Nakupuji jinak…

HURÁ, UŽ MÁM CO NA SEBE :-)

Díky nauce Feng Shui dokážu vidět prostor kolem sebe jinýma očima a najít způsob změny, aby se člověk cítil doma nebo v kanceláři šťastnější. Umím z data narození vyčíst silné stránky, talenty a chování člověka. Ale když jsem stála doma před plnou skříní a řekla větu: „Nemám co na sebe!„, tak byl čas setkat se s Táňou. S ženou, která dokáže lidi vidět a přečíst na základě jejich oblečení. S ženou, která díky čínské nauce umí číst v ženách. Těšila jsem se, jak nově obleču své tělo.

Domov je naše druhé tělo, ale jak obléci to fyzické bylo pro mne někdy záhadou.

olgabu_nakupuji

Využívám pro své činnosti energie jednotlivých dní, protože nám mohou hodně pomoci, a na setkání s Táňou nemohlo být lepších dní. Sobota a neděle byly dny se spoustou informací a opravdu jich bylo! Z pohledu pěti prvků patří informace k elementu vody. A tak jako voda na stole po celou dobu akce, tak pro mne byl očistný celý víkend. Užila jsem si ho na 200%.

Uvědomila jsem si, že už nemusím nosit věci,
v kterých se úplně necítím.

Uvědomila jsem si, že všeho moc škodí a že jeden zajímavý doplněk úplně stačí.

olgabu_nakupuji1

Mám ráda symboliku a tak ptačí budky na stromě před hotelem byly krásným důkazem, že každá jsme si našla ten svůj nový prostor/oblečení, ve kterém se budeme cítit lépe.

Hned druhý den po návratu domů jsem šla trénovat teorii do praxe.
Z obchodu jsem odcházela nadšená a novými čtyřmi kousku.
Opravdu nakupuji jinak

 

Mějte krásný den

Olga

olga 7Poradkyně a lektorka Feng Shui
www.olgabu.cz

Zajímá vás energie jednotlivých dní? Každý den ráno v 8 hodin na facebooku
Proč je symbolika obrazů tak důležitá? Podívejte se na VIDEO

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Bořislavka Kukolínová napsal:

    Také nakupuji trochu jinak. To mé „jinak“ spočívá v tom, že se záměrně snažím vyhýbat velkoobchodům a těm velkým řetěžcům jako je třeba H&M nebo tak. Daleko raději si nakoupím někde v menším obchodě. V poslední době jsem si docela oblíbila http://armik.cz

  2. Bohumila Králová napsal:

    Tak to já nakupování opravdu miluji. Beru to jako takovou chvilku sama pro sebe. Vždycky udělám radost sobě a poté i manželovi, protože mi to v novém oblečení sluší. Nedávno mi kámoška poradila tento skvělý portál: http://kuponozdroj.cz/. Nabízejí tam slevové kupóny do různých obchodů. Od té doby, co tuhle stránku znám, nakupuji ještě více, i přes to, že jsou všechny obchody zavřené!

  3. Zuzka789 napsal:

    Já teda nejsem ten typ, co by objednával každou zbytečnost, ale když něco sháním, tak se vždycky podívám do výprodejů. Hodně mi s tím pomáhají stránky https://www.vyprodej-zbozi.cz/ :-) Určitě doporučuji mrknout. :-)

  4. Ivulena napsal:

    Já tedy také nakupuji tak trochu jinak a docela dost mi to vyhovuje. Nakupuji „jinak“ nejen tedy oblečení, ale i třeba různé vybavení do zahrady apod. Hodně oblíbeným bazarem na toto nakupování jinak je pro mne – https://dum-a-zahrada.biginzerce.cz , tak kdyby náhodou někdo šel kolem, tak mrkněte.

  5. ivulenka napsal:

    Také se snažím nakupovat tak nějak jinak, hlavně tedy levně, to si myslím, že je asi ten největší klíč k úspěchu. Co se pak zase ale týče třeba jiných věcí, tam si klidně i ráda připlatím… Hodně ráda pak nakupuji na tomto online second handu zde – https://www.onlinesekac.cz , tak kdyby někdo měl zájem, tak určitě hoďte mrkem :) Mějte se krásně.

  6. Vav napsal:

    Zajímavý přístup. Já o nakupování taky hodně přemýšlím. Hlavně se snažím nekupovat kraviny a nežít v „přebytku“. Jasně, oblečení někdy koupit musíte. Boty taky. Ale tak si raději koupím skechers dámské , které mi vydrží celý rok. A nepotřebuju mít prostě na každý měsíc nové boty. Stejně to pak akorát zabírá místo v botníku. ;-)

  7. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  8. DxpMpR napsal:

    evolution korea
    062DxpMpR[|[

  9. dTxvhc napsal:

    evolution korea
    292dTxvhc.*%

  10. Julie napsal:

    U nás se nakupuje se slevovými kupóny , takže mě nakupování hodně baví. Jednak mám radost z nových věcí, které seženu, a pak z toho, že se mi podaří ušetřit. Všechno objednávám přes internet. Nebaví mě se mačkat s lidmi v obchodech a poslouchat prodavačky, které se mi snaží poradit, i když o to nestojím.

  11. Nikola napsal:

    To je mj věčný problém :-D . Teď se blíží jaro a taky nevím, v čem budu chodit. Musím brzy vyrazit na nákupy :-D . Štěstí, že nemusím řešit alespoň líčení. Vyhovuje mi minerální make up , který krásně skryje všechny nedokonalosti, které na pleti mám a celý den vydrží stejný, a to i v létě, kdy se poměrně dost potím :-) .

  12. Věra z vesnice napsal:

    Zase se po roce vrátil známý z Austrálie, kam odjel po studiích pracovat a říkal že to co my tady považujeme na pěstování třeba ovoce za běžné, tak je tam považováno za něco nepotřebného. Třeba taková geotextílie u nás dost frčí ale tam ty teploty si o to ani neříkají.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.