Když se dějí zázraky

svatební den

Loni touto dobou už jsme obě byly až po uši na cestě osobního rozvoje. Já byla už dost těhotná a rozhodnutá se pochopit a poslouchat. Žanet měla své jasné představy, co z osobního rozvoje chce získat. Postupovaly jsme společně různými programy a diskutovaly, co umíme, co nás baví a co bychom od života chtěly.

Já jsem mezitím porodila a moje holčička mi začala dávat jednu lekci za druhou. Pomalu, ale jistě, jsem si uvědomovala, že si nedokážu představit, vrátit se zpět do života, ze kterého jsem na mateřskou odešla. Jenže jsem neměla ani tušení, kudy se vydat.

Se Žanetou jsme vedly spoustu diskuzí o jejím podnikání ve svatbách a o tom co potřebuje, aby se její byznys posunul o kus blíž jejím představám. V jeden moment mi připadalo, že by si to potřebovala nějak poskládat a trochu s tím pomoct. A tak jsem jí nabídla, že jí pomůžu udělat workshop, který by jí mohl pomoct vydat se správným směrem. Byla jsem moc ráda, že jsem měla příležitost využít něco, co jsem uměla a zároveň se podívat do úplně nového prostředí. Já jsem totiž původně z bankovního prostředí, což je k svatbám dlouhá cesta.

No, začaly jsme a nebyl z toho workshop, ale pravidelná pracovní setkání, na kterých jsme se bavily o všem možném a tak nějak sama z toho vyplynula možnost spojit síly a jít tou cestou společně.

Svatební den s lehkostí a láskou

Začaly jsme pracovat na věcech pro firmu a zároveň se stále častěji objevoval námět jakéhosi svatebního videoprůvodce, který by pomohl nevěstám zorientovat se ve svatebních možnostech, ušetřit čas surfováním a hlavně si přípravu a samotný svatební den užít s láskou a lehkostí. Byl to Žanetin sen, o kterém přemýšlela už dávno předtím, než jsme se vůbec poznaly.

Nějakou dobu jsme přemýšlely, jestli se touto cestou vydat, nebo se soustředit čistě na práci na firmě, ale videoprůvodce se stal naším pravidelným tématem. Jakmile jsme se rozhodly, že do toho jdeme, věci se začaly dít jakoby zázrakem.

Udělaly jsme osnovy videí a začaly hledat dodavatele, kteří by se k projektu rádi připojili. Začaly jsme oslovovat výjimečné, zkušené kvalitní lidi z oboru, kteří se svatbami zabývají, a jejich práce je pro ně vášní. Kupodivu nám většina zareagovala pozitivně a tak Žaneta vyrazila na schůzky, aby představila svou představu o tom, jak bude příprava na videoprůvodci probíhat, jaký z toho bude výstup a jakou roli v tom budou mít oni.

Důležité pro nás bylo sdílet autenticky a být otevřené ve sdílení našich hodnot. Věděly jsme, že v oblasti natáčení nemáme ani jedna moc velké zkušenosti, takže jsme si nemohly dovolit nějaké velké nesoulady. Překvapivě většina dodavatelů byla nadšená myšlenkou a šli do toho s námi bez dlouhých rozhodování. Tady pro představu musím zmínit, že to bylo v horizontu asi dvou týdnů před natáčením.

Zpětně mi to připadá jako velký zázrak.

svatební videoprůvodce

Měly jsme dodavatele, osnovu jednotlivých videí a představu, ale chyběly texty. Blížil se termín natáčení a my se rozhodly, že to nejlepší, co můžeme pro Žanetin klid (jako hlavní organizátorky) udělat, je vyslat jí na relaxační víkend těsně před pondělím, kdy se začalo natáčet.

Ukázalo se, že to bylo skvělé rozhodnutí, protože se Žanet vrátila vyklidněná, texty napsala a na natáčení byla nabitá energií. Moje role tady byla už jen podpůrná, nejen kvůli mojí holčičce, ale také to byl jednoduše prostor pro svatební odborníky. Natáčení prostě jedním slovem plynulo. Tým dodavatelů se sešel neuvěřitelně naladěný, což nás sytilo energií a kouzlem, a zároveň nás to velmi otevřelo naší vlastní autenticitě.

 

Když si něco MOC přejeme…

Věříme, že svatba není jen o výborném plánování, precizní organizaci a hladkém průběhu svatebního dne. Věříme, že svatba je silný moment v životě páru, který je velmi významný a je dobré ho podpořit. Proto jsme se rozhodly dodatečně přizvat k Wedeu Šárku Kotvalovou, Denisu Říha Palečkovou, Barboru Nádvorníkovou a Dagmar Gabulovou, aby s námi sdílely své zkušenosti z oblasti autenticity a naplněného partnerského života, a tím podpořily celistvost Wedea.

A tak se z myšlenky svatebního videoprůvodce stalo naše milované Wedeo, které na jedné straně podporuje snoubence z pohledu svatebních příprav a na druhé straně v oblasti jejich partnerství.

wedeo

Po natáčení byla ještě spousta práce na dotažení Wedea tam, kde dnes je, díky které jsme si se Žanet vyzkoušely jednotlivé role a také zažily, co nám funguje ve vzájemné spolupráci a co ne.

Dnes je Wedeo na světě. A mě připadá, že je důkazem toho, že když si něco moc přejeme, celý vesmír se spojí, aby nám to dal.

Se Žanet ze srdce věříme, že nese nádhernou energii z jeho vzniku. Tak jako je u miminka důležitý jeho porod, tak věříme, že Wedeo přišlo na svět v obrovské lásce a sounáležitosti a tak může být přínosem pro nevěsty i ženichy, maminky i tatínky, kamarádky i kamarády, kteří plánují svatbu, ať už pro sebe nebo své blízké.

 

Jestli máte chuť nechat se unést krásnou svatební atmosférou, jste srdečně zvány.

S láskou

Jana

www.wedeo.cz

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.