Když je Muž Mužem

krásný muž za volantem

Je pravdivý. Převážně sám k sobě. Umí přemoci své stíny i vnitřní kritiky. Nenechá se rozhodit tím, že mu hlava našeptává něco jiného než srdce. Ví, čemu v sobě věřit, protože už mnohokrát udělal chybu a přišel díky rozumu o to nejlepší, co měl. Je hluboký a cesta k Bohu je pro něj důležitější než vztah se ženou. Partnerský vztah je pro něj přesto velmi podstatný, protože si uvědomuje sílu polarit, které obohacují jeho život. Ví, že ženský princip ke svému rozvoji potřebuje.

Umí být sám a samotu občas vyhledává. Je pokorný a všechny své rány použil jako náplasti pro sebe i pro druhé. Neobětuje se. Raději řekne s bolestí NE, než aby měl jít proti své pravdě. Není v tom tvrdohlavost a vůle ega. Umí totiž vnímat energetické rozpory v těle, když jde proti sobě.

Ctí své rodiče, protože převzal odpovědnost za svůj život. Nedává jim nic za vinu. Ví, že takhle si svůj život vybral, a je vděčný za každou ránu, kterou dostal. Rodičům děkuje za život a žádná vzpomínka z dětství ho nerozesmutní. Vše, co bylo negativní, vnímá jako příběh někoho jiného. Umí ho vyprávět bez sebemenšího smutku.

Je plně integrovaný do svého života a autentický. Reaguje pružně. Jeho cílem je osvobození od svých mentálních vzorců, ale i od stanovených vzorců společnosti. Miluje výzvy, proto se stále udržuje na hranici života a smrti. To napětí, kdy neví, jak situace dopadne, je pro něj velmi vzrušující. Nedovolí všednosti, aby pohltila jeho potenciál.

když je muž mužem

Svou ženu miluje tak, že ji vidí. Vidí ji srdcem. Miluje její tělo, ale mnohem více ho vzrušuje její duše. V posteli se nespokojí s povrchním sexem na uvolnění emocí. Emoce uvolňuje celý den. Sex je pro něj posvátný prostor, kde se ještě více spojuje s božským a s druhou polaritou. Miluje ženinu vůni, její tvary, vzdechy, pláč i fňukání. Raduje se z její neustálé proměnlivosti a žádná z jejích rolí ho nevyvede z rovnováhy.

Svou ženu vnímá v různých fázích. Nerozhodí ho ani její touha a vášeň a ani potřeba být ufňukanou malou holčičkou, která se potřebuje schovat do taťkovy náruče.

Umí si přiznat své strachy a slabosti, aniž by se cítil ohrožen. Umí být malý chlapec a nestydět se za to, protože své dětství a vše, co s ním bylo spjato, má zpracováno a necítí žádnou křivdu.

Jeho velkou touhou, snad největší, je otevřenost srdce za všech okolností, protože ví, že s otevřeným srdcem je svět přívětivý a laskavý. Umí dýchat do svého srdce lidi kolem sebe a svou otevřeností je léčí. Je pro všechny požehnáním a pilířem pevnosti a božské přítomnosti. Cítíte to z něj a jeho přítomnost vás vzrušuje.

Umí se rozhodnout a říkat miluji tě. Činit rozhodnutí mu nedělá problém. Necítí se totiž ničím ohrožený – ani bolestí srdce. Bolest srdce dobře zná a plně si uvědomuje její význam.

Takového muže může vidět jedině stejně plná a autentická žena. Ale o těch článek zvlášť.

Je vás, pánové, čím dál více. Děkujeme.

 

Vendula Kociánová

Labužnice života, vášnivá vypravěčka vlastních příběhů ze života, zapálená bloggerka a průvodkyně žen.

Navádím ženy k vlastní podstatě. Aby bez kouzel a čar dokázaly hnout se svým životem, tak jak jsem to dokázala já. Mnohdy jsou ty nejjednodušší cesty nejhůře viditelné. Život sám je velmi snadný a jednoduchý, pokud to tak chceme. O nic se nemusíme snažit, protože vše je nachystáno, jen se položit do proudu a nechat se nést. Ukazuji lidem, že hmota a duchovní růst jsou velmi úzce spjaty a že vše začíná od lásky k sobě samému.
www.vendulakocianova.cz 

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Adela napsal:

    Krasny clanek,jen prosim o opravu chyby ve slove nicym…po č se vzdy pise mekke i. S laskou fiky Adel

  2. Elena napsal:

    Jsem velmi šťastný, chci se podělit o svá svědectví s širokou veřejností o tom, co pro mě tento muž jménem Dr. PADMAN právě pro mě udělal, jsem ženatý 4 roky a mám rozchod s manželem před 4 měsíci a byl jsem strach a tak zmatený, protože ho tak moc miluji. Opravdu jsem byl příliš depresivní a kamarád mě nasměroval k tomuto kouzelníkovi, doktoru PADMANOVI, a oznámil jsem mu všechny své problémy a řekl mi, abych se nebál toho, že se přinutí, aby se můj manžel vrátil ke mně a za pouhých 48 hodin Dostal jsem hovor od mého manžela a on se líbil, že bych se měl vrátit do domu. Nikdy v mém životě nevěří v kouzlo a teď mi to jen pomohlo a jsem nyní tak šťastný. Vše mu děkujeme a pokud si také chcete nechat svého manžela vrátit pro sebe zde !! jeho e-mailovou adresu (padmanlovespell@yahoo.com), jsem tak rád, že svědčím o vaší práci a laskavosti DR PADMAN.

  3. Nilda Arai napsal:

    Mempunyai kolam renang yang indah dengan air kolam renang yang biru bening dan berkilau yaitu Hasrat Anda….kami siap menolong Anda membikin kolam … tap https://kolam-bening.blogspot.com/2019/08/jasa-treatment-air-kolam-renang_14.html untuk selengkapnya

  4. Greg Goleman napsal:

    Jual Beton Instan dari pelbagai merek terbaik harga murah dari distributor legal di indonesia. Tersedia Ready mix concrete kemasan ataupun kendaraan beroda empat truck beton … info lebih detail http://pipabetonbertulangmegacon.kedungsepur.my.id/2020/08/harga-pipa-beton-bertulang-megacon-di_31.html

  5. Sharyn Schilmoeller napsal:

    Perusaan kami Ialah Salah Satu Sentra Pengorderan Beton Pracetak Kami Siap Menolong Dan Melayani Bpk/Ibu Yang Memerlukan Jasa … segera kunjungi https://fiturbeton.blogspot.com/2018/03/jual-road-barrier-beton-di-bitung-0819_5.html

  6. Emerita Wickersheim napsal:

    Mandi WC toilet salah satu merupakan penting yang faktor ada pada semestinya fasilitas publik seperti mall, gedung olahraga, gedung pertemuan, dan lain-lain … klik https://partisi-kamar-mandi.blogspot.com/2019/02/cubicle-toilet-phenolic-cirebon-murah.html for detail.

  7. Curtis Hedberg napsal:

    Besi beton yakni salah satu bahan material penting untuk membangun rumah, bahan ini umumnya diaplikasikan untuk mengikat coran … untuk detail silahkan kunjungi https://cover-u-ditch-megacon.jimdosite.com/

  8. Ray Neuman napsal:

    singkat definisi towing ialah jasa pengiriman kendaraan beroda empat dengan menerapkan figur kendaraan variasi angkut. Untuk istilah lebih luas towing sendiri … selengkapnya https://carcarrier.netlify.app/car-carrier-surabaya-medan.html

  9. Rocky Girgenti napsal:

    Kaca tempered merupakan material yang banyak dipakai pada rumah minimalis modern karena memiliki banyak kelebihan. Apa saja sih, untuk detail segera kunjungi https://kontraktorpartisikaca.blogspot.com/2020/01/jasa-pembuatan-partisi-kaca-1-di-bau.html

  10. Reggie Nutting napsal:

    Epoxy is a permanent glue used on many types of areas, from plastic to metal. … Epoxy starts in a liquid state. Because it is combined, the substance’s temperature heats… click https://waterproofing.doodlekit.com for more information.

  11. Hugo Cuda napsal:

    Composite door together with PVCu panel manufacturer presenting industry potential customers nationwide. Convert your household along with a amazingly devised PabrikPintu.co.id, click https://supplierpintuhpl.blogspot.com/2020/07/jual-pintu-lapis-double-hpl-1-cilegon.html for more detail.

  12. Mirka74 napsal:

    Každý muž by měl přistupovat k dámě jako ke svatému obrázku. My jsme totiž něžné duše, a sními se musí zacházet s největší péčí. To ale ten můj neví. Řekl mi, ať se okamžitě podívám na insolvenční rejstřík a prý že pokud mu neřeknu nějaké údaje do 20 minut, tak hodí s pánví o zem. Agresor jeden. https://napovime.cz/navod/vse-o-insolvencnim-rejstriku/

  13. Magda Horká napsal:

    Pro mě je muž mužem jen pokud se dokáže postarat o domácnost, tak jak to umí jen chlap. Uklízení, praní, žehlení to bych na něm nenechala, o to se ráda postarám sama. Ale přibít poličku, vyvrtat něco, opravit sem tam nějakou elektroniku to prostě má umět správný muž. Správné náčiní mu k tomu ráda dodám. Manžel má rád Aku vrtačky Bosch https://www.profinaradi.com/akumulatorove-vrtacky-bosch a tak se často stávají předmětem jeho dárků.

  14. Ivanka223 napsal:

    Moc pěkný článek, který mě inspiroval, a který budu muset odpoledne až dojdu z práce, poslat manžílkovi. Protože on si na svých vousech opravdu hodně potrpí. Dokonce si teď nedávno koupil nerezové nástroje na to, aby jej donášel do různých barber shopů. On těm lidem sice věří, ale požaduji 100 % kvalitu.

  15. Hanickak napsal:

    Ahoj, myslím si, že můj muž je opravdu opravdový muž. Teď se třeba pouští do rekonstrukce našeho obývacího pokoje. Navrhovala jsem mu, že si pozveme nějakou firmu, ale on řekl, že to chce zvládnout sám. Koupil jsem mu teda alespoň nějaké kvalitní vybavení: https://www.uvex-safety.cz/cs/ , aby se mu nic nestalo! :D Snad mi zůstane celý!

  16. Hanickak napsal:

    Ahoj, tak to podle mě je muž mužem, kdykoliv se tak cítí. Na svém manželovi vidím, že se nejvíc mužně cítí za volantem. Naštěstí ale řídí slušně a spořádaně! Je na něm ale prostě vidět, že se cítí za volantem dobře. Teď si například koupil nové auto. K němu ode mě dostane pod stromeček kvalitní nové pneumatiky z tohoto e-shopu: https://www.pneuok.cz/. Už o nich ale ví, takže to nebude žádné velké překvapení.

  17. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  18. FqgWPU napsal:

    evolution korea
    922FqgWPU+“)

  19. yBWkmw napsal:

    evolution korea
    535yBWkmw‘:^

  20. Sydney Rutecki napsal:

    Executive-Education.id is an educational institution that delivers tutoring services where tutors come to the house, to ensure that students can study … go to https://privatmurah.vercel.app/les-privat-depok-murah.html for more information

  21. Ike Jakupcak napsal:

    Best and Most affordable Jabodetabek Confidential Instruction, the staff in addition to trainers are available to your dwelling, placed your personal review schedule and might choose almost any arena involving study … visit https://bimbel-calistung.netlify.app/les-privat-calistung-penjaringan.html for more details

  22. Rolando Reno napsal:

    Perhaps you will see a cheaper fee versus table above, make certain again with regards to the qualifications of your teacher / Kindergarten teacher recommended to you personally … for more information https://lesprivat-exed.blogspot.com/2022/02/les-privat-menteng-1-terbaik-executive.html

  23. Mirka napsal:

    Tak to ten můj chlap současný je naprosto parádní. Představte si to že jsme byli na dovolené, porouchalo se nám kdesi v Jeseníkách auto. On hned na autě diagnostikoval problém, objednal díly Škoda a sám si to opravil. Nepotřebovali jsme ani odborný autoservis.

  24. Věra napsal:

    Můj chlap se o barák stará přesně tak, jak bych to od táty dvou dětí a milované manželky očekávala. Každý den v zimě připraví kamna plná dřeva, naskládá třísky, zatopí. Mně udělá nějakou dobrotu na večeři a přes den pracuje v kanceláři. Je to šikovný pracant.

  25. Tiffany Mack napsal:

    Ignite your passion for languages and join our immersive language of choice program at Executive-Education.id. That has a focus on practical communication skills, authentic materials, and real-world scenarios, you’ll build fluency and confidence in your chosen language. Get hired to play a whole lot of linguistic excellence and set about an outing of personal and professional growth. Tap https://kursus-arab.github.io/kursus-bahasa-arab-jakarta-timur.html for latest information.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.