Jak jsem našla harmonii ve svém těle

Před 5,5 lety se na testu objevila jedna čárka a druhá jemně nepatrná…

„Jééé, já čekám miminko.“
Tak byl můj pocit něčeho jiného potvrzen moderní vědou a nová cesta začala.

 

Po několika dnech se dostavila nevolnost

Nemohla jsem se na jídlo ani podívat, návštěva obchodu se stala noční můrou a to jsem si měla koupit jídlo na 5 denní seminář BodyTalk Systému, na který jsem se chystala už 2 roky. Ha, tak to bude zajímavý, asi budu o hladu… Protože jsem musela z obchodu vykráčet závratnou rychlostí, nebo bych tam „vrhla“, byla jsem ten den na sucharech a vodě.

Začala jsem být jemně nervózní při pomyšlení, že vlastně nebudu jíst a nedávat potřebné živiny mému miminku. Seminář jsem začala s prázdným žaludkem, což bylo příjemnější než čekat, kdy se jídlo přijde podívat na svět ještě jednou.

Třetí den semináře bylo mé jméno vybráno, aby bylo prakticky ukázáno, co v našem těle nefunguje a nekomunikuje. Při otázce na co bych se chtěla soustředit, co je věc, která mě trápí, má odpověď byla jasná:

„Trpím ranní nevolností, jsem těhotná třetí týden.“

Jak jsem našla harmonii ve svém těle

 

Celé sezení  bylo o neharmonii hormonální výměny. Vaječníky „nekomunikovaly“ s hypofýzou, děloha měla co dělat s vytvářením placenty a strachy o tom, jestli budu dobrá máma, hrály velkou roli. Ukázka BodyTalku v praxi skončila, já slezla z masážního stolu a odkráčela ke svému stolečku, abych vstřebávala další informace o tomto úžasném léčebném systému.

 

Měla jsem znovu chuť jíst!

Druhý den ráno jsem přišla do hotelové restaurace s tím, že zkusím něco sníst, protože mám před sebou náročný den. Rautový stůl byl přeplněn, mísy s ovocem se smály na kolemjdoucí a já jenom zírala na mou chuť se najíst. Nemohla jsem tomu uvěřit, já mám chuť k jídlu, mě se nezvedá žaludek, můj úsměv na tváři nešel přehlédnout a tak jsem se po několikatýdenním boji s potravinami pustila do jídla s obrovskou chutí  a radostí.

Ranní nevolnost mě již netrápila a díky BodyTalk Systému jsem proplula celé těhotenství v pohodě. Díky němu jsem mohla rodit doma, protože po jednom ze sezení se syn otočil do správné polohy 3 týdny před dnem D. Koliku a probdělé noci jsem nepoznala a mléka jsem měla na rozdávání.

Dnes nám tato úžasná léčebná metoda pomáhá zvládat stresy každodenního života, změny i různá zajímavá období ve vývoji našeho syna.

 

Alice Najmanová
léčebná metoda BodyTalk Systém

www.zivotvnas.cz

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. VSrDaY napsal:

    evolution korea
    888VSrDaY=%>

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.