Dárek na poslední chvíli

vanoce alice

V tomto videu bych vás ráda inspirovala k vytvoření velmi netradičního vánočního dárku. Je to dárek, který jste pravděpodobně ještě nikdy nikomu nedali, zabere tak půlhodinky vašeho času, můžete ho darovat naprosto komukoliv a nepotřebujete k tomu nic víc než tužku a papír a svou přítomnost a touhu chtít druhého obdarovat.

Nechala jsem se inspirovat

K tomuto dárku mě inspirovala moje blízká přítelkyně a v současné době i jedna z nejdůležitějších osob v týmu Ženy ženám, Hanka Trnčáková.

Hanička je taková minimalistka, vždycky si lámala hlavu s dárky, nevěděla, co komu pořídit, a tak přišla s nápadem, který mě oslovil.

Co je tím dárkem?

Je jím dopis. Ano, dopis, ale ne jen tak ledajaký dopis.

Je to dopis plný upřímnosti, lásky, vděčnosti a ocenění.

Napište svým blízkým takové dopisy, ve kterých autenticky posdílíte, za co jste jim ve svých životech vděční, co na nich oceňujete, čeho si na nich vážíte, s čím vám pomáhají, za co jim děkujete, ale i za co se případně omlouváte a co odpouštíte, pokud je ve vašem vztahu něco nevyřčeného nebo neuzavřeného. Posdílejte jim, jaký je váš život díky nim a nebojte se rozepsat.

Možná je to pro vás výzva, já to naprosto chápu, protože dopis obsahuje věci, které si s blízkými často neříkáme, i když si je třeba myslíme. Chci vás však podpořit, a pokud cítíte třeba jen maličkou chuť to udělat, pojďte do toho.

Uvidíte, kolik radosti takovým dopisem svým miláčkům uděláte.

A ulehčete si práci a stáhněte si šablonu k dopisu v PDF, kterou pro vás Hanka připravila ke stažení. Najdete ji v tomto článku na jejím blogu.

Držím vám palce a přeju mnoho nezapomenutelných zážitků u tvoření i rozdávání dárku, který vaši blízcí pravděpodobně ještě nikdy nedostali.

S láskou

Alice Kirš
srdce Ženy ženám

Zakladatelka a ♥ projektu Ženy ženám Alice je žena, která svým velkým srdcem, otevřeností, lehkostí, citlivostí, originalitou a důvtipem boří staré hranice a vytváří neomezený prostor pro růst. Je milovnicí lehkosti a svobody, zvířat, vaření, útulné atmosféry, cestování a také autorkou knihy 17 tváří ženy.
Komentáře
  1. Anastázie napsal:

    My jsme si s manželem letos naopak vánoční dárek už nadělili. Koupili jsme si novou sedačku, protože tu, kterou jsme tu měli, jsme už měli prosezenou a byla taková zašla :-D . Vyhlédla jsem si pěkné a hlavně velké rozkládací sedací soupravy na https://www.sedaci-soupravy-levne.cz/k/rozkladaci-sedaci-soupravy a vybrali jsme si takovou černo zelenou a jde z ní udělat suprové ležení :-) . Pod stromečkem si dáme už jen nějakou maličkost, abychom tam něco měli :-D .

  2. Danielka napsal:

    Já musím přítelovi také ještě vymyslet nějaký „dárek na poslední chvíli“, má totiž v příštím týdnu narozeniny a já pro něj mám jen jednu věc. Konkrétně jsem mu objednala z internetového obchodu https://www.cibdol.cz/cbd-olej CBD, které by mu mělo pomoct s jeho problémy se stresem a nespavostí :-)

  3. Kotletka napsal:

    Já letos mému muži kupuji mimo jiné krásnou dárkovou sadu z této stránky: https://www.penezenky-ahal.cz/darkove-sady/. Vybrala jsem kombinaci kožený pásek a peněženka. Už se moc těším, až si dárek rozbalí a jsem zvědavá, co vymyslel on mě!

  4. Danielka napsal:

    Já jsem vymyslela dle mého názoru naprosto ideální vánoční dárek pro kamarády, který lze vyrobit „na poslední chvíli“ a nestojí moc peněz :-) Vyráběla jsem podle receptu https://napovime.cz/navod/jak-na-nejlepsi-domaci-vajecny-konak/ vaječný koňak a je skvělý!

  5. Helča napsal:

    Tomu říkám krásný dárek, kéž by to tak fungovalo u každého. Naši příbuzní mají na dárky celkem velké nároky, což mě letos přimělo si vzít vánoční půjčku, konkrétně od https://www.lendnow.cz/ . Koronavirová opatření mi celkem zavařila po finanční stránce, ale už se naštěstí věci dávají do kupy, tak doufám, že to tak půjde i nadále.

  6. Terry Krusemark napsal:

    Kontraktor Kolam Renang berpengalaman memberikan layanan kolam renang ukuran besar ataupun pembuatan kolam renang yang berukuran kecil …. lihat https://mozaik-kolamrenang.netlify.app/pasang-mozaik-kolam-renang-boyolali.html untuk selengkapnya

  7. Chante Didio napsal:

    Perusahaan industri yang memproduksi Beton Cor (Pracetak) yang berkembang di Indonesia … silahkan kunjungi https://harga-box-culvert-megaconperkasa.blogspot.com/2019/08/harga-box-culvert-beton-1-ngawi-0852.html

  8. Taryn Shoulars napsal:

    Secara awam dalam variasi beton ready mix ini tak ada perbedaannya, cuma brand dan pengambilan beton dari batching plantnya saja yang berbeda, secara … selengkapnya https://tiangpancangmegacon.kedungsepur.my.id/2020/10/harga-tiang-pancang-megacon-semarang.html

  9. Franklyn Quince napsal:

    singkat definisi towing adalah jasa pengiriman kendaraan beroda empat dengan mengaplikasikan contoh kendaraan jenis angkut. Untuk istilah lebih luas towing sendiri … lebih detailnya https://carcarrier.netlify.app/car-carrier-balikpapan-jakarta.html

  10. Alton Herr napsal:

    Harga kaca tempered glass yang dipasarkan di pasaran benar-benar bervariasi tergantung pada macam dan ketebalannya. Berkeinginan tahu berapa harganya, info lebih lanjut https://jasakacashower.blogspot.com/2020/01/jual-kaca-shower-pintu-kamar-mandi-1-di_7.html

  11. Tosha Saindon napsal:

    KontraktorEpoxy.co.id is a completely new way to discover and engage with consumers, construct commitment, and make valuable rankings and… click https://jasa-waterproofing.my-free.website for more offers.

  12. Nilda Minrod napsal:

    DistributorPintu.com will be the top manufacturer connected with diner along with retail doors. Everyone also offer marketplace leading doors intended for deterioration reluctant, campfire positioned, and additionally supermarket… visit https://jualpintulipatgeser.blogspot.com/2019/07/jual-pintu-lipat-geser-1-sukabumi-0813.html for more detail.

  13. Erick Dopson napsal:

    We’ve designed our array of toilet cubicles to accommodate a variety of applications from full height, flush fronted cubicles for offices to low level cubicle doors perfect for … tap https://medium.com/@toiletcubiclephenolic/cubicle-toilet-phenolic-gresik-ukuran-per-m2-custom-murah-ac0b6a27e1f1 to go further.

  14. Ivanka082 napsal:

    Mně manžílek na poslední chvíli – zapomněl, že máme výročí – neřád jeden! Ale zpět k tématu. Chcete tak moc vědět, co jsem tedy dostala? No. Že jste to vy, tak teda dobrá. Dostala jsem totiž https://imunity2go.cz/produkt/harmonelo-cbd/ Harmonelo CBD od imunity2go. Určitě jste už o tomto e-shopu někde slyšeli. Já o nich slyším denně od svých kamarádek.

  15. Ivulena napsal:

    Také jsem nedávno hledala nějaký ten rychlodárek a vůbec jsem nevěděla, kde bych měla něco takového hledat… No nakonec jsem narazila na tyto stránky zde – https://www.antikart.cz , kde prodávají různé starožitnosti, takže jsem nakonec mohla pořídit dárky jak pro sebe, tak i pro všechny okolo sebe, kteří to potřebovali relativně více než já :D

  16. Tomáš napsal:

    Zdravím. Nikdy jsem toto moc nepotřeboval řešit, protože jsem vybíral třeba dva týdny předem, ale mě jednou na poslední dobu zachránili třeba dětské náušnice srdíčka z webu https://www.dallakjan.cz/kategorie/detske-nausnice-srdicka/. Teda, když kupujete dárky děvčatům. Většina kluků by tento dárek nechtěla. Každopádně, šperky fungují vždycky :).

  17. kamila Kockova napsal:

    Ahoj, já nedávno musela na poslední chvíli shánět dárek pro přítele. Měli jsme totiž výročí a já měla spousty starostí a úplně se mi to vykouřilo z hlavy… Naštěstí mi má kamarádka poradila super webovou stránku: https://www.biginzerce.cz/, kde jsem mu sehnala super cyklistické vybavení. Měl strašnou radost a ten web si tak oblíbil, že si tam koupil i nějakou elektroniku.

  18. Ivulena napsal:

    Tak to i já jsem nedávno právě řešila takovýto dárek na poslední chvíli a rozhodla jsem se sáhnout po docela dost jistojisté jistotě v podobě dotykových hodinek z této stránky zde – https://www.carneo.cz/smart-hodinky . A vybrala jsem si je právě proto, že manžel ještě smart hodinky nemá, takže to nebyl rozhodně krok vedle :D

  19. Mia napsal:

    Opravdu dopis? Já nevím, kolik lidí by to jako úplně ocenilo. Nebo nevím kolik lidí z mého okolí. Nemyslím si, že by všichni byli nějak materiálně založení. Ale asi by třeba daleko víc ocenili nakládané hermelíny. Než dopis :) jsou spíš přes jídlo. Takže dárky https://www.rychly-nakup.cz/kategorie/darky-1261/ na poslední chvíli jsou fakt peklo.

  20. Ivanka223 napsal:

    Já jsem své tchýni koupila na poslední chvíli pomocníka do kuchyně. Kuchyňského robota už měla, a tak jsem se musela podívat někam jinam. Myčka nádobí byla drahá, navíc ona si všechno radši myje v ruce. Dozvěděla jsem se od muže, že docela ráda griluje, a tak jsem jí koupila pánve na gril

  21. Lenula67 napsal:

    Já osobně se teda dárky na poslední chvíli snažím kupovat co nejméně. Většinou je mám připravené třeba několik týdnů a občas dokonce i měsíců dopředu. Takto to mám letos i s dárkem pro manžela k narozeninám. Myslím si, že to mu udělá opravdu radost. Na https://www.hodinky-beny.cz/panske/vlastnosti-vojenske/ jsem mu totiž objednala takové moc pěkné vojenské hodinky. Myslím si, že ty se mu budou líbit.

  22. valiska45 napsal:

    Já teď před dvěma týdny například řešila dárek na poslední chvíli pro svoji mámu. Nechtěla jsem jí koupit úplně nějakou zbytečnou hloupost, tak jsem to zúžila na věci, u kterých mám prostě jistotu, že je využije. Nakonec to dopadlo tak, že jsem jí koupila takové hrozně hezké pyžamo z https://lanotte.cz/pyzama-a-zupany-damska-pyzama Říkala jsem si, že tím nic pokazit nemůžu a myslím si, že jsem měla pravdu. :)

  23. Magda H napsal:

    Kdybych já někdy dostala něco tak romantického jako je pěkné vyznání lásky po letech manželství. Nebo třeba jen menší zájezd do hor na nějakou chatičku. Ale ne, ten můj mi každé Vánoce kupuje to stejné. Župany, zástěry, parfémy. Já si minulý rok koupila nádhernou županovou róbu z https://ceskeluzkoviny.cz/168-zupany a on mi pod stromeček nadělil úplně tu stejnou jen tmavou. No chápete ho? Snad tentokrát koupí konečně něco pořádného.

  24. Tomáš Roman napsal:

    Pěkný den. Já jako dárky rád kupuju různé malé peněženky z webu https://www.penezenky-ahal.cz/damske-penezenky-male/. Přijde mi, že to vždy všechny potěší a nikdo si nestěžuje. Takže kdyby někdo potřeboval tipy, tak třeba peněženky, různé obaly, pomůcky a takhle. Myslím si, že to potřebuje každý, tím pádem se to bude každému hodit.

  25. Jitka napsal:

    Já bohužel kupuji dárky vždy na poslední chvíli. Párkrát se mi tak bohužel podařilo naštvat pár mých členů rodiny, ale naštěstí jsem to vždy vyžehlila. Naposledy jsem se však pořádně připravila, a to rovnou na narozeniny mého manžela. Ten je vášnivý rybář, takže volba byla jasná. V tomto obchodu: https://www.sportcarp.cz/camping/rybarska-lehatka/ jsem koupila rybářské lehátko se spacákem a bylo hotovo.

  26. Jana napsal:

    Můj manžel miluje vína, takže i když zapomenu dárek koupit, mohu nějaké víno pořídit na posledních chvíli. Bohužel se moc ve víně nevyznám, a tak mi chvíli trvalo, než jsem zjistila, jaká vína jsou kvalitní. Rádi si občas dáme víno i ve všední den, proto mi hodně pomohl tento návod, jak vybrat nealkoholické víno: https://napovime.cz/navod/jak-vybrat-nealkoholicke-vino/.

  27. Ivanka082 napsal:

    Na poslední chvíli jsem mému manželovi před lety pořídila erotické masáže a byl z toho nadšený. Něco tak dobrého v životě prý nezažil. Což mě na nějakou chvíli urazilo, protože se i já na něj snažím naléhat. Jsem kvůli němu častěji v práci, abychom se měli dobře. Nedostal za ta slova 14 dní ode mě.

  28. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  29. xxx napsal:

    No nápad to je určitě krásný a originální :-). A je pravda, že já osobně dárky také pořizuju většinou na poslední chvíli. My jsme si s manželem letos k Vánocům udělali velkou radost a pořídili jsme si 3D tiskárnu https://eshop.sharplayers.cz/prislusenstvi. Je neuvěřitelné, co všechno to dokáže a jak šla doba a technika dopředu.

  30. xxx napsal:

    Super tipy a nápady na dárek :-). Těch totiž není nikdy dost a pokaždé je snad těžší a těžší nějaké dárky vymýšlet. Protože ty, které udělají opravu radost, zas tolik není. Přidávám také jeden tip, tady https://www.smaltovane-nadobi-sfinx.cz/hrnky/95/ mají krásné smaltované nádobí, já tam teď mamince k svátku pořizovala smaltovaný šálek na čaj, protože ten maminka pije moc ráda. Udělal jí velkou radost.

  31. Radka napsal:

    Mám malou firmu a každý rok svým zaměstnancům píšu děkovný dopis za celoroční práci, kterou jsme společně úspěšně dokončili a k tomu vždy přikládám i nějakou maličkost jako hrnek atd. Letos jsem si připravila originální župany, které mi vyrobila jedna firma na zakázku, aby si všichni mohli pohodlně doma večer odpočívat.

  32. Gábina napsal:

    Já musela teď něco na rychlo vymyslet pro tchána, se kterým se tak moc dobře neznám, a tak jsem vymyslela aspoň krabičky na čaj jelikož vím, že on si čas od času kupuje nějaké ty pytlíkové .To já jsem už dál a berou jenom sypané, ale každý má jiný vkus no :)

  33. Gábina napsal:

    Můj manžel, velký blázen do automobilů by třeba na poslední chvíli uvítal, kdyby mu pujcovna tesla darovala nějaký poukaz na projížďku tím autem. Sice má radši stále ty benzíny a naftu, ale prý by si chtěl vyzkoušet to zrychlení. Mě to také láká, nebudeme si nic namlouvat že.

  34. Polly napsal:

    Já teda vůbec nejsem fanynkou shánění dárků na poslední chvíli. Úplně nejraději to mám všechno vyřešené třeba i měsíc předem. Letos už jsem se sháněním dárků začala teď. Pro kamarádku mám například super dárek, to se jí podle mě bude líbit. Povedlo se mi jí sehnat poukaz na erotické masáže. Před časem se zmínila, že by to chtěla zkusit, takže si myslím, že z toho bude nadšená.

  35. Olga napsal:

    Věděla jsem že manžel pojede na třídenní rybářský kurz někam k Tišnovu a tak jsem mu udělala radost alespoň na poslední chvíli. Zašla jsem do jakéhosi obchodu s rybářskými potřebami a koupila mu tolik potřebnou čelovku. Ani nevím jak mě to tak v rychlosti napadlo. Běžně se nad dárky musím zamýšlet několik hodin.

  36. Jillian Mabrey napsal:

    Jabodetabek private tutoring services with teachers going to the house. More than a huge selection of active tutors decide to teach various skills and lessons for children to adults … visit https://kursus-mandarin.vercel.app/kursus-bahasa-mandarin-matraman.html for further

  37. Sebrina Isenbarger napsal:

    Best and Most inexpensive Jabodetabek Exclusive Instructions, your staff and trainers can come to your residence, established your own personal review plan and may pick out every subject involving examine … go to https://kursus-ekonomi.netlify.app/les-privat-ekonomi-cakung.html for further

  38. Sana Rueluas napsal:

    You could possibly will see a cheaper fee compared to the table above, ensure that again about the qualifications of your teacher / Kindergarten teacher recommended for you … click for more detail https://matematika-exed.blogspot.com/2022/04/les-privat-matematika-terdekat-di-pasar.html

  39. James Anderson napsal:

    When it’s time to pick out a nice last-minute present, we like to stick to a really straightforward strategy: Choose an electronic gift card, a gift subscription, or an item that can be shipped by Flipkart and Amazon Prime.

    https://www.e-massage.cz/healing-power-of-lingam-massage/

  40. Jerome O'Gallagher napsal:

    Isn’t it time to begin a transformative language chance to learn? Go and visit Executive-Education.id’s language you are studying course. From cultural immersion to expert guidance, our program offers an all-natural approach to language acquisition. Explore the good thing about a brand new language, broaden your horizons, and achieve a edge against your competitors in today’s interconnected world. Go to https://kursus-arab.github.io/kursus-bahasa-arab-makasar.html for registration.

  41. Ilona22 napsal:

    Dárek na poslední chvíli pro kamarádku, máme zde pro vás https://www.darkoviny.cz/darky-pro-zeny-3 skvělou volbu. Tímto jedinečným způsobem můžete vyjádřit vaši lásku a přátelství. Jeho originální design a koncepce osloví vaši kamarádku a přinesou jí radost. Je to dokonalý způsob, jak oslavit tento významný milník v životě vaší blízké. Každý detail tohoto dárku je promyšlený a vyjadřuje váš osobní vztah. Překvapte ji tímto originálním darem a vytvořte pro ni nezapomenutelný zážitek. Je to projev vaší kreativity a péče o ni. Tento originální dárek pro kamarádku k padesátinám je způsobem, jak ji potěšit a ukázat jí, jak je důležitá ve vašem životě. Nechte ji cítit se milovanou a oslavte společně tuto výjimečnou příležitost plnou radosti a štěstí.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.