24 hodin? Nabídka půjčky začíná od 20 000 Kč do 60 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 %. Splácení úvěru začíná od (1 – 30 let) – (12 – 360 měsíců). Pokud potřebujete bezpečnou nouzovou půjčku bez problémů, kontaktujte mě rychle: lenkasykorova47@gmail.com

  77. Lenka Sykorova napsal:

    V Santander Credit Group garantujeme okamžité půjčky bez poplatků předem, 100% záruku při 2% úrokové sazbě a dobu splácení 5 až 15 let. nabízíme od 100 000 Kč do 80 000 000 Kč, Konzultace, zpracování poptávky a příprava nabídky do 24 hodin. okamžitý přístup k vaší půjčce a vše vyřídíte z domova. Neváhejte napsat info.santandercredit:lenkasykorova47@gmail.com

  78. PATRIK napsal:

    Rychlá půjčka

    Požádejte a budete spokojeni.
    Soukromá půjčka má různé výhody. Na rozdíl od běžného bankovního úvěru nemusíte procházet velkým množstvím byrokratických překážek, ale zažádejte si o svůj soukromý úvěr z pohodlí domova. Po vyplnění žádosti o půjčku se identifikujte online a podepište smlouvu o půjčce.
    Půjčku dostanete do 24 hodin. .
    Okamžité schválení.
    100% flexibilní.
    Úroková sazba 3 % (pevná).
    Splatnost až 360 měsíců.
    Kontakt: Turon.patrik99@gmail.com
    WhatsApp: +420604569862

  79. Santander Credit Group napsal:

    Získejte rychlou urgentní půjčku, kterou potřebujete ke zrušení svých dluhů, financování projektu bydlení nebo podnikání, výměně/opravě auta
    Ve společnosti Santander Credit Group jsme s 2% úrokovou sazbou velmi efektivní a dynamičtí, protože poskytujeme garantované půjčky bez poplatků předem. doba splácení začíná od 3 do 15 let. Okamžitý přístup k finančním prostředkům po schválení, flexibilní podmínky splácení, snadné schválení, pokud potřebujete další finanční prostředky. Nabízíme služby dlouhodobých a krátkodobých půjček v rozmezí od 100 000 Kč do 40 000 000 Kč a 10 000 až 500 000 EUR, vyřízení půjčky trvá přibližně 24 hodin po vyplnění žádosti. Pro více informací nás kontaktujte info.santandercredit@gmail.com

  80. Eliška napsal:

    Kdyby v našem okolí existovala nějaká dobře placená brigáda, tak se domnívám že na ni hned jdeme s mým manželem. Jenomže my prostě bydlíme v horách na chalupě, nechceme se toho venkova a klidu vzdát a do města se nám kvůli penězům jezdit opravdu nechce.

  81. kubelka martin napsal:

    rychlá pujcka pro fyzické osoby i firmy až 70 000 000 Kc. Pro jakýkoli úcel, vcetne konsolidace pujcek. Úrokové sazby od 3 % rocne. Rozhodnutí a výplata pujcky do 24 hodin (1 den). Minimální formality. Pro soukromé podniky, státní úredníky a verejné spolecnosti. Poskytujeme služby firmám i jednotlivcum z celé republiky. Zveme vás, abyste nás kontaktovali. E-mail: kubelkamartin5@gmail.com

  82. zemanova napsal:

    Půjčka od fyzické osoby.
    Nabízím smluvní půjčku od 20 000 do 60 000 000 Kč. Peníze pocházejí ze soukromých zdrojů. Nespolupracuji s žádnou bankou ani nebankovní společností. Ke každému klientovi přistupuji individuálně a realizace není překážkou. Neváhejte mě kontaktovat, jsem k dispozici 24 hodin denně E-mail: zemanovamiluska9@gmail.com

  83. Lilian lupe napsal:

    Potřebujete naléhavou půjčku k zahájení podnikání nebo potřebujete půjčku na refinancování, Potřebujete půjčku na splacení dluhu? Potřebujete půjčku na koupi auta nebo domu? Pokud ano, nedělejte si starosti, nabízejí všechny druhy půjček za dostupnou úrokovou sazbu bez kontroly kreditu!!! kontaktujte je ještě dnes prostřednictvím e-mailu: brent.timmons41@gmail.com

  84. Alena Jana napsal:

    Na této stránce jsem narazil na tohoto poskytovatele půjčky a rozhodl jsem se kontaktovat jeho e-mail, byl jsem překvapen, když jsem mu dal dokument, o který požádal, najednou mi byla schválena půjčka ve výši 750 000 Kč, takže jsem nikdy nevěřil, že to všechno může fungovat. Byla mi připsána půjčka ve výši 750 000 Kč, prosím, poradím každému, kdo potřebuje půjčku, aby se obrátil na tohoto soukromého poskytovatele půjčky s žádostí o půjčku prostřednictvím: email: kdfin11@gmail.com

  85. Santander Credit Group napsal:

    Získejte rychlou urgentní půjčku, kterou potřebujete ke zrušení svých dluhů, financování projektu bydlení nebo podnikání, výměně/opravě auta.
    Ve společnosti Santander Credit Group jsme s 2% úrokovou sazbou velmi efektivní a dynamičtí, protože poskytujeme garantované půjčky bez poplatků předem. doba splácení začíná od 3 do 15 let. Okamžitý přístup k finančním prostředkům po schválení, flexibilní podmínky splácení, snadné schválení, pokud potřebujete další finanční prostředky. Nabízíme služby dlouhodobých a krátkodobých půjček v rozmezí od 100 000 Kč do 40 000 000 Kč a 10 000 až 500 000 EUR, vyřízení půjčky trvá přibližně 3 hodiny po vyplnění žádosti. Pro více informací nás kontaktujte info.santandercredit@gmail.com

  86. pospichal napsal:

    Právě jsem dnes dostal od pana Pospichala půjčku 2 000 000 Kč. Po mnoha pokusech získat půjčku jsem konečně našel důvěryhodného a spolehlivého věřitele. Pokud potřebujete půjčku hned, kontaktujte ho a poděkujte mi později. Whatsapp: +420 728 383 074 nebo e-mail: pospichalladislav131@gmail.com

  87. Jan Jesko napsal:

    Půjčky pro zaměstnance, podnikatele, OSVČ i důchodce
    Půjčka bez doložení příjmu. Doporučujeme objednávat pouze množství, které aktuálně potřebujete. Takový postup má dvě výhody. Za prvé nebudete platit zbytečně moc a za druhé, pokud požádáte o nižší částku, je větší šance, že vám bude půjčka schválena. Pokud o rychlou půjčku žádáte poprvé, schválená částka je obvykle 100 000 Kč a tato částka je vám půjčována na několik týdnů či dokonce měsíců. Pokud bude spolupráce úspěšná, můžete příště požádat o částku až 9 000 000 Kč se splatností až 360 měsíců. Více informací na emailu: jeskoj55@gmail.com

  88. LUBOMIR napsal:

    Potřebujete naléhavou, bezpečnou a schválenou půjčku?

    Potřebujete půjčku, ale odmítla vás banka nebo finanční instituce, která ukládá protichůdné podmínky pro váš měsíční příjem, přemrštěné úrokové sazby. Chcete mít půjčku přizpůsobenou vašim potřebám. Žádný problém. Bez ohledu na vaši finanční situaci nabízím hypotéky, podnikatelské půjčky, mezinárodní půjčky, osobní půjčky, exkluzivní půjčky a studentské půjčky. Nabízím partnerské půjčky k dispozici a mnoho. jste v krajní nouzi, tak se přihlaste. E -mail: Lubomirprochazka140@gmail.com
    Whatsapp: +420730686005

  89. Santander Credit Group napsal:

    Získejte rychlou urgentní půjčku, kterou potřebujete ke zrušení svých dluhů, financování projektu bydlení nebo podnikání, výměně/opravě auta.
    Ve společnosti Santander Credit Group jsme s 2% úrokovou sazbou velmi efektivní a dynamičtí, protože poskytujeme garantované půjčky bez poplatků předem. doba splácení začíná od 3 do 15 let. Okamžitý přístup k finančním prostředkům po schválení, flexibilní podmínky splácení, snadné schválení, pokud potřebujete další finanční prostředky. Nabízíme služby dlouhodobých a krátkodobých půjček v rozmezí od 100 000 Kč do 40 000 000 Kč a 10 000 až 500 000 EUR, vyřízení půjčky trvá přibližně 3 hodiny po vyplnění žádosti. Pro více informací nás kontaktujte info.santandercredit@gmail.com
    nebo whatsapp +447460992943

  90. Šárka Vizinová napsal:

    Dobrý den, hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete peníze na svém bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnáni nebo podnikáte, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nepříjemný záznam v registru dluhů, kterého se jen tak nezbavíte? V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik chcete. Požádejte o skvělé nebankovní financování za výhodných podmínek. Napište mi: sarkavizinova48@gmail.com

  91. Santander Credit Group napsal:

    Získejte svou naléhavou půjčku, kterou potřebujete, abyste mohli snadno zrušit své dluhy, financovat svůj projekt nebo podnikání
    Ve společnosti Santander Credit Group s nízkou úrokovou sazbou 2% jsme velmi efektivní a dynamičtí, protože poskytujeme garantované půjčky bez poplatků předem. s dobou splácení od 3 -14 let a získáte okamžitý přístup k finančním prostředkům po schválení, flexibilní podmínky splácení, snadné schválení v případě potřeby dalších finančních prostředků. Nabízíme služby dlouhodobých a krátkodobých půjček v rozmezí od 100 000 Kč do 40 000 000 Kč a 10 000 až 500 000 EUR, vyřízení půjčky trvá přibližně 3 hodiny po vyplnění žádosti. Pro více informací nás kontaktujte info.santandercredit@gmail.com
    nebo whatsapp +447460992943

  92. Santander Credit Group napsal:

    Získejte svou naléhavou půjčku, kterou potřebujete, abyste mohli snadno zrušit své dluhy, financovat svůj projekt nebo podnikání
    Ve společnosti Santander Credit Group s nízkou úrokovou sazbou 2% jsme velmi efektivní a dynamičtí, protože poskytujeme garantované půjčky bez poplatků předem. s dobou splácení od 3 -14 let a získáte okamžitý přístup k finančním prostředkům po schválení, flexibilní podmínky splácení, snadné schválení v případě potřeby dalších finančních prostředků. Nabízíme služby dlouhodobých a krátkodobých půjček v rozmezí od 100 000 Kč do 40 000 000 Kč a 10 000 až 500 000 EUR, vyřízení půjčky trvá přibližně 3 hodiny po vyplnění žádosti. Pro více informací nás kontaktujte info.santandercredit@gmail.com

  93. dr james eric napsal:

    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks

  94. Santander Credit Group napsal:

    Nabízíme nebankovní finanční pomoc všem občanům České republiky, kteří se dostali do finančních potíží v důsledku krize, nyní můžete snadno zrušit své dluhy, financovat svůj projekt nebo podnikání V Santander Credit Group s nízkou úrokovou sazbou 2 % po celou dobu splácení jsme velmi efektivní a spolehliví, protože poskytujeme garantované půjčky bez poplatků předem. s dobou splácení od 3 -14 let a získáte okamžitý přístup k finančním prostředkům po schválení, flexibilní podmínky splácení, snadné schválení v případě potřeby dalších finančních prostředků. Nabízíme služby dlouhodobé a krátkodobé půjčky od 100 000 Kč do 50 000 000 Kč a 10 000 € až 600 000 eur, vyřízení půjčky trvá přibližně 3 hodiny po vyplnění žádosti. Pro více informací nás kontaktujte info.santandercredit@gmail.com

  95. Ingrid napsal:

    Chcete si vzít půjčku a nevíte, kde získat skutečnou půjčku?
    Chcete začít podnikat, ale nemáte kapitál?
    Potřebujete z jakéhokoli důvodu žádat o půjčku?
    Potřebujete půjčku na Vánoce?

    Naděje konečně dorazila, protože Elena Nino poskytuje rychlé a spolehlivé půjčky, jejich služba je 100% originální a zaručuje, že půjčku obdržíte, když požádáte. Zašlete nám e-mail a schvalte ještě dnes na adrese elenanino0007@gmail.com

    Děkuji a Bůh vám žehnej
    DŮVĚRA
    Ingrid

  96. Maria napsal:

    Velmi rychlá nabídka půjčky mezi jednotlivci Nabízíme 100% důvěrné služby, abychom uspokojili všechny vaše finanční potřeby potřeby na adrese: . Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky s úrokovou sazbou 3 % a dobou splácení 12 až 360 měsíců. Odešlete svou žádost a obdržíte okamžitou odpověď. Částka mezi 10 000 Kč a 70 000 000 Kč. Obdržíte jej maximálně do 24 hodin.
    mariakamakova@seznam.cz

  97. Free Pujcka napsal:

    Okamžité půjčky a financování
    Nabízíme osobní a podnikatelské půjčky pro nemovitosti, podnikání atd. od 50 000 cz do 400 000 000 cz s nízkou úrokovou sazbou 2 %. Naše půjčky jsou jednoduché a rychlé. Výše měsíční splátky a pevná úroková sazba silně závisí na povaze, výši a délce trvání úvěru. Doba splácení od 12 měsíců do 360 měsíců a více. Dostupnost výše úvěru do 1 dnů Zajištění důvěrnosti je jednoduché, rychlé a 100% zaručené. a náš formulář žádosti je velmi snadné vyplnit. V případě zájmu zašlete e-mail a vyžádejte si přihlášku.eva4747@email.cz

  98. Santander Credit Group napsal:

    Nabízíme nebankovní finanční pomoc všem občanům České republiky s finanční tísní, nyní můžete snadno zrušit své dluhy, financovat svůj projekt nebo podnikání V Santander Credit Group s nízkou úrokovou sazbou 2 % po celou dobu splácení jsme velmi efektivní a spolehliví, protože poskytujeme garantované půjčky bez poplatků předem. s dobou splácení od 3 -15 let a získáte okamžitý přístup k finančním prostředkům po schválení, flexibilní podmínky splácení, snadné schválení v případě potřeby dalších finančních prostředků. Nabízíme služby dlouhodobé a krátkodobé půjčky od 100 000 Kč do 50 000 000 Kč a 10 000 € až 600 000 eur, vyřízení půjčky trvá přibližně 3 hodiny po vyplnění žádosti. Pro více informací nás kontaktujte info.santandercredit@gmail.com

  99. Santander Credit Group napsal:

    Nabízíme nebankovní finanční pomoc s nízkou úrokovou sazbou 2%. jsme zajištěni, efektivní a spolehliví, protože poskytujeme garantované půjčky bez poplatků předem. a dobu splácení od 3 -15 let a získáte okamžitý přístup k finančním prostředkům po schválení, flexibilní podmínky splácení, snadné schválení, pokud potřebujete další finanční prostředky. Nabízíme služby dlouhodobé a krátkodobé půjčky od 100 000 Kč do 50 000 000 Kč a 10 000 € až 600 000 eur, vyřízení půjčky trvá přibližně 3 hodiny po vyplnění žádosti. Pro více informací nás kontaktujte info.santandercredit@gmail.com
    nebo whatsapp +447495346354

  100. Santander Credit Group napsal:

    Nabízíme nebankovní finanční pomoc s nízkou úrokovou sazbou 2%. jsme zajištěni, efektivní a spolehliví, protože poskytujeme garantované půjčky bez poplatků předem. a dobu splácení od 3 -15 let a získáte okamžitý přístup k finančním prostředkům po schválení, flexibilní podmínky splácení, snadné schválení, pokud potřebujete další finanční prostředky. Nabízíme služby dlouhodobé a krátkodobé půjčky od 100 000 Kč do 50 000 000 Kč a 10 000 € až 600 000 eur, vyřízení půjčky trvá přibližně 3 hodiny po vyplnění žádosti. Pro více informací nás kontaktujte info.santandercredit@gmail.com

  101. Santander Credit Group napsal:

    Nabízíme nebankovní finanční pomoc s nízkou úrokovou sazbou 2%. Santander Credit je velmi spolehlivý, zajištěný a efektivní, protože poskytujeme garantované půjčky bez poplatků předem. a dobu splácení od 3 -15 let a získáte okamžitý přístup k finančním prostředkům po schválení, flexibilní podmínky splácení, snadné schválení, pokud potřebujete další finanční prostředky. Nabízíme dlouhodobé i krátkodobé půjčky od 100 000 Kč do 60 000 000 Kč a 10 000 € až 400 000 eur, vyřízení půjčky trvá přibližně 3 hodiny po vyplnění žádosti. Pro více informací nás kontaktujte info.santandercredit@gmail.com

  102. Miss. Albertine napsal:

    ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK VŠEM ZDE. JSEM ŠŤASTNÝ, ŽE JSME DOSTALI DO ROKU 2024, TAK SE CHCI RYCHLE PODĚLIT O SVÉ RANÉ SVĚDECTVÍ O TOM, JAK JSEM ZÍSKAL PŮJČKU LETOS 2024. ŽÁDAL JSEM O PŮJČKU 90,000 URO A BYLA MI POSKYTNUT VÝŠE IAPPLI. TO OD MR. DAVIDSON PŮJČKOVÁ FIRMA PO CELÉM SVĚTĚ. VÍM, O ČEM MLUVÍM, A VÍM, CO JSEM PROŠLA, POKUD POTŘEBUJETE PŮJČKU NA JAKÝKOLI PROJEKT A CHCETE INVESTOVAT, MŮŽETE KONTAKTOVAT PANA DAVIDSONA ALBERTA NA E-MAILU: {davidsonalbertloan@gmail.com}

  103. Richard napsal:

    Potřebujete skutečnou online půjčku k zajištění svých účtů? Začátek nového podnikání? Potřebujete osobní půjčku? o Podnikatelský úvěr, požádejte o rychlou a pohodlnou půjčku na zahájení nového financování svých projektů s nejlevnější úrokovou sazbou 2%. Potřebujete půjčku v jakékoli výši? Zamítla banka nebo úvěrová společnost vaši žádost o úvěr z důvodu slabého úvěru nebo nedostatku jistoty? a potřebujete naléhavou osobní nebo podnikatelskou půjčku na refinancování vašeho podnikání, placení účtů, vyřešení problémů se špatnými úvěry, koupi a vlastnictví vašeho domu? atp. kontaktujte nás nyní prostřednictvím e-mailu: (richardcosmos5@gmail.com)

    Nabídka půjčky

  104. Ján Ješko napsal:

    Získejte půjčku do 10 minut.

    Podnikatelské úvěry a další produkty Půjčíme vám rychle a za nízkou úrokovou sazbu až do 50 mil. Kč. Úvěry můžete získat se svou nemovitostí (dům, byt, pozemek). Řešení nabízíme i firmám a podnikatelům, kteří nechtějí nebo nemohou nic garantovat. Můžete si vybrat z několika možností. Peníze lze vyplatit na účet okamžitým převodem, složenkou nebo je zde také možnost nechat si peníze doručit kurýrem až k vašim dveřím. Více informací na emailu: jeskoj55@gmail.com

  105. VLADIMÍR ŠKOPÍK napsal:

    DOSTALI JSTE SE DO ŠPATNÉ FINANČNÍ SITUACE? MŮŽEME POMOCI!

    Jednotlivcům nabízím půjčku ve výši 100 000 až 25 000 000 Kč komukoli, kdo ji může splatit s úrokovou sazbou 3 % z libovolné požadované částky. Dělám to v terénu.
    – hypotéka.
    – Investiční úvěr.
    – Půjčka na auto.
    – Konsolidace dluhu.
    – Splácení dalších menších úvěrů.
    – Osobní půjčka.
    Pokud nutně potřebujete půjčku, jsem vám k dispozici pro všechny vaše finanční problémy.
    Pro více informací nás prosím kontaktujte: SKOPIK.PUJCKA@GMAIL.COM.

  106. Marion Jansen napsal:

    Dobrý den ,

    Jsem velmi nadšený poté , co jsem dostal svou osobní půjčku na koupi auta od paní Marion Jansen Loan Help LTD poté , co jsem byl dvakrát podveden falešnými věřiteli , všemohoucímu Bohu jsem byl představen paní Marion Jansen Loan Help LTD kolegou , který také dostal půjčku pro jeho obchodní expanzi ak mému největšímu překvapení jsem dnes dostal půjčku 25 000 USD.

    Vyzývám vás všechny, kteří potřebují půjčku, abyste laskavě kontaktovali paní Marion Jansen prostřednictvím e-mailu se žádostí o půjčku: marionjansen00@gmail.com

    dík

  107. Garanti pujcky napsal:

    Dobrý den. Jsme pujcky Garanti. Jsme cestní a spolehliví veritelé. Poskytujeme pujcky za jasných a srozumitelných podmínek se sazbou 3.85%. Nabízíme jak podnikatelské pujcky, osobní pujcky, pujcky na auta a úcty. Pokud je vaše žádost o pujcku stále platná, kontaktujte nás prímo na: garrantiloans@gmail.com

  108. Garanti pujcky napsal:

    Kontaktujte nás prosím na garrantiloans@gmail.com ohledne vaší žádosti o pujcku.

  109. Ján Ješko napsal:

    Získejte více než 15 milionů za 24 hodin

    Půjčky s rychlým schválením. Získejte tuto výhodnou půjčku od hlavního investora od 50 000 do 70 000 000 Kč bez zástavy nemovitosti nebo kontroly registru. Všechny půjčky jsou vyřízeny do 24 hodin od podpisu smlouvy o půjčce! Splatnost lze fixovat až na 360 měsíců s možností předčasného splacení kdykoliv bez dalších nákladů. Schválení půjčky během několika minut. Nabídka platí pro celou ČR. Vyžádejte si více informací prostřednictvím kontaktu WhatsApp: e-mail: jeskoj55@gmail.com

  110. Věra - pračka napsal:

    No ani mi o tom nemluvte, my se s manželem ohledně peněz furt hádáme. Já třeba tvrdím že myčky nádobí nejsou u nás vůbec potřeba ale manžel protože je na to umývání línej tak mi prostě tvrdí opak. To je tak složité vzít tu houbičku po jídle do ruky? On je strašnej.

  111. RAPIDE FINANCE napsal:

    NABÍDKA PŮJČEK BEZ NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ A BEZ POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU Na začátku roku 2024 nabízíme seriózní a poctivé hotovostní půjčky.
    Jsme finanční společnost, která pomáhá lidem financovat se a získat krátkodobé a dlouhodobé půjčky od 3 000 Kč do 3 500 000 Kč za velmi nízkou RPSN ve výši 3 %.
    Ve finančním sektoru působíme již 20 let.

    Zde jsou poplatky, které naše úvěrová společnost zakazuje:

    Notářské poplatky: 0 €.
    Náklady na pojištění úvěru: 0 €.
    Náklady na daňové ručení: 0 €.
    Poplatky za převod půjčky: 0 €.
    Poplatek za aktivaci půjčky: 0 €.
    Poplatek za schválení převodu: 0 €.

    Pro více informací nás prosím kontaktujte:

    E-mail: rapidefinance@seznam.cz

    Děkujeme

  112. Jonasova Vera napsal:

    Dobrý den, chci poděkovat paní Siskové za půjčku, kterou mi poskytla, narazil jsem na její inzeráty na tomto webu a rozhodl se ji kontaktovat, odpověděla a požádala o občanský průkaz po zaslání informací, které potřebovala, žádost o půjčku mi byla schválena, během hodin jsem dostal půjčku 500 000 Kč, pokud potřebujete půjčku naléhavě, kontaktujte ji, je nejlepší pro nebankovní půjčku, kontaktujte ji nyní e-mailem: siskovaanna766@gmail .com

  113. Maria Kamakova napsal:

    Garantované finanční půjčky
    Máte možnost získat tento zaručený úvěr s výhodnou úrokovou sazbou pro všechny žadatele, nabízím půjčky od 30 000 Kč do 10 000 000 Kč. Splatnost úvěru je možná až 360 měsíců s možností předčasného splacení kdykoli . Tato nabídka je určena pro celou ČR a všechny občany. Rychle zpracované celé půjčky do 24 hodin. Chcete-li zjistit, kolik a za jakých podmínek vám mohu nabídnout, e-mail: Pro více informací prosím kontaktujte mariakamakova@seznam.cz

  114. Ján Ješko napsal:

    Půjčky před výplatou zůstávají častým tématem mezi lidmi, kteří potřebují peníze, ale nechtějí sdílet své finanční informace s věřiteli. Bohužel zákon vyžaduje, aby si každý poskytovatel ověřil, zda máte dostatečné a pravidelné příjmy, abyste mohli půjčku správně splácet. Tato novela zákona byla zavedena 1. prosince 2016 a poskytovatelé půjček se musí podřídit novým předpisům.Jsou však případy, kdy nemusíte dokládat své příjmy, zejména pokud jste v důchodu nebo OSVČ. Tyto kategorie lidí mohou získat půjčky bez doložení příjmu. Tyto půjčky lze obvykle získat online během několika minut, což vám umožní mít peníze na účtu velmi rychle. Více informací na emailu: jeskoj55@gmail.com

  115. Eva napsal:

    Speciální nabídka promo pujcky
    Dobrý den, s cílem pomoci vám překonat různé finanční starosti a bez obtíží čelit vašim cílům do budoucna předkládám nabídku na půjčku lidem v obtížích nebo kteří chtějí pomoc s vypořádáním některých jejich finanční problémy nebo zahájit podnikání. Nabízím půjčky od 50 000 do 90 000 000 Kč na dobu splácení 1 až 35 let maximálně s úrokovými sazbami 2% a pro více informací o mé nabídce mi prosím napište nebo kontaktovat mě mailem: eva4747@email.cz

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.