DUBEN: Roztáhněte silná dračí křídla

Jedna pranostika říká: Březen za kamna vlezem, duben ještě tam budem.

Ale já vám radím, nelezte za kamna! Duben patří mezi jeden z nejsilnějších měsíců roku, který je ideální pro nové začátky a projekty. A za kamny se nejenom špatně plánuje, ale také je škoda tam zůstat a nevyužít silnou energii tohoto měsíce.

Vylezte a staňte se v tuto dobu DRAČICÍ. Jak?

DUBEN: využijte energii silného draka

 

1. ROZTÁHNĚTE KŘÍDLA A PLÁNUJTE, INOVUJTE A BUĎTE VIZIONÁŘKOU
Podívejte se na své plány a vize z velké výšky, využijte dračí nadhled a měňte své sny v realitu. Neomezujte se na současné možnosti, ale probuďte svou fantazii a přemýšlejte, jaké zdroje můžete mít zítra, příští rok nebo za několik let.
Chcete začít s něčím novým? Naplánujte si první kroky a jděte do toho!
Využijte dračí sílu, která má obrovský příval nové a silné energie, nadšení, elánu a optimismu.
Chcete začít podnikat? Tak plánujte, připravujte a kujte pikle. Není lepší doba než TEĎ.

 

2. CHOĎTE DO SPOLEČNOSTI A MLUVTE O SVÝCH PLÁNECH
Když začnete mluvit o svých přáních a snech, už tím se stávají vaší realitou. Rozhlašujte co děláte a co si přejete. Jste tím blíže k vysněnému cíli. Snažte se také, abyste nebyly na nic úplně samy. Pokud je to možné, zajistěte si dostatečnou podporu od svého okolí.

 

3. ZAMĚŘTE SE NA VĚCI, KTERÉ MAJÍ POTENCIÁL RŮSTU – NOVÉ KLIENTY, DODAVATELE…
Využijete jak silnou dračí energii, tak energii růstu jara. Plánujte ve velkém! Představujte si vaší budoucnost lepší než přítomnost. Chcete mít vlastní kadeřnictví v centru Prahy, tak si představte, že máte síť kadeřnictví v každém velkém městě do 7 let. Kadeřnictví v centru je prvním krokem, ale ne cílem. Je to první milník, který musíte překonat k vašemu cíli.
Cíl by vás ale neměl vyčerpávat. Ba naopak, měl by vás nabíjet čerstvou silnou energií!

 

4. JAKO DRAČICE NEMĚJTE STRACH, ZKUSTE SI ZARISKOVAT
Tento měsíc přeje výhrám. Překonejte svůj strach a tento měsíc vyzkoušejte alespoň jednu věc, které jste se doposud bály. Když má člověk strach, je lépe manipulovatelný. Já například kývla tento měsíc na Horskou výzvu, která je 60 km v náročných horských podmínkách a čas na to je 24 hodin. Věřím v dračí energii, a také, že nezůstanu v závějích a překonám svůj strach, že to dám.

 

5. NEUZAVÍREJTE DŮLEŽITÉ SMLOUVY NEBO DOHODY
Drak nemá rád detaily, ale vnímá věci spíše v celku, proto si dávejte pozor v tomto období na podepisování smluv nebo důležitých dokumentů.

 

A JAK JSEM VYUŽILA DRAČÍ ENERGII JÁ?

Duben probuďte v sobě dračici

V tomto měsíci slavím se svým mužem 17 společných let neboli 6 205 dní, tak jsme roztáhli křídla a zaletěli si dát pusu hoooodně vysoko až do Dubaje na mrakodrap Burj Khalifu a podívali se na naši další společnou cestu pěkně z výšky.
Také se rodí zajímavé projekty a spolupráce s novými lidmi – nechte se překvapit.
A těším se, že v dubnu vylezu na Petřín. Miluji totiž výšky a dívat se na svět z jiného úhlu.

Mějte báječný duben a objevte v sobě DRAČICI

 

Olga Bušková

Vaše Olga

Specialistka na harmonický prostor
a poradkyně Feng Shui

www.olgabu.cz
facebook.com/olgabu.cz

 

 

 

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Tapatalk Forums napsal:

    Nice blog, it’s so knowledgeable, informative, and good looking site. I appreciate your hard work. Good job. Thank you for this wonderful sharing with us. Keep Sharing.

  2. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  3. KEiPCc napsal:

    evolution korea
    529KEiPCc^%_

  4. NiNCnd napsal:

    evolution casino
    139NiNCnd~[„

  5. JyhenD napsal:

    evolution korea
    685JyhenD+|(

  6. Ester napsal:

    Je pravda, že i v dubnu se ještě topí. Od března už to ale jde. Jak se začnou prodlužovat dny, rozkvétají první jarní květiny, tak už je to takové veselejší :-) . Je vidět, že brzy už bude lépe, tepleji :-) . My si nemůžeme na nic stěžovat, protože máme doma krásné teplo. Topíme dřevem, tak si to tu můžeme vytopit, jak chceme. Krbová kamna a nerezové komíny jsou bezkonkurenční. Elektřinou a plynem bych nechtěla opit ani za nic.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.