Jak získat peníze a udělat něco pro sebe

Před 10 lety… „Ach jo, super seminář, zajímá mě, co tam bude, ale nemám na to peníze!“

Ano, to jsem si opravdu říkala, když mi kamarádka dala vědět o jednom semináři v Doksech… takový kousek… už to není do Prahy, ale 15 km od nás…

Chci tam! A kde na to vezmu peníze? Rodinný rozpočet téměř na nule, ušetřit nemám kdy a ani z čeho… Nájem, 2 děti, jídlo…

Chvíli můj mozek „šrotoval“ a pocity bezmoci chtěly ovládnout moji mysl. Najednou jsem cítila v sobě, tam někde hluboko uvnitř… odvahu a chuť.

 

Chci tam a něco vymyslím, nějaká cesta jistě existuje!

Vždyť mám za pár týdnů svátek, pak jsou Vánoce a v lednu mám narozeniny… a tak při návštěvě rodičů sbírám odvahu a i přes knedlík v krku vznáším dotaz, jestli jsou ochotni mi místo dárků darovat peníze, darovat seminář, o který moc a moc stojím, a zároveň – jako druhý dárek – mi pohlídat děti.

Jak získat peníze a udělat něco pro sebe

Rodiče oněměli, protože tohle… tohle ještě nikdy nikdo po nich nechtěl…
Žádné oslavy… žádné dárečky. A na „duchovní“ a sebe-rozvojové věci u nás nikdo nebyl zvědavý.
Ale viděli, jak mi svítí oči, když o semináři mluvím, viděli můj zájem a chuť pro sebe něco udělat. A když jsem po chvíli uslyšela ANO, připadala jsem si jak Alenka v říši divů, protože přede mnou stál nový svět…

Mohla jsem jít na seminář o tom,
jak život a zdraví ovlivňujeme svým myšlením.

 

Zažila jsem na semináři víkend plný uvědomění, jak svými myšlenkami ovlivňujeme svůj každodenní život. Jak je naše tělo propojené s myslí a jak s tím „pracovat“ a měnit vzorce myšlení a výchovy ze svého dětství i nastavení současnosti.

Přineslo mi to poznání, že si mohu říct o pomoc. Odmítnutí je jen v myšlence… Když to nezkusíme, nedovolíme si komunikovat, nedozvíme se, co je pravda!

Zjistila jsem, že si mohu důvěřovat a hledat další možnosti, další cesty ke splnění svých přání. Často jsem se v minulosti nechala ovlivňovat blízkými, že „To nejde!“ „To není pro Tebe.“ „Tolik peněz za takovou blbost?!“ A v momentě, kdy jsem se rozhodla důvěřovat, že existuje cesta a možnost, jak toho dosáhnout, se opravdu „něco“ přihodilo a změnilo (mezi Nebem a Zemí) i v mém životě a mé přání se splnit podařilo… A plní dál.

Jak získat peníze a udělat něco pro sebe

 

Vyjděte i vy vstříc svému životu…

Uběhlo pár let a dnes, když se blíží „můj“ seminář pro ženy, ve kterém sdílím vše, co jsem se naučila a poznala, nebo provázím klienty a klientky metodou The Work (která pracuje s myslí a emocemi)… jsem vděčná, že jsem tenkrát našla odvahu, udělala něco pro sebe a vydala se na cestu
Cestu, jak získat peníze na sebe-poznání a sebe-rozvoj i cestu jít vstříc novému životu…
Krok za krokem.

Můj život se díky těmto seminářům a setkáním s úžasnými lidmi (duchovními, tantriky, šamany, lektory sebepoznání a seberozvoje,…) změnil a mění. Je obohacující, je svobodnější a radostnější, je laskavý a vstřícný díky mé sebedůvěře, odvaze a probuzené chuti poznávat nové.

Stojíte u „rozcestníku“ ve svém životě a nevíte, co dál? Máte touhy a přání a něco brání k jejich splnění? Vždy existuje nějaká možnost. Zvu Vás…

Pojďte se také vydat na cestu… cestu dobrodružství. Ukončete a uzdravte minulost a probuďte chuť a odvahu, sílu jít dál… Krok za krokem… k radosti… ke svobodnějšímu a radostnějšímu žití… k sobě.

Už můžete…

Stačí si věřit, dovolit si to a udělat krok.

 

Kateřina NesvadbováKatka Nesvadbová
Průvodkyně změnou životních postojů

5. průvodce metody The Work v ČR
lektorka seminářů pro ženy a partnerských seminářů

www.katkanesvadbova.cz

Co pro vás právě teď chystám? Nejbližší akce >>>

 

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Mirka napsal:

    Nemáme v rodinném rozpočtu úplně přebytek financí, takže se samozřejmě musíme trošku se třemi dětmi uskromnit. Vůbec nám to ale nevadí a nemám pocit, že bychom žili „v chudobě“ :-) Například při nakupování potravin šetříme hlavně díky tomu, že vybíráme nákupní seznam podle akčních cen z letáků na webu https://www.mujletak.cz/ a ušetříme tím i několik stovek za nákup ;-)

  2. Lenulina3 napsal:

    Já teda za sebe můžu říct, že aby člověk nějaké peníze měl, tak se prvně musí naučit šetřit. A že se dnes dá šetřit na všem. Nejhorší jsou ale podle mě výdaje za energie a teplo. My doma právě řešíme to vytápění. Kalkulačka úspor za vytápění nám totiž ukázala, že by pro nás bylo mnohem výhodnější přejít na tepelné čerpadlo. Vypadá to tedy, že to asi brzy uděláme. Protože ty ceny plynu začínají být neúnosné.

  3. Miluška napsal:

    Aby se mohlo něco ušetřit, musí se to prvně vydělat. Bez práce nejsou koláče. Ale i ty koláče (vydělané peníze rozuměj) musíte vědět kam ukládat. Do investic bych se radši nepouštěla. Mně babička věnovala měšec na peníze a ten si střežím jako oko v hlavě. Takových padesátikorun, kterých jsem už naspořila dětem? Jednou budou na mě pyšní.

    • Malinovka napsal:

      Já mám doma něco podobného. Jen teda v mém případě je to taková hrozně pěkná krabička na mince. Dostala jsem ji minulý rok jako dárek k Vánocům společně s jednou zlatou mincí. S těmi investicemi bych si s vámi ale dovolila nesouhlasit, protože právě v dnešní době inflace a tak je určitě dobré mít peníze uložené i v něčem jiném, než jsou klasické peníze. A právě zlato je podle mě hodně dobrá volba.

  4. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  5. Hanii napsal:

    Jak získat peníze, to je otázka, kterou teď zrovna řeší můj manžel. Prý by totiž potřeboval do své firmy koupit nové šroubové kompresory od https://www.kompresory-filtry-servis.cz/ které nejsou zrovna levnou záležitostí. Z vlastních prostředků to ale asi úplně nezafinancuje, takže mu asi nezbyde nic jiného, než si na to vzít nějakou půjčku.

  6. Olga napsal:

    Kdyby mně moje kamarádka před lety neřekla že u nás v ČR existuje jedna kryptoměnová směnárna, ve které se dá obchodovat s českými korunami, tak bych asi nikdy do té vlny kryptoměn nenaskočila. Koupila jsem to defacto omylem a dnes na tom stavím. Udělali jsme si s manželem baráček a kupujeme tři nájemní byty.

  7. Mirka napsal:

    Já když bych získala nějaké ty peníze, které bych měla navíc, tak bych určitě vyzkoušet P2P půjčky. To je naprostá jistota toho, že se vám to vrátí, alespoň tak o tom mluvil Mirek před sportbarem na stodůlkách, a ten nikdy nelže, to mi teda věřte.

  8. Žaneta napsal:

    Jak získat peníze bych taky potřebovala vědět :-D . Ne, že bych si musela hlídat úplně každou korunu, ale na rozhazování taky nemám. Je hodně znát, že nakupuju v akcích, a to jak v obchodě, tak i na internetu. V dnešní době to není problém, protože třeba slevových kupónů je celá řada :-) .

  9. Kristýna napsal:

    Taky se snažíme rozšiřovat naši finanční rezervu, proto kromě toho, že chodíme s manželem samozřejmě do práce, tak jsme se rozhodli pro investiční zlato z https://www.beny.cz/investice/ . Zlato je podle mě záruka jistoty, proto jsme se pro něj rozhodli a teď čekáme, jak nám díky němu budou přibývat peníze :-) .

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.