Kartoskop na říjen – intenzivní sebepoznání

Jmenuji se Eva Pitnerová a již desátým rokem vykládám karty.

Tak jako se vyvíjí člověk a zraje zkušenostmi, tak i mé schopnosti číst z karet se prohloubily. Nenabízím tedy svým klientkám, ale i klientům, „pouze“ přečtení karet v jejich obrazu osudu, ale pomocí daru, který se postupem let u mě rozvinul, i vhled, který tvoří obrazy a vize. Není možné však vynutit si vhled během sezení, tak to nefunguje. Vše musí plynout, a pokud je mi umožněno nahlédnout, pak i vidím.

Nejsem typ kartářky, která vám řekne: „Bude to takhle a takhle“. Naopak, snažím se, abychom našli během výkladu vše, co zatěžuje a trápí vaší duši, a brání vám tak v sebelásce, ve vědomí si sebe samých, ve vaší tvořivosti.
Přestože jsem kartářka, nemyslím si, že je nutné dívat se na to, co bude za 10 let, naopak vím, že je důležité se podívat na obraz vaší minulosti a přítomnosti, který spoluvytváří s předurčením obraz vaší budoucnosti.

Už nějakou dobu píši týdenní kartoskopy pro čtenáře mých facebookových stránek.
Kartoskop je souhrn mých vhledů, naladění se na dané období a zároveň vzkaz od karet, který mi pomáhá dát vše do slov.

 

Od úplňku k úplňku

Rozhodla jsem sepsat kartoskop jen pro ženy. Žena je cyklickou bytostí a vnímá měnící se energie mnohem snadněji než muž. Je to její přirozeností, stejně jako je přirozeností květin vonět. Každá žena, zatím jsem nepoznala výjimku, která se dala na cestu sebepoznání, cítí, že je ovlivňovaná různými vlivy a samozřejmě i těmi vesmírnými. Proto jsem se nechala inspirovat k činu, oslovila jsem projekt Ženy ženám a nabídla vesmírnou inspiraci, která vás zase přiblíží více k vašemu Já a k vaší síle.

Jak jsem již napsala, žena je cyklická a Luna sama osobně prochází cykly, právě tak jako žena.
A nemusíme začínat tradičně vždy 1., ne? ;)

Kartoskop na září - intenzivní sebepoznání

 

Kartoskop od 28. 9. – 27. 10. 2015

Pondělí 28. 9. 2015, 4.50 SELČ – úplněk ve znamení Berana

Minulý měsíc jsme vynechaly nahlédnutí do ženských energií od úplňku k úplňku, ne proto, že by minulé období nestála za zmínku, ale protože jsem se velmi intenzivně starala o tehdy nemocnou dceru Liu.

V následujících dnech budeme mít pocit, že kráčíme v mlze a nic nevidíme. Naše směřování, které do této chvíle bylo jasné a namířené jedním směrem, jakoby se rozplynulo. Naše kroky se mohou stát velmi nejisté a neohrabané, jako krůčky malého dítěte, které se právě učí chodit.
Ničeho se však nelekejte, toto nevědění bude pro nás ženy velmi důležité. Tím, že ztratíme tu jasnou cestu, kterou jsme si vytyčily a rozhodly se po ní kráčet, získáme obrovské vnitřní bohatství.

Rozumové nasměrování není typicky ženské,
ale naopak nese v sobě hodně mužské energie.

Samozřejmě bez ní bychom nebyly celistvé, ale pro naše kroky je nyní důležité tápat. Jste moudré ženy a určitě vám již dochází, proč je pro vás výhodnější tápat. Ta nejistota, ve které se najednou „probudíme“, bude velmi tvůrčí pro mnohé z nás.

Žádný člověk na planetě si nerad připadá nejistý a tak hledá cesty. Muži to činí zcela jinak než my ženy. My ženy více prožíváme ve svém nitru a hledáme pocitově to „správné“.
Přesně toto bude pro nás velmi důležité a podnětné.

 

Naše hledání nás bude přivádět velmi rychle k sobě

Najednou se spojíme se svou energií, se svým potenciálem, a vše, co je v nás ukryto, se bude drát ven se silou jakou v sobě obsahuje vodopád. Každý náš krok bude pro nás očistou duše, každé naše hledání pro nás ženy bude zesílením našich pocitů a uvědomování si, jak silnou a jasnou máme intuici. To, co jsme prozatím ušly, bylo důležité, ale to, co se odehraje tento měsíc, bude pro mnohé z nás přelomové.

Některé budeme prožívat změny v realitě a naše sny a touhy se stanou naší každodenností, v některý z nás bude přeměna probíhat vnitřně, ale o to bude ještě intenzivnější.
Dopřejte si čas pro sebe. Avšak využijte čas jinak, než jste byly doposud zvyklé. Dovolte si relaxovat tak, jak jste zatím o tom jen snily.

Kartoskop na září - intenzivní sebepoznání

Všechny kráčíme pro ukotvení pocitu/stavu sebehodnoty a sebelásky.

V tomto měsíci jí prožijeme naplno. Nebude nutné se snažit, nebude potřeba se přemáhat. Tento měsíc přinese dar ve formě poznání a prožitku, právě toho k čemu směřujeme.

Obavy, nejistoty, zdrženlivost opadne mávnutím kouzelného proutku našich kmotřiček.
Z nejistých popelek se stanou ženy plné síly, které si uvědomí, že takové jaké jsou jsou úžasné bytosti, které si zaslouží lásku.

Ve chvíli kdy pustíte otěže MUSÍM a SNAHY, a vy je pustíte, to přijde.
Užívejte si měsíc říjen, jako měsíc popelčina plesu.

Pamatujte si: „To, jaké jste a kdo jste, se vždy ukáže ve chvílích kdy kráčíte v neznámém prostředí.

 

Pomocná afirmace:
Věřím ve svou vílu kmotřičku.

 

Buďte v lásce,

Eva PitnerováEva Pitnerová
Výklady karet/vhledy, semináře, kurzy Tarotu

www.vedomevhledy.cz
facebook.com/vedomevhledy

 

 

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. HDHIvc napsal:

    evolution korea
    848HDHIvc&*“

  3. DADwdV napsal:

    evolution casino
    544DADwdV\?“

  4. MWXHNE napsal:

    evolution korea
    324MWXHNE;-}

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.