Jak ložnice zrcadlí váš vztah?

Poslední dobou se kolem mne rozvádí a rozchází spoustu manželských párů. Dvojice, které už si nemají co říci. Lidé, kteří už spolu nechtějí žít v jednom prostoru. Dvě osoby, které už nejsou spolu v harmonii.

Uvědomila jsem si, že jsme jako dvě ručičky v hodinkách. Velká ručička /muž/, která běhá rychleji a těší se na setkání s malou ručičkou /ženou/ a při překrytí se dotknou a políbí. Užívají si čas, kdy jsou od sebe, aby se mohli zase setkat a sdílet, co za tu dobu prožili a cítili. Ale pokud se ručičky na sebe netěší, tak se pouze minou, jen tak se pozdraví a každá dál běží svůj okruh. O hodinky /prostor = domov/ se musíme starat. Vyměníme baterku, promažeme strojek, aby to ve vztahu zase klapalo, jinak se hodinky zastaví a ručičky jsou od sebe stále vzdáleny.

Jak můžeme o vztah pečovat prostorem? Upravte, změňte a prozřete svůj společný prostor. Zrcadlem našeho vztahu je ložnice. Jak se chováme k ložnici, tak se chováme k partnerovi. Jaký máme nábytek a zařizovací prvky v ložnici, takovou energii má náš vztah. Pokud děláme z ložnice skladiště, je náš vztah pouze sběr hmoty. Zkuste se zamyslet. Co pro vztah signalizuje, když z ložnice uděláme pracovnu? A nebo když ložnice slouží jako fotoalbum dětí? Chcete, aby Vám partner voněl? Provoňte ložnici.

Nefunguje-li něco v našem vztahu, udělejme změny v ložnici. Proměňme energetické pole této místnosti.

Napište mi, co vypovídá vaše ložnice o vztahu s partnerem?

Olga

www.olgabu.cz

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Ivanka082 napsal:

    No co vám budu povídat. Byl to porod! Vybrat s mým přítelem tu správnou barvu a hlavně styl, kterým osadíme naši ložnici. On vůbec nemá vkus, hlupáček můj malinkatej. Prý mu nezáleží na barvě, že by i šedou snesl. No chápete to? Já ho asi vyměním! Už mě pěkně štve, holomek!! Jak to dáváte vy s výběrem věcí do ložnice? https://www.hmnabytek.cz/loznice/

  2. Ivanka082 napsal:

    Náš vztah je dokonalý. Plno věcí by se v něm dalo zlepšit, ale já jsem hrozně spokojená. Třeba bych dárečky od muže přirovnala k tomu, jak se vám krásně tráví čas v nějakém ubytovacím středisku/hotelu když jsou na všem pokoji dekorativní polštářky a povlaky. Prostě to dodá nějakou estetiku.

  3. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  4. gvzKaD napsal:

    evolution korea
    428gvzKaD[}%

  5. Olga napsal:

    Udělala jsem si radost a do naší ložnice jsem pořídila nové noční stolky. Přece jenom ty naše už byly starší a hlavně jsme měli všechny věci v domácnosti jenom bílé včetně těch stolků. Dnes už s manželem vyděláváme lepší peníze a tak si můžeme dovolit to přestavět do dřevěné podoby.

  6. JaneX napsal:

    To nevím, nikdy mi nepřišlo, že by ložnice nějak zrcadlila náš vztah. Ale my to máme tak, že u ložnice preferujeme to, abychom ji měli minimalisticky zařízenou. A nepřijde mi, že by náš vztah byl minimalistický. To se pak raději rozvášníme v obýváku, kam jsme si pořídili velký gauč. Líbily se nám hlavně sedací soupravy do U, tak máme jednu takovou. :)

  7. Valounek napsal:

    Přečetla jsem text a říkám si, že u nás ložnice vztah moc nezrcadlí. Ono by to na první pohled vypadalo, že tam vlastně vedle sebe jen dva lidi přespávají jako někde v ubytovně. Ale to je hlavně dané tím, že oba dva směnujeme a často se jenom potkáme. Na druhou stranu… Máme tam kvalitní nábytek a hlavně bytelnou postel pro případy, že se pak někdy potkáme v noci doma. :)))

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.