LEDEN: Jak nejlépe využít energie Buvola?

Koncem roku jsem si naplánovala dlouhé volno. Volno na relax. Volno na odpočinek a hlavně na nepracování. Odjeli jsme na hory. Jak jsem dokázala 14 dní neotevřít počítat? Nebylo to tak těžké, měla jsem hodně knížek, a hlavně jsem byla bez připojení k internetu :-). Když jsem v pondělí 5.1.2015 otevřela počítat, uviděla tu spoustu mailů, které na mne čekaly, nezbývalo než využít energii Buvola, který vládne od 21. 12. A tak jsem se zeptala:

A beautiful young girl dressed as a ox on the watercolor backgro

Co ty na to, Buvole?

Buvol je vládce tohoto období. Rychlost v jeho jednání nemá co dělat. Trvá celé věky, než se pohne, a stejně tak obtížné je potom zastavit ho. Období pod jeho vládou je především o odpovědnosti, disciplíně, poctivé práci, mravních zásadách a tradicích. Co si Buvol usmyslí, to dokáže, ovšem za podmínky, že na vše bude mít dostatek času a svůj prostor.

 

  • ZAPOMEŇTE NA SPĚCH: CO SE VLEČE, NEUTEČE
    To platí za vlády Buvola dvojnásob.

DOPORUČENÍ: Pokud bylo pro vás důležité věnovat delší čas sobě, stejně jako pro mne, tak vyřizování všech činností dělejte v lednu bez spěchu a stresu. Jinak všechnu tu energii, kterou jste načerpali, hned vypustíte. Energie Buvola vám na začátku roku pomůže, protože Buvol je velký pracant, co si usmyslí, to dokáže, ovšem za podmínky, že na vše bude mít dostatek času a svůj prostor. Stejně tak musíte dát prostor lidem kolem vás a také na ně netlačit!

 

  • BUVOL MILUJE SAMOTU

DOPORUČENÍ: Najděte si tento měsíc čas HLAVNĚ sami na sebe, na své myšlenky, plány do budoucna, sny … A pokud jste stále ještě nedali směr svému roku 2015, udělejte to do 20.1., právě za vlády Buvola. BUĎTE TVŮRCEM SVÉHO ROKU, ne divákem a vytvořte si svoji mapu přání 2015.

 

  • BUVOL JE SPOKOJENÝ, POKUD MÁ PEVNÉ ZÁZEMÍ A UROVNANÉ RODINNÉ ZÁLEŽITOSTI

DOPORUČENÍ: Máte-li nějaké nevyřešené spory v rodině, vyřešte je v tuto dobu. Buvol má rád ve všem pořádek. Ale také pozor – Buvola není radno dráždit, mohl by se stát nebezpečným a roznést vás na kopytech. Jeho energie je velmi trpělivá, ale když jeho pohár trpělivosti přeteče, stává se nekontrolovatelný a velmi cholerický. Nic ho nezastaví!

Důležité je jednat přímo, používat logiku a jít k věci. Buvol nemá rád lichotivé a podbízivé řeči.

Ať je váš leden báječný a využijte energii Buvola.

Já s jeho pomocí už vyřešila všechny maily. Díky Buvole!

 

Vaše

olga

Olga

Poradkyně a lektorka Feng Shui
www.olgabu.cz
facebook.com/olgabu.cz

 

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. GFtgZl napsal:

    evolution casino
    135GFtgZl’+?

  3. NsVGVj napsal:

    evolution korea
    225NsVGVj`“.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.