Listopad: využijte energii Vepře

KDYŽ VYDRŽÍTE, UVIDÍTE ZLATÉ PRASÁTKO…

Pokud o Štědrém dni vydržíme mít půst, můžeme vidět Zlaté prasátko. V listopadu si naopak užívejme hojnosti a jídla, protože vládcem tohoto měsíce je VEPŘ.

Toto zvíře miluje přátele a společnosti. Jedná se o tvora, který je stvořený pro pomoc ostatním. To nejhorší, co můžeme Vepři udělat, je jeho pomoc odmítnout. Získá pak pocit marnosti a zbytečnosti.

Na co je dobré se tento měsíc zaměřit a co nás naopak může vyčerpávat?
A jak si správně užít vepřový listopad?
Co je pro toto zvíře charakteristické?

A beautiful young girl dressed as a pig on the watercolor backgr

HOJNOST

Vepř miluje hojnost. A to hojnost úplně všeho. A velmi rád si ji užívá. Takže hurá na párty! Dopřejme si tento měsíc vše, co nám dělá dobře, ať už jsou to večírky, společnost přátel, dobré jídlo nebo sex.

 

POŽITEK

Vepř je velký milovník, ale pozor občas si rád užívá i mimo svá teritoria. Takže pozor na nevěry, které by se s vášní Vepře mohly vymknout kontrole.

Včera začala premiéra filmu Pohádkář, kde hlavní hrdina se pohybuje mezi dvěma ženami. Listopad je správným měsícem pro uvedení do kin filmu s touto tématikou. Už jste ho viděli?

 

POŽÁDEJ a DOSTANEŠ

Tento čas je ideální věnovat nějaké peníze na CHARITU. My doma už máme rituál, kde vybereme společně chlapečka nebo holčičku z dětského domova, kterému přispějeme na hezký dárek před Vánoci.

V listopadu už nejsou silné energie kovu, tak jako tomu bylo v září a říjnu. Tyto měsíce byly vhodné na dokončování a stanovování pravidel nejenom školních. Listopad už má v sobě velmi klidové energie vody. Energie zimy, chladu, pasivity a tmy. Pozor na moc aktivity, která může vyčerpávat. Někdy se Vepř v pomoci dostává až do sebeobětování! Silné energie příjdou znovu s příchodem jara, kdy se můžeme těšit na teplo, světlo a růst.

 

NE-PLÁNY

Vepř, když si užívá, rozhodně nemyslí na zítra. Vepř neplánuje. Takže buďme opatrní a dávejme si pozor, aby se naše užívání a utrácení nezvrhlo v něco, co už bude opravdu mimo naši kontrolu i peněženku.

 

SMUTKY A MELANCHOLIE

Vepř je ale také zvíře, které když „upadne do bláta“, má silné tendence se tam rochnit a už z něj nevylézt. Vzhledem k tomu, že nyní nastupuje i období depresí, je nutné si dát na tento jeho rys pozor. Pokud se objeví nějaké smutky, nerochněme se v nich jako Vepři, ale zažeňme je něčím, co nám udělá dobře. Třeba dobré jídlo, zábava s přáteli, zapálený si krb nebo svíčky…
Mějte krásný listopad a já si jdu užívat do vany.
Napustila jsem si jí plnou vody s pěnou a obložila svíčkami.

 

olgaVaše Olga

Požitkářka voňavých koupelí
Specialistka na harmonický prostor

www.olgabu.cz
www.facebook.com/olgabu.cz

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Pavla napsal:

    A co porody v tomto mesici? :-)

  2. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  3. cgNpSc napsal:

    evolution korea
    020cgNpSc[@.

  4. PtVyUU napsal:

    evolution casino
    232PtVyUU“}^

  5. ifiWrt napsal:

    evolution korea
    082ifiWrt&,:

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.