Jak „přečkat“ single období? Mé 3 postřehy, co pomáhají

k "přečkat" single období? Mé 3 postřehy, co pomáhají

Život je jako jízda na horské dráze. Jednou žijeme skvělý partnerský život, pak se najednou ocitáme na cestě, kdy se učíme žít bez partnera, být tu jen sami za sebe… Věřím, že každý kousek našeho života je nesmírně důležitý k našemu osobnímu rozvoji a vývinu přesně tak, jak to aktuálně potřebujeme.

k "přečkat" single období? Mé 3 postřehy, co pomáhají

V tomto článku se chci více věnovat těm z vás, kteří jste v současnosti bez partnera a žijete „single život“. Nevím, jak to máte vy, ale já jsem po ukončení každého delšího vztahu, který mi nějakým zásadním způsobem ovlivnil život, musela být delší dobu sama…

Potřebovala jsem se sama se sebou srovnat… Delší „dobou“ myslím asi dva roky :) Déle mi to většinou netrvá. Ale každý jsme originál, správný čas ucítíme každá/každý.

Rozchodem to nekončí, ale právě začíná

A já právě cítím, že se s vámi chci podělit o to, co mně samotné pomohlo toto období přečkat a užít si ho naplno. Protože pak jsem to začala být zas já a to na 100%. Zpětně to vnímám jako úžasný čas, který můžeme využít k vlastní seberealizaci a uvědomění si toho, co vlastně v životě chceme a kam si přejeme jít.

Můj první rozchod – dětská láska

Ještě dnes si vzpomínám na můj úplně první rozchod s mým prvním partnerem Jirkou, se kterým jsem chodila od čtrnácti let (přes tři roky). Myslela jsem si, že to bude láska až za hrob a my spolu budeme žít až do smrti. No, tak to v pohádkách bývá, že? :))

Nicméně happyend se nekonal a naše cesty se rozdělily. Mělo to tak být. Ještě dnes však cítím, jak jsem z toho byla tenkrát zkroušená a stále se upínala na myšlenky typu: „Co jsem mohla udělat jinak, aby to tak nedopadlo?“ „Je to moje vina!“ „Už nikdy nepotkám tak skvělého chlapa.“

Dnes si uvědomuji v jakém kolotoči nesmyslů jsem se začala točit. Dnes vím, že to tak mělo být. Vše, co se v životě děje, se děje tak, abychom se mohli měnit, rozvinout se v takového člověka, kterým máme být. A k tomu zkrátka tyto bolesti patří..

Jak „přečkat“ single období? Mé 3 postřehy, co pomáhají

Když se přibližuješ, on se vzdaluje

V současnosti si to už uvědomuji, ale tenkrát jsem to netušila a marně jsem se snažila náš vztah vrátit zpátky. Šla jsem na sílu. Dokud jsem se snažila nás dát zpět dohromady, tak on na mě víc a víc kašlal. A když jsem po nějakém čase konečně došla k názoru, že „to tak mělo být“ a nechala ho žít vlastní život, tak jsme se mohli znovu dát do řeči. Jirka mě vyhledal..

Nelpi na tom, vše dopadne, jak má

Stejně to funguje v životě. Když na něco příliš tlačíme, něco přímo vynucujeme, tak to nefunguje. Ale pokud si přejeme, věříme, netlačíme, tak to plyne tak nějak samo, tak jak má a pak jsme mile překvapeni, co se začne dít za zázraky v našich životech :)

Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš

Po pár letech jsme se na chvíli dali znovu dohromady a už to nebylo jako dřív. Uvědomila jsem si, že to pořekadlo „dvakrát do stejné řeky nevstoupíš“ fakt funguje. Věřím, že existují výjimky, ale ve větším procentu nikoliv. Z nějakého důvodu jsme spolu být prostě neměli, a tak se to potvrdilo i při druhém pokusu, který nevyšel.

Rozchod podruhé…

Když jsem rozchod zažila podruhé (s Tomášem), tak jsem se naučila, že se to stalo, protože se to mělo stát a využila svůj single čas k tomu, abych si ho náležitě užila, a proto jsem dělala věci na které v „zadaném stavu“ moc času nemáte. Nemusela jsem se nikomu zpovídat kam jdu, co tam budu dělat, kdy se vrátím. Bylo to fajn! Fakt jsem si to užila :)

Do třetice všeho dobrého

Při třetím rozchodu vážného vztahu s Mírou jsem dorostla do fáze, že jsem si ten čas užívala naplno, co jsem mohla. Začala jsem se víc opečovávat, dělat to, co mi dělá dobře. Pořídila si vysněného psa, který mi pomohl naučit se žít více v přítomnosti.

Díky těmto třem rozchodům jsem si uvědomila 3 důležité věci, které jsem dělala a které mě dovedly k Míšovi, mému současnému, doufejme, že poslednímu, příteli.

1.Netlačit na pilu, nechat věci volně plynout

Já věděla, že svého vysněného potkám. Cítila jsem to. Cítila jsem, že se to blíží. Představovala jsem si, jaký by měl být. Cítila jsem ho jako kdyby už byl vedle mě (i když fyzicky nebyl). Věřila jsem. Netlačila jsem, nevyhledávala. Jen jsem si dala profil na seznamku. A tam jsme se seznámili :)

2. Užívat si volné chvíle sama se sebou

Maximálně jsem využila volného času, který jsem měla. Říkala jsem si, až budu zadaná, tak toho času moc mít nebudu – protože i do partnerského vztahu, aby byl fajn, je třeba investovat právě čas a energii. Věnovala jsem se tomu, co mi dělalo dobře. A když jsem třeba měla chuť jet do kina, jela jsem! Klidně sama. Vnímala jsem, co si moje duše přeje a to jsem jí dopřála.

3. Být šťastná tady a teď

Při prvním rozchodu jsem byla naštvaná na celý svět. Málo jsem se usmívala, navenek jsem vyjadřovala nelibé emoce.. Při mém třetím rozchodu jsem si uvědomila, že chci žít šťastně i teď, byť nemám po boku partnera.
Další tipy, co mi pomohlo na mé cestě za vysněným partnerem si můžete přečíst v ebooku, který jsem pro vás napsala.

Tyhle 3 skutečnosti jsem si uvědomila až po cestě. Budu ráda, pokud Tě inspirují. Ano, teď jsi sama. Ale svět plyne dál. Buď šťastná už teď. Tím spíš si k sobě přitáhneš stejně naladěného člověka.

Je to tak – stejné přitahuje stejné. Pokud změníš svoje vibrace na radost, lásku, tvořivost, takový bude i Tvůj život, včetně budoucího partnera. :)

Pokud máš jakékoliv otázky na mě, můžeš mi napsat na kouzlomotivace@seznam.cz.

Jak "přečkat" single období? Mé 3 postřehy, co pomáhají

Jsem tu pro Tebe!
Romi

tvůrkyně Vysněné seznamky www.romcasedlackova.cz
Pomáhá ostatním žít radostné vztahy a mít více hojnosti v životě.

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. UZfpdP napsal:

    evolution korea
    179UZfpdP!%‘

  3. yndbfz napsal:

    evolution casino
    311yndbfz“)?

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.