Intimní masáže od ženy nebo od muže?

Než jsem sama začala praktikovat hloubkové léčení ženy, sama jsem si došla nejdříve k ženě, a poté k muži na tantrickou masáž. Dnes je to poměrně populární, a tak jako se vším – úrovně jsou různé. Od erotických po skutečně léčivé. Než se do něčeho takového pustíte, doporučuji si vyjasnit záměr, co si od masáže slibujete, co potřebujete a dobře si vybrat člověka, ke kterému jdete.

Chci Vám přiblížit svoje dva pohledy. Masáž intimit od muže, masáž od ženy. Nutno podotknout, že v obou případech proběhla masáž celého těla, a to velmi důkladná. Během této doby se moje tělo dokonale uvolnilo.

U ženy masérky jsem se od počátku cítila v úplném bezpečí. Studu bylo o mnoho míň, dovolila jsem si snadněji reagovat hlasem. Velké překvapení pro mě bylo, že když se začala věnovat bodům na kostech, ať už stydké, nebo dalším, že to začalo být poměrně bolestivé. V jednu chvíli jsem se to snažila rozdýchat, vydržet to, ale masérka nekompromisně ještě zatlačila. V tu chvíli mi vyhrkly slzy, a rozbrečela se. Tlak jejích prstů povolil, jakmile došlo k uvolnění v těle. Bolelo to, ale ta úleva po, když jsem si dovolila buď zakřičet, nebo pustit slzy, byla úžasná. Někdo může protestovat, že není dobře, když masáž bolí. Ale já byla s masérkou dohodlá, že do toho jdu totálně, že si to přeju jako léčení. A celou dobu jsem to tak skutečně vnímala. Protože v některých momentech uvolnění mi naskočily různé obrazy, dokonce prožité situace, které jakoby se toho místa týkaly. Ženská podpora, ať už hlasová, ale i ta energetická mi pomohla do toho jít naplno. Někde hluboko jsem cítila, že mohu, že i když mám doširoka rozevřené nohy, tak toho nikdo nezneužije. Že se opravdu mohu rozplácnout jak žába. Po tomto uvolnění následovala krásná, jemná vzrušující část. O to intenzivnější, o co jsem si dovolila propustit před tím bolesti. Rozkoš, vzrušení, tok energie. Nezajímal mě orgasmus. V tu chvíli jsem si užívala toho, jak cítím nově svoje tělo. Hlavní pocit byl – nevinnost. Konec masáže a objetí masérky, spočinutí.

Občas to zažívám z druhé strany se svými klientkami. Není to moje specializace, ale vnímám to jako součást mé práce. Je krásný pohled na uvolněnou ženu, která se pod mýma rukama proměňuje v obličeji. Muži to asi znají –podobné jsou asi proměny ženy při milování. Nejkrásnější pohled je na to, když vidím, že si žena dovolila se skutečně rozcápnout. Pohled na její vagínu je jako dívat se sama na sebe. A čím dál víc si uvědomuji, jak dokonalé je ženské tělo. Že z tohoto místa mezi nohama jsme se všichni zrodili. Jak je zde počátek všeho. A jak moc si toto místo zaslouží úctu a pozornost.

Abych doplnila obrázek – zažila jsem tuto masáž i od muže. Ač byl naladěný, profesionální a velmi citlivý – prostě vědomí, že to je muž, tam stále bylo. Musím říct, že si se mnou skutečně užil. Protože když mi šáhl na bříško, začal se ve mně vařit vztek. Jako když si moje tělo vzpomene na všechna i dávná příkoří, které mu kdy muži způsobili. A to byl „jen“ na bříšku. Ale protože jsem už byla v pozici, kdy měl můj rozkrok přímo před sebou, tak to se mnou silně cvičilo. Naštěstí to byl zkušený terapeut, takže ustál i můj křik, zlost a otevřeně projevenou zlobu. Dovolil mi, abych ji mohla ventilovat a přes jeho objetí doléčit. Vytáhl ze mě úplně jiné věci, než masérka. Byl o něco jemnější, nešel tolik do bolesti jako ona, ale protože tam fungoval princip polarity, vnímala jsem ho jako muže, tak to jelo do velké hloubky. Otevřely si mi různé strachy, a byla jsem moc ráda, že jsem u citlivého muže. Protože v této otevřené intimitě – dostat ještě nějakou necitlivost…to bych skutečně nepřála nikomu.

Proč o tom píšu? Vím, že to může vyvolat opět jakýsi hon na čarodějnice, který jsem zažila, když jsem psala o menstruaci. Odsouzení. Ale já mám pocit, že je třeba psát o krásných věcech, které můžeme prožít, které nám mohou i pomoct. Jak často říkám – vše je o úhlu pohledu. Buď si z něčeho uděláme tabu, nebo naopak modlu. To jde udělat třeba z jídla, ale i ze sexu. A pak je také možnost – přijímat vše, jak nám života přináší a těšit se z toho. Zcela jednoduše. A je prostě fakt, že dnes je mnoho žen, které se netěší z milování, které to nebaví, které mají v sobě bloky z různých ublížení a zrovna tak pánové mají problémy s erekcí, jsou často od svých matek zatížení takovými bloky, že nad tím zůstává rozum stát. Ale je to tak. A pokud chceme žít v harmonických vztazích, tak zdravé fungování sexuality je prostě jeden z pilířů. Nevím, jak pro Vás, ale pro mě ano. Intimní masáž, která je skutečně léčivě vedená, může s bloky velmi pohnout. Pomocí vlastního prožitku k novému poznání.

Magda Křepelková

www.zenyvpohode.cz

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Hanule napsal:

    Super článek. Já dlouho například nevěděla, že si na takovou erotickou masáž člověk může úplně normálně zajít do salónu. Nedávno jsem se o tom ale bavila s jednou kamarádkou, která mi dala tip na erotické masáže Praha a říkám si, že to asi taky vyzkouším. Podle toho, jak o tom mluvila, tak to musí být opravdová slast. :-)

    • Janička napsal:

      My teď uvažujeme, že bychom s přítelem taky na jednu takovou masáž zašli. Já se ale teda dívala spíš na tantra masáže. Prý je to něco trochu jiného. Mimochodem jak to dopadlo u vás? Šla jste nakonec? A pokud ano, tak jaké to bylo? Moc by mě to zajímalo, díky. :)

      • Jana napsal:

        Tantra masáže jsou perfektní! Taky chodím. Bohužel ale teda většinou sama, protože partnerovi se do toho moc nechce. Vůbec neví o co přichází. Konkrétně chodím tady do tohoto salonu – https://www.redmassage.cz/ Je to v Praze a mám to poměrně blízko domu, což je docela velká výhoda. Chodím tam tak jednou za dva měsíce plus mínus.

  2. Marta napsal:

    Takovou intimní masáž bych klidně také zkusila. Super tip, podle mě. Je ale pravda, že jak už jsem teď delší dobu sama, tak se čím dál častěji spíš oddávám slastem sebeuspokojování. Upřímně řečeno mi to ale vlastně až tak nevadí. Ony totiž takové designové vibrátory často dokáží uspokojit mnohem lépe než kdejaký chlap. :)))

  3. Janička napsal:

    Mám ráda masáže od muže i od ženy. A je pravda, že od každého je to trochu jiné. U chlapa mám ráda hrubost rukou, která perfektně doplňuje jemnou tantra masáž. Žena je zase jemná, ví kam sáhnout, aby to bylo tak akorát příjemné. To se týká hlavně erotické masáže. No a co se týče zdravotní masáže, tak jedině Thajka od nás z Korunní ulice. :D

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.