Má váš muž taky PMS?

Když se Adam toho večera zjeví ve dveřích, je Anně jasné, že se něco stalo. Adam jako Lord nedává svá aktuální vnitřní hnutí navenek nikterak znát. Nicméně jeho polibek na přivítanou je ten večer jakýsi vlažný. Jeho obvyklé pevné objetí není zcela přesvědčivé. A hlavně – Adam nechce večeřet.

Anna je ten den na samém vrcholu ovulační fáze. To znamená, že kromě opulentní večeře na plotně je v troubě upečený ještě banánový koláč – a to je co říct, protože vytížená podnikatelka Anna zásadně nepeče.

Jindy velmi mlsný Adam jen se špatně hraným zájmem koukne do trouby: „Tys pekla?“, a u toho to skončí. Anna vidí, že situace je vážná. A zároveň ví, že pokud je ona sama v ovulační fázi, situace není nikdy tak vážná, aby se nedala zvládnout.

Má váš muž taky PMS?

 

Adam mlčí a tváří se, že je špatně celý svět

Pak přejde z kuchyně do pokoje a tam dále mlčí. Anna taky mlčí. Není v ní dnes provokující potřeba se hned všechno dozvědět a taky Adamovi hned naservírovat řešení jeho nenálady. Taková potřeba by se u ní projevila v dynamické nebo v premenstruační fázi, ale nikoli dnes. Dnes je Anna ta, která naslouchá. Která rozumí. Která chápe. Která miluje. Bezpodmínečně.

I protivného Adama, který je dnes podle ní zjevně v premenstruační fázi.

„Jo. Jsem v premenstruační fázi. Dalo by se to přeložit taky tak, že jsem v prdeli. Nevím, co mi je, ale všechno je špatně. Práce mě nebaví. Život mě nebaví. Nejsem šťastný člověk, jak si na tom tolik zakládám.“

Dnes je Anna mlčenlivá jako Lord. Navenek nedá znát ni pohnutí brvy. Uvnitř jen vnímá Adamovu energii. Kolem jeho těla je zhruba patnácticentimetrová vrstva oranžové bodavé energie. Zatím je tak bodavá, že Anna se Adama nemůže dotknout, aby se nepopíchala. Adam stojí, ruce zkřížené na prsou, odmítavý pohled kamsi do dáli. Anna zapíná spínač své vnitřní ženské energie na turbo.

„Takhle to prostě nepůjde dál, Anno. Něco se musí stát. Tyhle věci jsem si už dávno vyřešil – a najednou jsou tady znovu. To nechci a nebudu to ve svém životě tolerovat. Něco se musí změnit.“

Na Annině kontrolním panelu začne blikat kontrolka „už mě nemiluje“.

Naštěstí pro Adama dokáže Anna v ovulační fázi tuhle kontrolku směle ignorovat. Její láska je v této fázi silná a stejně tak její sebevědomí. Ani Adam a jeho PMS ji v téhle fázi nerozhází. Hormony v jejím těle jí dodávají na pocitu vnitřní síly a na vědomí, že všechno se vyřeší a všechno bude zase v pořádku.

 

Večeře stále stojí na plotně a chladne

Koláč je stále v troubě. Adam se přesunul na gauč, sedí se založenýma rukama a mluví o tom, co všechno je špatně, a jak on jako systematický a strukturovaný Lord to už dál nemíní ve svém životě snášet. Anna sedí u něj, ale nedotýká se ho, bodlinky Adam stále nezasunul. Pouze se noří do své paměti a do svých zkušeností a do síly své fáze a do své aktuální nejvyšší a nejhlubší ženskosti.

Tahle fáze je pro ni o bytí a empatii.

Má váš muž taky PMS?

 

Dokonce ani nic neříká, a to ani ve chvíli, kdy ji Adam poprosí, aby nějak reagovala na to, co říká on. Není co říkat. Na této úrovni, Adame, pro tebe není řešení problému. Musíš se povznést výš, a tam uvidíš, že tvůj problém na téhle úrovni zcela a jednoduše zmizí. Přestane existovat. To celé, o čem mluvíš, znamená jen, že ses nechal strhnout na nižší energetickou hladinu, a teď se ti věci zdají obtížné, obtěžující, překážející nebo neřešitelné…

Anna ví, že možnost řešení je jediná. Spínač její ženské energie je sice na turbo, ale ve skutečnosti to neznamená zvýšení rychlosti. Znamená to zvýšení zpomalení. Zvýšení plynutí. Zesílení pouhého bytí. A v této energii se Anna udržuje a jinak nedělá nic, jen Adama poslouchá, dívá se na něj, a když jí to bodlinky dovolí, tak ho sem tam pohladí.

A u toho jí běží hlavou: „Wow. Ta ovulační fáze je fakt požehnání. Být já taky premenstruační, už by jeden z nás chodil po parku a chystal si tam na lavičce spacák. A taky je skvělé, že znám svou premenstruační fázi. Takhle jasně vidím, co se v Adamovi děje – a že to teď nemá řešení, dokud se nehodí energeticky a psychicky do pohody.“

Adam se postupně přiznává: „Mám pocit, že toho je hodně. Že to nestíhám, tak jak bych chtěl. A nevím, co dřív. Budu muset nějaké věci prostě radikálně vyloučit ze svého života. Já si ho chci zase užívat, a ne trpět.“

 

Anna se jasně vidí ve fázi, do které dospěje zhruba za týden

A jak vidí vedle sebe Adama, říká si najednou jednoznačně a odhodlaně, že tentokrát už bude její PM fáze jiná. Že už to rozhodně nesmí pustit tam, kde je teď Adam. Najednou totiž vidí, jak je to protivné a jen málo řešitelné pro druhé, když je ona ve své premenstruačně kritické fázi, kdy celý svět je špatně a nic se nedaří. A ve skutečnosti je to celé o tom, že si nehlídala kontrolky, příliš pracovala, příliš se stresovala, příliš si věci brala, málo odpočívala a radovala se a málo milovala sebe samu.

Má váš muž taky PMS?
A tak Adam postupně přestává mluvit tak rozhorleně a rozhořčeně, zasunuje bodlinky, začíná trochu víc mluvit Anna, věci se začínají vyjasňovat. Adam mluví o tom, že si to Anna nemá brát osobně, protože jeho láska k ní tím není nijak ohrožena. Anna odpovídá, že má Adam štěstí, že je v ovulační fázi, protože v této fázi to cítí, že ji Adam i přes svou nevrlost, naštvanost a odmítání stále miluje. A dodává, že ona ho miluje i v této jeho protivnosti a neosvícenosti. A pak si ohřejí tu večeři a dají si banánový koláč a pustí si hezký film.

Věci se v Adamově hlavě a v jeho životě dozajista ještě nezměnily na sto procent.

Ale je jisté, že Anna svými ženskými kouzly ovulační fáze dokázala Adama přenést do jiné vibrační úrovně, kde dostal najednou jinou perspektivu a může odsud vykročit mnohem jistěji dál a změnit to, co změnit chce.

A Anna ví, že až přijde čas její premenstruační fáze, že jí Adam tuhle láskyplnou službu oplatí.
Tohle je život muže a ženy ve všech jeho fázích.

I muži mají své PMS a ženy jim můžou o to líp rozumět.

 

ŽIJTE (s) CYKLEM A V HARMONICKÉM PARTNERSTVÍ!

 

Dana Sofi ŠlancarováDana-Sofie Šlancarová

Podnikatelka, překladatelka, lektorka a zakladatelka projektu Cyklická žena®. Přeložila (kromě jiného) legendární knihu Mirandy Gray – Cyklická žena. Sama je autorkou tří knih o ženské cykličnosti: Balijský deník Cyklické ženy, 7 návyků efektivní Cyklické ženy a novinky Návod na ženy, kterou napsala spolu se svým mužem Erikem.
Pravidelně pořádá semináře a setkání pro ženy a dívky, a píše články na téma ženské cykličnosti.

www.cyklickazena.cz

Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.