Flirt dance – radostná cesta k bohyni

Naštěstí je dnes už zbytečné vysvětlovat, proč je důležité, aby ženy měly skvělé sebevědomí, cítily se šťastné ve svém těle a vědomě uvolnily případná sevření přirozené sexuality. Díky, díky, díky za to! Tuto část můžu tedy s čistým svědomím přeskočit a vrhneme se přímo na věc. Jak to tedy provést, abych měla svoje tělo opravdu ráda? Jak uvolnit potlačovanou část vlastní osobnosti, která stále vystrkuje růžky? Proč jsem z ní pořád tak nesvá? Jak vypustit tygřici :o)? Je třeba pustit tygřici z klece! To si pište, svázaná tygřice totiž často překáží opravdovému prožitku ženského štěstí. Potřebujete se vyřádit!

Odpovědí na otázky výše je jistě mnoho. Cest, jak dosáhnout spokojenosti, také. Pokud jde ale o radostný pobyt ve vlastním těle, ráda bych vyzdvihla tanec, který v tomto směru pomáhá mě i mnoha dalším ženám. Honosí se šťavnatým názvem flirt dance.

Vyučuji flirt dance od roku 2008 a nikdy nepřestanu v myšlenkách děkovat jeho americké duchovní pramáti Sheile Kelley, že byla tak osvícená a vydala knihu, která posléze položila v Čechách základy tohoto tanečního stylu. Sheilla vypracovala fantastickou techniku S faktor a v její knize s názvem “S faktor – cvičení se striptérkou”, si můžete projít to, co tvoří základní kámen flirt dance. Pokud knihu někde zahlédnete, určitě neváhejte a kupte si ji. Minimálně můžete zařadit pár sexy pohybů do svojí ranní rozcvičky. Pokud Vás kniha chytne za srdce, zkuste kurz. K S faktoru na kurzu flirt dance přidáte také prvky z orientálního tance, latiny či moderny.

Každý semestr se mi naskýtá úžasná podívaná, při které se moje žačky pomalu ale jistě zbavují zábran a rozkvétají mi takříkajíc pod rukama. Může za to pár pohybů, které překračují hranice hodných holčiček – hra boků, zdůraznění nejkrásnějších ženských křivek, trocha “válení” po zemi, trocha exhibicionismu, ladnosti, uvolnění, zpomalení a máme to. K tomu se učíme vnímat svoje tělo a dotýkat se ho. Flirt dance každé ženě ukazuje, že je opravdu krásná taková, jaká je právě nyní. Krom toho zpevňuje postavu, zvyšuje flexibilitu a dostává měkké a ladné prvky mezi pohybové stereotypy.

Podtrženo sečteno, díky flirt dance se již mnoha ženám podařilo zvýšit sebevědomí, a to zejména v oblasti vnímání vlastního těla. Jakmile se ženě zvýší pocit sebehodnoty, okamžitě se to odráží v jejím vyzařování. Je pro okolí více atraktivní. Následně si pak ještě o něco více vychutná tanec, který pak o to více posiluje skvělý pocit ze sebe sama. Jedeme po spirále nahoru.

V neposlední řadě flirt dance otevírá vrátka k naší potlačované sexualitě. Přestože je jí všude plno, zjišťujeme, že my samy jí otevřené nejsme a navíc, to vše okolo nás jsou často jen umělé nepřirozené formy sexuality. Vše na bannerech a billboardech vypadá tak, jak vyhovuje reklamní branži a průmyslové lobby produkující kvanta kosmetiky, zeštíhlujících preparátů a implantátů. V tom ale nejsou ukryté skutečné ženy. Naše krása spočívá v uvolněnosti, přirozenosti a radosti ze života.

Na hodinách flirt dance pracujeme s boky, provokujeme a jsme zatraceně sexy. Učíme se, jak vyzdvihnout přednosti právě toho našeho skutečného těla. Prvky S faktoru vychází ze striptýzového tance a proto není divu, že jsou velmi provokativní a některé ženy se až polekají, jak je jejich vlastní obraz v zrcadle vzrušující. Je to hra. Radujeme se a pokoušíme rozbít každá ty svoje vlastní překážky.

Máte-li chuť se také pustit do tance, právě teď je ta správná doba na plánování. V září začínají nové kurzy pro začátečníky. Je jedno, kolik vám je let, kolik vážíte nebo jak chudobné jsou vaše zkušenosti s tancem. V úvodním kurzu se naučíte všechno od píky. Pokud jste z Brna a okolí, můžete se přihlásit třeba na můj kurz od 26.9. Více informací najdete buď na mé stránce uvedené v podpisu nebo na webu www.centrumtance.cz. Bydlíte-li jinde, podívejte se na stránky Centra Tance a zkuste najít lekce poblíž. Stojí to za to!

Lucie Mattabu
Lektorka flirt dance
http://www.reiki-lucie.cz/tanec/

Latest posts by Lucie Mattabu (see all)
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. NxINZx napsal:

    evolution casino
    958NxINZx|‘.

  3. TCvStz napsal:

    evolution korea
    478TCvStz]~“

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.